Hirdetés
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- XPPen Artist Pro 24 (Gen 2) 4K rajztábla - nagy méret, nagy felbontás
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Raspberry Pi
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Köszönöm a cikket, épp ilyen vélemény érdekelt volna.
A post-Pro 5 időszakban megheshet, hogy origamizni kezdek ezek után..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
HThomas
senior tag
"így is rendszerint kinyírta a rendszer a háttérből a Garmin órához szükséges Connect alkalmazást, hiába adtam meg minden létező engedélyt a Connect folyamatos futásához."
Ez mondjuk nekem erősen kizáró tényező lenne, ha nem lehet valahogy megoldani, hogy normálisan működjön.
Néha nézegetem ezeket a szétnyitható telefonokat, de egyelőre elvagyok az S23 Ultrával és a tollal.
-
rdt89
addikt
Nagyon jó volt olvasni, köszönjük szépen. Rengeteg telefonról olvasnék fél - 1 éves megjelenés utáni használt tesztet, remek!
-
Szena67
tag
Köszi a tesztet, ez tényleg lényegretörő volt a hosszútávű használat tapasztalataival. A teló maga nagyon jól néz ki a többi Honorhoz képest mindenképpen. Jelenleg ez e legkecsesebb nyitható, de a kis tömeg és a zsebbarát méret nálam is szempont, így ezek egyelőre még kiesnek. 180g felett meg számomra már gyorsulva kényelmetlenné válik egy telefon. Biciklin max. váztáskában merném elhelyezni, mert sérülékeny.
-
Predatorr
őstag
Nekem 6, és a Mi Healthet lődözi ki néha. Legutóbbb frissítés óta, ha fut is, nincs ikonja az állapotsorban.
Ami Honornál engem bosszant, hogy a „sokat fogyasztó” appok miatt sokszor riaszt, hiába adtam meg a szükséges jogokat, de kilövögetem, még így is messze van a szarszung bugtengerétől. Vagy nem találom, hol kikapcs.
A képernyőívet nagyon tudják a Honornál, tényleg segíti a használatot. Erősen tartottam tőle szarszung (S8) után, de nem volt más lehetőségem. Hihetetlen, hogy más cég annyira képtelen ezt eltalálni, hogy inkább nem gyárt.
Én azért vettem most telefont, hogy NE legyen benne kémchip. Egyáltalán nem vágyom rá. Sajnos, mire jó hajlíthatók készülnek, mindbe beleteszik.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
Predatorr
őstag
válasz viragdani01 #7 üzenetére
Köszi. Nálam is csendesen jönnek, de jönnek. Legutóbbi kihúzásnál láttam, h van egy beállítás ikon, majd megnézem. Órára (X S3) nem jönnek, 1Sével állítottam be az appokat.
1 hónapos a teló, biztos nem találtam meg még minden beállítást."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
callmeakos
veterán
Örömmel olvasom, hogy még egy valakinek bejött hosszabb távon a foldable kialakítás. Én is lassan kezdem összeszedni a sátorfámat, és otthagyni az alma szigetet (csak én 13 Pro Maxról). Almáék nekem most már nem tudnak semmi újat mutatni annyira se, hogy még a 16 vagy az esetleges 17 szériában gondolkodjak, ellentétben a kinyitható kijelzős telefonokkal, amikben találok végre valami izgalmast, és most már nem lutrira megy a játék a megbízhatóságot tekintve.
És nem mondom, hogy nem gondolkodok Honor vonalon, mert a V3 nagyon is piszkálja a fantáziámat. De valószínüleg Pixel vonalon fogok gondolkodni, és bevárom a következő Pixel Foldot. Addig még talán kihúzza a almám.All→M8
-
TomPack
őstag
Jó volt ezt a tesztet olvasni, kicsit más hangvételű volt mint a sok éve megszokott "sablon"!
Persze annak is megvan a maga előnye, főleg ha csak egy-két infóra van szüksége az embernek egy adott telefonról, akkor már fejből tudja melyik oldalon, melyik bekezdésben lesz a kívánt infó!
Több ilyet, ha lehet!ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Cattle_Decap
tag
Hát nekem még mindig riasztó a kényes belső kijelző, és a gyűrődésminta.
Olyan mintha két 16:9-es monitoron kéne dolgozzak egy 32:9-es helyett. Akkor inkább maradnék egynél mint a káva.
Itt is ez a helyzet. Jó, jó de inkább maradok a hagyományos megoldásnàl mert ahogy most tart a technológia engem zavarna. Pláne ha ez a fizetős bétateszt majdnem egy highend GPU árába kerülne.
-
addikt
válasz Cattle_Decap #12 üzenetére
Szintén zenész, nem nekem készültek ezek a telók, engem is zavarna a hajtás középen
az árából meg vettem egy jó telót meg egy tabletet
Napközben nem nyitogatnám, otthon meg jobban használható számomra egy jóval nagyobb tab
a fényképező részei meg elmaradnak a hagyományos telókétól iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz johnny500 #10 üzenetére
Mert a Connect felel az értesítések órára való tükrözéséért is, szóval nem rezeg a csuklón, ha a telefon kilövi az appot a háttérből és közben mondjuk jön sms, email vagy hívnak. A lépésszámláló és minden más működik ahogy írtad is.
[ Szerkesztve ]
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Hallosz
senior tag
Érdekes a megközelítés és egy hiánypótló cikk született belőle. Egyrészt a hajlíthatók tartóssága volt terítéken. Másrészt nem csak, hogy kinyitható készülékre váltott, hanem oprendszert is.
Ha jól értelmeztem a konklúziót, a 12 éve megszokott rendszer adta keretek szűkösek és nem tervezi a visszalépést .?. ?Nálam a teljes vállalkozásom a Goole szolgáltatás csomagjára van előfizetve, így a csak guglis teló jöhet szóba, de kedvet kaptam kipróbálni.
-
Beantech
tag
Én is pont így aggódtam anno a hajtás miatt de ez kb. maximum 1-2 napig tart vagy addig sem) De ezt csak akkor lehet tényleg elhinni ha az ember maga használja a készüléket.
A cikk nagyon tetszett nekem is, ez a hosszabb távú teszt jobb betekintést enged abba hogy hosszabb távon milyen használni egy telefont.
Ha ajánlhatok következő teszt készüléket akkor egy Fold 6-ot mondanék. Már csak azért is mert én egyetértek Bog véleményével hogy megváltoztatta a mobilozási szokásait, az enyémet is megváltoztatta és véleményem szerint ebben nagy szerepe van a formának is (bár tudom mindenki pont azt szidja.) Másrészt meg érdekes lehet hogy mit gondolsz egy Fold 6-ról a V2 után. De a középkategóriás telefon a mindennapokban is érdekes lehet. -
-
allergia
csendes tag
Szerintem, illetve mások is írták milyen jó ez, Dani ezzel egy új fejezetet nyithat a MA-nál. Gratula érte. Lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, de sokkal jobb/hasznosabb, mint egy sima gyorsteszt utáni cikk.
Remélem a legközelebbi ilyen "fél éve használom, ezek a tapasztalatok" cikk a Pixel 9 Pro XL-ről lesz. -
worxland
addikt
Keskenyebb, mint a V2, ergo többször fogod kinyitni.
Mobilozási szokások: a foldok formája miatt nagyon sok alkalmazásnak más a kinézete, ha nyitva van a teló. Pl.: Outlook. Amíg összecsukva minden levelet egyesével kell megnyitni és abból visszalépni, megnyitni a következőt, addig nyitott állapotban baloldalt vannak a levelek, jobboldalt a betekintő ablak - sokkal gyorsabban végzek a reggeli 10-20 levéllel, aminek 85%-a amúgy is csak sima értesítés.''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
tms+
aktív tag
szerintem is sokkal valóságszagúbbak az ilyen jellegű tesztek, de nyilván nem kivitelezhető, hogy minden modellről egy ilyen szülessen, meg hát nyilván kívánja a piac, hogy a lehető leghamarabb legyen elérhető teszt 1-1 mobilról
Bog is írhatna egy ilyet a Galaxy Foldról, ha egyébként is azt használ
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
addikt
Nekem nem praktikus
nem irodában melózok hanem egy asztalos műhelyben, arra hogy egy podcastet elindítsak vagy megnézzek valamit a neten bőven elég a mostani 6,3”
otthon meg praktikusabb egy 11”-os tab
ezzel is kímélve a teló akkuját
árban meg kb ugyan ott vagyok, de jóval olcsóbban is megúszható
nem tudom az újabb modellek hogy viselik a hajtogatást de a régebbiekből elég sok megadta magát mind a zsanér mind a kijelző terén[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Ha jól értelmeztem a konklúziót, a 12 éve megszokott rendszer adta keretek szűkösek és nem tervezi a visszalépést .?. ?
Szűkösnek azért nem nevezném, mindenre, amire a telefont használom, megfelelne az iOS. Inkább azt mondom, hogy unalmas lett, és már hiányoznának belőle az olyan funkciók, mint hogy a hangrögzítővel felvett magyar nyelvű beszédről (pl. sajtótájékoztató) a telefonom készítsen instant egy txt átiratot, ne nekem kelljen visszahallgatni és kigépelni. A karikázva keresést is egy csomószor használom most a Pixelen, a V2-n meg a több ablakos módot használtam rendszerint, iPhone-on ugye még egyik sincs.
Az automatikus szinkronizálást nagyjából meg tudtam oldani Android teló és Mac számítógép között azzal, hogy a Google-fiókot beraktam a macOS-be, de az AirDrop és az iCloud Drive fájlmozgatás szempontjából mondjuk így is néha hiányzik. Arra nem tudtam rávenni magam még, hogy a Pages helyett pl. Google Docs-ot használjak gépen szövegszerkesztésre, így az sincs meg pl., hogy mondjuk telefonon felírok valamit egy dokisba és amikor leülök a gép elé, látom egyből ott. De ez csak a saját megszokás / lustaság miatt van így, Office vagy GDocs vagy WPS Office használatával meg lehetne oldani ezt a "problémát" is.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Graphics
Jómunkásember
Jók ezek a tesztek is, persze ehhez azért nagy emberi kapacitás kell.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Bog
HÁZIGAZDA
Szerintem is. Csak tök esélytelen. Jelenleg van itt nálunk teszten éppen három telefon, négy headset, két óra, egy tablet, egy fordítógép és egy rajztábla. Továbbá egy lencseszett, egy rakás tok, érkezik két porszívó, egy Insta360, egy gyűrű és további négy telefon. Pillanatnyilag vagyunk erre éppen ketten, mert a Bone szabin van, aztán marad pár napig a Dani egyedül, mert én is utazom... Ezek mellett kéne még csinálni heti minimum 3 videót (rapidteszt és magazin), meg pár shortsot. Közben pedig adminisztrálni kell, alkudozni a kínai webshopokkal, találkozni a magyarországi partnerekkel - szóval ha ezeket mind meg tudjuk ugrani, akkor lehet foglalkozni a használt telefonokkal.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
ncc1701
veterán
Meggyőző a teló, de nekem a nagy kijelzőn a hajlás nyoma nem tetszik.
-
Silenzio
addikt
Nem csak az felkúrós a V2-ben, hogy 15 perces videókorlát van, hanem hogy HIVATALOSAN NEM TÁMOGATJA A 4K-T. Valami warez 4:3-as felbontás van helyette, ami vertikálisan nagyobb pixelszámú, mint az UHD (3840x2160), horizontálisan azonban kisebb. Ebből warezolja össze a szoftver valahogy a 4K-t, melynek folyománya, hogy az általam használt Motion Cam felvételekor a kép jelentős része egy pink tégla volt. El is adtam ezt a telefont a p*csába. Aki nem hisz nekem, és V2-ese van, töltse le a droidról a Camera 2 API authenticatort, és látni fogja, hogy nincs 3840x2160. Bezzeg az előlapi kamera támogatja. Agyrém. Kínai warezolás már megint.
Update: bezzeg a Xiaomik a valódi, mozis 4K-t is támogatják, amit DCI-nek hívnak. 4096x2160. Csak a Huawei=Honor warezolt mindég is.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
bollokcs80
Korrektor
Köszi a részletes tesztet,érdekes olvasmány volt.
Kacérkodom én is a hajlíthatókkal egy ideje, de nem mertem még bevállalni. Egyébként megértem Dani dilemmáját azzal kapcsolatban, hogy mit válasszon, nincs semmi izgalmas/érdekes a piacon.
B.Cs.
-
Szena67
tag
Következő esetleg a 3-ba hajtható tangóharmónika (Mate XT) tartósteszt. Kínaiak biztos küldenek tesztre 1-et.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Predatorr #36 üzenetére
Jó, de az most miért releváns, hogy Te mit vettél?
Ez amúgy mérhetetlen nagy bölcsesség volt, hogy olyan telót kéne vennie, amire szüksége van..
Miért, van olyan hülye, aki nem olyat vesz, amire szüksége van?
Azanyámmindenségit... kitehetem aláírásba?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Predatorr #38 üzenetére
Megvolt, csak olvasd el azért, hogy ez végülis azért az esetek elég nagy százalékában igaz, hogy olyan telefont vesznek az emberek, amire szükségük van.
Nem a szokásos kötözködés, inkább szokatlan...
A 6 Pro-t nem értettem, hogy keveredett ide, miközben ő total másról írt. Érzésem szerint sehogy nem kapcsolódott az ő mondandójához, de persze jovanaz.@worxland: Jaa, hogy így értette a senyor, így már értem
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
válasz Predatorr #36 üzenetére
Ez tök jogos, csak sajnos nincs rásütve a pecsét, hogy az én rétegigényeimet tekintve szinte használhatatlan, vágod? A tesztekkel meg kitörölhetem a seggemet, ha magyar, ha angolszász, mert 3rd party appok kompatibilitási vizsgálatait senki sem végzi. Egyetlen támpont, ha írok a fejlesztőnek (de már ez sem opció, annyira kaotikus lett az Android a 3-4 évvel ezelőtti állapotához képest, hogy már tippeket se mernek adni), vagy szétnézek a JuhTyúkon. Pl. a Xiaomi 14 az egyik általam használt appban eszményi, magasan a legjobb, köröket ver a legújabb iPhone-okra, a másikban viszont nem ad képet, valszeg azért, mert az Omnivision szenzor nem támogatott, legalábbis még.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Beantech
tag
Egyrészt arra gondolok én is amit worxland írt, hogy gyorsabb átpörgetni az e-maileket, itt már van akkora a kijelző hogy rendesen látok egy zoom meetingen a képernyőmegosztást.
Másrészt pedig amiért nekem jobb hogy a V2 az nagyobb teló ha kinyitom és már pont kényelmetlen nekem 1 kézzel fogni mondjuk vonaton csak olvasás miatt, ezzel szemben a fold 6 pont akkora kinyitva hogy én még tudom egy kézzel fogni és kezelni viszonylag kényelmesen és pont azért mert nem azt érzem hogy egy nagy tabletet fogok hanem csak egy nagyobb kijelzős telefont ezért nem azt érzem hogy egy tabletet nyomkodok hanem egy nagyobb kijelzős telefont. (Tudom ez így hülyén hangzik és nem túl logikus de részemről szerintem ez is van a háttérben.) -
Mr.Silkó
veterán
Köszönjük a sok belerakott munkát Dani, remek cikksorozat volt. A Japánban lőtt képek igazán hangulatosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gitáros topic
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ZTE Nubia Red Magic 9s Pro (garanciás 4 hónapos)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest