Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gyurczy

őstag

Ma volt szerencsém némi tapasztalatot szerezni a Quadral kínálatának több darabjával is, hála a Stream Audio-s srácoknak. Aurum Wotan, Orkan és Quadral Platinum M30 állókat hallgattunk, mindegyik 1-2 órát futott darab volt, így nagy várakozásaim nem voltak. A Wotan volt az első. Az alsó tartományoknál érezni lehetett, hogy nagyon friss még a doboz, de a ribbon magas azonnal hozta a kötelezőt. Gyönyörű színpad, széles, van mélysége, a hangszerek pozicionálása nagyon pontos, ujjal lehet mutogatni a zenészekre. Azt is mondhatnám, hogy a ribbon nem hazudik. Nagyjából olyan élmény volt, mint mikor először hallottam az ELAC JET-jét, de kifejezetten ismerős karakter köszönt vissza az mk1 Vulkan után.
    Második körben a Quadral Paltinum M30-at kaptuk fülvégre. A Ricom magas kifejezetten jót zenélt, térleképezése neki is nagyon jó, felbontása szintén. Más karaktere van, mint a ribbon-nak, az atmoszférája fogott meg igazán. A nagyobb méretű mély és mélyközép hangszóró áltla az alsó tartomány sokkal jobban rendben volt, kellően mélyre ment, volt felbontása is. Nála csak 2-3 számnál gondoltam azt, hogy ez még korai lesz kicsit...
    Végül a Quadral legkisebb nyomókamrás állója, az Orkan következett. A ribbon továbbra sem hazudik, hozza a kötelezőt. A mélyek elképesztő energiával vannak jelen, szép, feszes, jó felbontás. Szemrebbenés nélkül mellé tenném az FS409-nek, pedig az kétszer annyiba kerül.

A lánc: Dune Duo, CA Stream Magic 6 (DAC), Audia Flight FL Three.

(#60964) BBéci Hát, egyáltalán nem csodálkozom. :) Azért megkérdeztem a srácokat, hogy volt-e bármi idáig, ami az Audiával szarul szólt. Csak mosolyogtak. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák