Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz BAUZSOLT #54824 üzenetére

    Milyen arányban szeretnél a házimozi rendszeren zenét hallgatni?

    Ill. Mekkora összegből szeretnéd ezt kihozni?

    Ha házimozi erősítő a cél a filmek miatt, akkor szerintem felejtsd el a mostani erősítőkön található USB-t és hálózati képességeket.

    1. Vegyél használtan egy korrekt erősítőt, ami legalább tud Dolby Digitalt és DTS. A médialejátszást ne akard egy erősítőre bízni!
    2. Vegyél egy hálózati képeségekkel megáldott médialejátszót és az legyen a forrás. ezek általában tudják az internetrádiót is + a hálózattal gépről is tudsz majd lejátszani közvetlenül. A médialejátszás a médialejátszó dolga.
    3. A hangfalaknál építkezhetsz lépésről lépsére, jó gondolat, de azt vedd figyelembe, hogy egy (helytelenül elnevezett) polcsugárzó alá állvány is dukál, mert különben pocsékul fog szólni. Innentől kezdve meg kb. ugyan akkor hely kell neki mint egy álló hangfalnak. Természetesen az ajánlott, ha használtan keresgélsz itt is.
    4. Hátsóknak ha polcsugárzót akarsz és kevés a hely, akkor inkább bipól/dipól sugárzót válassz, ami eleve falra rakásra van kitalálva.
    5. Igyekezz olyan hangszóró szettet választani, amiből használtan össze tudod majd nagy valószínűséggel szedni legalább az 5.0-ás szettet. Mélynyomó az mindegy, inkább szobamérethez kell választani.

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák