Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBC
tag
Sziasztok!
nem találtam sima erősítős topikot, de lenne egy kérdésem. van egy sony ta-f310r erősítőm, van rajta A és B channel, lehet rá 4 hangszórót kötni, vagy egyszerre csak egyet enged használni? még nem kötöttem rá de automatikusan kikapcsolja az A-t a B gomb, azért mert nincs rajta terhelés? köszi előre is
-
nuke7
veterán
válasz xtremetuning #40593 üzenetére
Akkor nem érted a viccet ( ha valaki 3 órát tologatja a hangfalat, biztos tud róla mesélni )
https://youtube.com/user/nuke7
-
ProdyG
őstag
Ha már a hangfalak elrendezéséről volt szó, a center-t hogy érdemes elhelyezni? mi a megfelelő magasság? ahogy látom a legtöbb embernél a TV alatt van, nem túl magasan...
érdemes fentebb tenni mondjuk a TV talpa elé közvetlenül? -
-
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #40589 üzenetére
Azért az original se rossz választás, feltéve, ha hosszú távon is tetszik az, hogy ennyire belenyúl a zenébe. Én mindkettőt elfogadnám!
Most olvasom! Elegáns elódázása annak, hogy miért húz magasba.
T1: "t. Rendkívül nyílt és részletező hangzása pedig sokaknál olyan rendszerhibákra derített fényt, amik egy lassabb, fedettebb tápkábellel nem jönnek elő."
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Valóban jóval kiegyensúlyozottabb kábel,mint az original. Ha duplát nem is,de mindenképp többet ér. Még tuti van benne potenciál, hónapokig nem használták. Biznisznek jó lesz, külföldön jóval drágább kábel,mint itthon, és ritka...
Tonyo nem, pont fordítva. Asszem a T1 listaára 20rugó volt, aztán mikor mondtam, hogy ennyiért már majdnem Valhalla Cu4 van használtan,akkor engedett. Árengedményt meg továbbadtam Nebulónak
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Nálad, meg Pityunál T1 volt, nem T3. Teljesen különböző anyagú, szerkezetű kábelek.
Magasabb szintű, azt nem tudom. Olyan értelemben igen, hogy dinamikus, de nem húz magasba. Tuti nem Lessloss szintű, de ára is tizede Inkább azt mondom, hogy kategóriája kiemelkedő vétele. A T2 meg tök lomha, lassú, azért nem tetszett. "Síngyártó Gábor" új tápkábele sem tetszik.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
-
Thuglife
senior tag
válasz Oldfighter #40582 üzenetére
Sub-ot még nem vettem, egyelőre el vagyok nélküle, élvezem az Aviano-k szép mélyhangját (MV8 után kész felüdülés). Nemrég elkelt egy Aviano sub AVX-en, dió színben 60ezer Ft-ért de akkor későn kaptam a fejemhez. Illetve van még egy most is eladó, de az 75e és fekete sajnos.
(Amúgy netdepo-nál a már említett ezüstözött Qed kábellel voltak bekötve a hangdobozok)Bajnokpityu, Dorian köszönöm a segítséget, majd nézelődök AVX-en hátha találok használtan... Azt láttam, hogy T3 gyakran előfordul.
[ Szerkesztve ]
-
Oldfighter
senior tag
válasz Thuglife #40570 üzenetére
Igen, ezek azok a dolgok melyek elgondolkoztatnak engem is. Egy 2.5-es nagy tisztaságú rézkábel gondolom elég lesz. Említetted a kácsásat, illetve amivel még szemezek az az Inakustik minőségibb madzagjai (gondolom netdeponál amúgy is ezek vannak bekötve, ha már az ő termékpalettájukhoz tartozik, de legfeljebb mágcáfolsz ), esetleg Proson a "konkurens" üzlettől.
A mélyládát is ebből a márkából vetted?Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
bajnokpityu
félisten
válasz Thuglife #40580 üzenetére
A Sín az azért drágább,mint a 10rugó,ha jól emlékszem. DIY kábel, ismerősöm készitette, amig volt rá érdeklődés, nem sorozatgyártott cucc. Van nálam egy demodarab,hallgasd meg, ha tetszik, beszélünk készitővel. Öreg rézvezetékből nagyon nagy tömör keresztmetszet, láng feletti lágyitás, és polirozás a titka.
T3as Fapacit is inkább csak használtan fogsz találni 10ért, de abból legalább lesz használt, sztem AVX apróhirdetések között lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Thuglife
senior tag
válasz bajnokpityu #40578 üzenetére
Leírnád a pontos típusát? Mert tápkábelekben még nagyon kezdő vagyok és a google sem adott ki semmit "sin tápkábelre"
-
Thuglife
senior tag
válasz bajnokpityu #40576 üzenetére
Ha már tápkábel, gondolkozom a 3806 tápkábel cserén de max 10e körül szánnék rá. Van e körül vmi "használható"?
-
bajnokpityu
félisten
Ha jó irányban van. Ami a gyártói utasítással ellentétes, mert igy járatták be...
Thuglife: nem tudok hozzászólni QED kábelekhez. Előző dacba menő tápkábelem Egy brahma volt,ami új ára 200+ lenne, ezüstözött réz. Hát, annak még benne van a hangjában az a furcsa fémesség, amit az ezüstözött rezeknek szokás tulajdonítani. Pontosságát nagyon szerettem, hiányzik is, de ez némileg a zene kárára ment.
És miatta nem tudtam hallgatni a hideg erősítőt, valahogy kihozta a hidegség fémes hangját. Siltech-el sokkal boldogabb vagyok. Esélyes, h eladom, mert most már meg akarom tudni, mit tudnak a nagyobb kábelei a márkának, vagy megkérem Ákost, h keritsen egy visszaszámolt AgPt tápkábelt
-
kene84
aktív tag
Sziasztok!
Napokban tulaja leszek egy Polkaudio psw 110-nek:
Miként és mivel kössem össze a H/K 360 erősítővel?
Az erősítőn pre out a sub-on pedig LFE IN-be?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #40571 üzenetére
A digit koax dolog nagyon meglepett. Ezüst létére nyugodtabb volt, mint a réz. Hozzáteném, jó ideig nem akadt ellenfele ennek a réz digit ic-nek. Mindig lesz jobb!
Utóbbi 2 kábel variálás nagyon jót tett az elacoknak.
-
Thuglife
senior tag
válasz bajnokpityu #40571 üzenetére
Egy drága, jó minőségű ezüst kábellel gondolom már nincs ez a "szúrós" magas hangzás, én a Qed Silver Anniversary XT-vel hallottam de a jelenlegi kácsás rézkábellel jobban tetszik. Persze ez is szubjektív...
-
bajnokpityu
félisten
válasz Thuglife #40570 üzenetére
Elac elsőre úgy tünt,h ribbonos hangú(hozzátenném, papir a membrán, és harmonikaszerűen összenyomott papir adja ki a hangot, tehát elvben nem kéne ribbonosnak lennie), igaz Tonyo?
Végig ezüstkábelek vannak, és tegnapelőtt már olyat mondott Tonyo, hogy most már nem mondaná meg, milyen hangszórókészletem van. Ahogy a digi koaxom rézből ezüst lett....
Szóval van olyan,h olcsó ezüsttel szar lesz a magas, de nem kell olcsó ezüstöt használni.
-
Thuglife
senior tag
válasz Oldfighter #40540 üzenetére
Ha az Aviano mellett döntesz (én mellette döntöttem), akkor mindenképp vmi bika erősítőt keress hozzá. Ha jól meghajtják, akkor csodákra képes. Én nem érzem kevésnek hozzá a Denon AVR.3806-osom erejét. Rézkábeleket válassz hozzá, mert fém hangsugárzói vannak és ezüstözött kábellel lehet nagyon erős lenne a magas hangja.
Amúgy netdeponál a Zensor 7-et hallgattam meg mellette, aminek nagyobb a tere, és hajszálnyival szebbek a magas hangjai de nem ért volna meg nekem 100e Ft-tal többet. Így jutottam erre a döntésre, de egyelőre nem bántam meg. -
Oldfighter
senior tag
[ Szerkesztve ]
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
Oldfighter
senior tag
válasz Marci79 #40555 üzenetére
Nem ismerem a Jamo szettjét, de a márka megítélése szinte leképzi a Magnatét. Állítólag régebben jobb hangsugárzókat építettek. Próba cseresznye. Hallgasd meg mielőtt megvennéd és ha te elégedett vagy vele, hajrá. Főleg ha csak ennyi pénz áll a rendelkezésedre.
-
Peak
addikt
válasz Patice #40553 üzenetére
Érdekes, hogy nálam is igy van a nagy polkokkal, egy sikba kell tenni és egy picit közelebb, hogy egységes "képet" kapjon a zene.
Egyéb iránt megtörtént, amitől féltem. Amióta ott jártál és hallgattuk a kábeled egyre jobban figyelek azokra a nüansznyi hangzásbeli "hibákra", amiket felfedeztem. Minden tipusú zenénél borzasztó kritikusan hallgatom a dolgokat. Egyre jobban érik a kábelcsere, módositgatás.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Dorian
félisten
válasz adodaniel #40559 üzenetére
Mozinál is ugyanúgy jobb a Daliknál, ha nem forgatja be "tökig" az ember őket.
Ezek amúgy is inkább mozi-célra kifejlesztett hangfalak, ezért a gyártói leírás arra is vonatkozik.
Mozinál ráadásul a mikrofonos bemérés tud korrigálni, szabadabb az elhelyezés, sztereónál ilyen nincs.
Nálam az "alig beforgatva" állás adja a legjobb eredménytKétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz adodaniel #40559 üzenetére
Magassugárzók némi irányítottsága miatt van a beforgatás "tiltása" a Daliknál. Ettől függetlenül nem mondom, hogy nincs az a helyzet hogy beforgatva jobb eredmény érhető el. De egyébként nem kell itt óriási különbségekre gondolni irányítottság alatt sem.
[ Szerkesztve ]
-
adodaniel
őstag
Javíts ki, ha tévedek, de a studioban, ahol a hangsávokat keverik, egy szabvány szerint vannak elhelyezve a hangsugárzók (meg nem mondom a pontos nevét), aminek egyik lényege, hogy a hallgatási pont körüli képzeletbeli kör mentén vannak elhelyezve a hangsugárzók. Mivel otthon is az a cél, hogy ezt "leképezzük" és a lehető legjobb eredményt kapjuk vissza, ezért célszerű legalább megpróbálni ugyanúgy elhelyezni őket.
Ezért írtam, hogy az talán hifizéshez lehet ajánlás.
-
DjKoxi
senior tag
válasz Integra #40542 üzenetére
Hangfalkészítés
Végignéztem mindhárom oldalt, annyira tetszett! Csodálatos dobozokat lehet látni. -
subset
senior tag
válasz Rebell #40499 üzenetére
A Yamaha háza táján is érdemes lenne nézelődnöd egy kicsit...
Most jönnek az új modellek amik a 2012-es szériához képest csak MHL funkcióval gazdagodtak. Gondolom e nélkül meglennél valahogy.
Tesztgyőztes Yamaha RX-V 673 What Hi*FiHasználj Te is szabad szoftvert !
-
Z_A_P
addikt
válasz Oldfighter #40550 üzenetére
Hmmm, ezt pl a harmadik manual-bol szedem, az Ikon-ebol, ahogy ugyanazt javasoljak. Itt van reszletesebb leiras is:
DALI IKON is a prime exponent of one of the many virtues that have made DALI famous worldwide – Wide Dispersion. Wide Dispersion means that the area in front of the loudspeakers where a full stereo image is achieved is a great deal wider than with other loudspeakers.This ensures substantially better sound across a larger area within your listening room. To take full advantage of DALI IKON’s Wide Dispersion,the loudspeakers should face straight ahead and not be angled in towards the listening position unless the two loudspeakers are placed very far apart. The IKON tweeter module is especially developed for this loudspeaker. Its unique design ensures that Wide Dispersion is more than just a name – you can tell the difference.
Akkor ez ugy tunik "Dali sajatossag"
OK
-
Oldfighter
senior tag
Nem hinném, hogy ilyen könnyen le kéne mondani róla, ki tudja, lehet, hogy a hangkaraktere bejönne neked. Pionál valahol a 9xx-1xxx környékén kell keresgélni ha hasonló felszereltségű, árfekvésű erősítőt keresel. A hangminőséget nem említem.
-
Z_A_P
addikt
Haliho,
olvasgattam Dali hangfal manualt (speciel Lektor6-ot, de ugyanez van a Concept6-hoz is,megneztem utolag), es ezt talaltam:
Tehat a front hangfalakat nem szabad magad fele forditani (ahogy a topic osszefoglaloban van), hanem a hallgatoval szemben, 180 fokban nezzenek.
Ez valami Dali "kulonlegesseg" lenne?OK
-
tomic
addikt
válasz Oldfighter #40543 üzenetére
Akkor nem bántom. Marad a Denon. Köszi.
Annyit szeretnék még kérdezni Pio-ban melyek vannak ezen a szinten?[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
urak, ismerünk olyan komoly asztalosokat, akik minőségi hangfal dobozokat készítenek egyéni igények szerint és színben?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tomic
addikt
Marantz SR 5006 142E-ért újonnan menyire jó ár? Hangzásban ,minőségben mennyivel tud többet mint a mostani Denon 1911-em?
-
Oldfighter
senior tag
válasz spiky03 #40539 üzenetére
Az egyik amit majd meg szeretnék hallgatni a Netdeponál az a Mordaunt Short Aviano 6 szettje. Pár helyen már írták, hogy Marantz-al nagyon jól érzi magát . A másik, ami hasonló ársávban mozog és állítólag több van annál a hangjában, az a Tannoy Mercury V szett. Gondolkodtam az akciós Elac hangsugárzókon is, de talán majd egy levélváltás keretében a forgalmazótól kedvező árajánlatot kérek egy olyan szettre, melynél a hátterek állványos kivitelűek. Sajnos amit akcióznak az nekem nem megfelelő. Nem tudom elhelyezni úgy az álló háttereket, ahogy kéne. De végső soron az Aviano az, mely első helyen áll, eddig. Viszont a kábelek tekintetében vagyok nagyobb dilemmában. De ezt majd később.
-
spiky03
veterán
válasz Oldfighter #40538 üzenetére
Nekem nem msotanában lesz ez a csere, hanem csak hónapok múlva, nah meg ugye előtte a kis Yamahát is el kellene adnom, hogy abból is jöjjön be egy kis pénzmag.Azért szerintem már azzal az 500x, 600x-es erősítóvel is elleszünk egy ideig. Meg ezek azért már egy nagyobb szobát is kiszolgálnak majd, ha úgy alakulna.
Te milyen hangfalakat tervezel venni hozzá majd?
Haver most keresi a neki megfelelőt a kis malachoz (1403), eddig egy Tannoy V1 tetszik neki.
De még szeretne meghallgatni az erősítővel egy Dali Zensor 1-et meg egy ELAC BS 57.2-tSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Oldfighter
senior tag
válasz spiky03 #40537 üzenetére
Én is panelba tervezem. A pénz még itt is hiányzik, de ha meglesz, akkor is kivárom ez a pár hetet a kifutó árakig ( én maradok ezeknél, mert garis, használt nem biztos, hogy mindig elérhető). A 7xxx modell lenne érzésem szerint egy nagyobb ugrás, mely már hangminőségben is többet nyújt. De azt meg nem tudnám már kihasználni egyéb komponensek hiányossága(i) miatt.
-
spiky03
veterán
válasz Oldfighter #40536 üzenetére
Pontosan, szerintem a kisebb verzió elég lesz nekem, ide a panelba.
Amúgy a Netdepo-nál is az eladó csávó azt mondta, hogy a hangminőségben nincs már különbség a "nagyobb számú" erősítőknél, csak a szolgáltatásokban.
Úghogy szépen gyűjtögetek, aztán majd veszek egy 500x, vagy 600x-et ha lesz ilyen jó áron.Amúgy én is hosszútávra tervezek már majd ezzel az erősítővel és majd a minőségibb hangfalakkal, ha össze áll a minőségibb mozi itthon.
Persze ehhez pénz kell majd, meg idő, nah meg majd jó nagyadag szerencse, hogy legyen akkor jó vétel ha meglesz már rá a pénz.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Oldfighter
senior tag
válasz spiky03 #40534 üzenetére
A múltkor pont erről tettem említést, hogy a csatlakozókon kívül jóformán alig van különbség a két modell között. Hangminőségükre mindkettő a legmagasabb ( vagy az azt megközelítő) pontszámokat kapta a teszteken, ár/érték viszonylatában még a kisebbik erősítő jött ki jobban. A DVDArea oldalán érdemes főleg az 5006-6006-ról írt tesztet elolvasni és a lényeg szerintem ott is a meghallgatáson van. Jóformán fej-fej mellett a két készülék. Még a teljesítményük is majdnem azonos, főleg úgy, hogy mindkettő 650 Wattból gazdálkodik. Nem tudom, hogy megér e az aranyozott csatlakozó, két HDMI kimenet a mi felhasználási területünkön 50e forint különbséget.
-
tjojo
tag
válasz Vikthor #40533 üzenetére
Vele már felvetted a kapcsolatot?
Hangfalállványok,készülékállványok,Tv állványok, Rendelhető,fából.
-
spiky03
veterán
válasz Oldfighter #40521 üzenetére
Jaja, én is így tervezek.
Mondjuk azt nem tudom, hogy mekkora különbség lehet az 5xxx és a 6xxx széria között, hogy megéri-e azt a többletet, vagy tényleg elég a kisebb is. De szerintem nekem elég lenne egy 5005-ös is, mert ugye a nagyobb számozás csak szolgáltatásokban ad hozzá többet, hangminőségben már nem. Nekem meg az internet rádió meg airplay, meg ilyen cuccok nem igazán érdekelnek. Ami érdekel, hogy jó legyen mozin, tudja a HD hangokat, meg átengedje a 3D-s videókat, hamár van olyan lejátszóm meg tv-m.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
nagyúr
sziasztok!
lapos TVhez nem tudtok véletlenül ajánlani nekem fenyőből állványt? Jelenleg 4:3-as rendszerhez van TV állványom ami magas és emiatt szorul cserére. Előre is köszi.
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Oldfighter
senior tag
válasz Rebell #40526 üzenetére
Gondolom év vége felé, Karácsony környékén adnak majd rá valamennyi kedvezményt. Ha jól tudom, akkor a 2113 alapjaira épül. Kíváncsi leszek a tesztekre, mert a tavalyi széria elégé felemásra sikeredett a tesztoldalak szerint. Kapott hideget-meleget is.
A Marantz 6006/6007 eggyel nagyobb szinten van tudtommal ( 2313 de sokkal inkább a 3313). A Marantz most már évek óta folyamatosan tartja a minőségét (4xxx szériákkal voltak gondok korábban), míg a Denon elégé hullámzó teljesítményt nyújt és végső soron specifikus, zenés/zeneibb anyagokhoz ajánlják.Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
zszp5
csendes tag
Sziasztok,
aki esetleg tud segíteni, hogy kell beállítani egy Harman Kardon távirányítót, legyen szives rámírni egy privit a megoldással!
Köszönöm!
Zoli -
-
Marci79
senior tag
Megint itt vagyok tanácsért.
Egy Jamo E350-es szett jobb vétel lenne a Magnat Monitor 990 helyett?
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Rebell
senior tag
válasz #09634560 #40527 üzenetére
2113as Denon már most kint van a polcokon. És azon viszont 1Optikai bemenet van, ami nekem kevés lenne. (min.2)
2313-al kiegyeznék, de az még nagyon drága. akkor lehet, ha már új akkor X2000 vagy vmelyik Marantz. De hátha befut 1 Best buy.A 1122-est amit ajánlottatok lehet, hogy érdemes lenne meghallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Rebell
senior tag
válasz Oldfighter #40525 üzenetére
X2000 , vajon meddig fogja tartani az árát? Pariban lenne a Wharfi-val. szokásos Netdepo 10-en X százalék kedvezménnyel, már ki lennék békülve.
-
Oldfighter
senior tag
válasz Rebell #40522 üzenetére
Pár hét szerintem és jönnek az új vasak. Folyamatosan jönnek az új modellek a többi márkánál is.
Én most tíz év után váltok. Szóval valahol reális ez az intervallum számomra. Most legalábbis így gondolom.
Másrészről nézzük csak meg, hogy mennyire is kelendőek a régi vasak.Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
nuke7
veterán
hopp... én a tizedére sem tervezek
https://youtube.com/user/nuke7
-
zolaas
senior tag
15 évre? Ugyanmár....
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
Rebell
senior tag
[link] , ha úgy van ahogy mondod, akkor még kivárok én is, ha ez a kis malac még árból fogyna, akkor elgondolkodnék rajta. Mikorra várhatók az új Marantz-ok?
-
Oldfighter
senior tag
válasz spiky03 #40520 üzenetére
Én is nagyon osztok, szorzok jelenleg. Hamarosan kifutnak a (felső)középkategóriás modellek is és azért nem mindegy, hogy mennyire fogja magát tartani az 5007 és 6007 között az 50e különbség. Ebből az összegből nagyon jó kábeleket lehet kihozni a kisebb modell mellé, plusz maradna még néhány akusztikus elemre is. Vagy jó 15 évre tervezem most a rendszert és a legoptimálisabb döntést szeretném meghozni.
-
spiky03
veterán
válasz Oldfighter #40488 üzenetére
Thx ezt az infót is.
Igen olvastam róluk, hogy most jönnek ki az újak.
De szerintem gyűjtögetek még és veszek majd egy nagyobb malacot. 5005, 6005-öst
Azokkal azért már jó ideig ellenék.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Oldfighter
senior tag
-
Giovanny
őstag
-
törölt tag
-
Giovanny
őstag
Erre esetleg segítene valaki,mert fogalmam nincs mit nézzek hozzá...
Zero Defect.No Compromise !
-
Rebell
senior tag
A Front hangfalak teljes belseje cserélve. Régi 0,5ös kábel kivág, és új ezüstözött kábelekkel pótolva.
SPC és OFC szálakból és tömör OFC huzalból sodrott, 2 * 2,75 mm2 keresztmetszetű hangszóró kábe ill , a Bi kábelezés kiváltva Jumper kábellel.Sanci38: Köszi, Várok ill keresgélek akkor még 1 darabig, de ritka a Best Buy sztem ilyen kategóriában/Tudásban. (vagy kompromisszumot köt az ember)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Oldfighter #40503 üzenetére
ugy látom sokmindenben egyetértünk...
-
Rebell
senior tag
válasz #09634560 #40500 üzenetére
Köszönöm Sanci38 és Sefter.
nuke7 és Oldfighter a Hangfal szett már adott. Wharfedle Obsidian + Wharfedale PowerCube10 mint mélyláda
Mozi 60% Zene 40%. Az Obsidian dobozok zenében lágyabbak, ezért is választottam, de ugyanakkor átkábelezve már van benne dinamika is.
Avr 365-öt Dali szettel hallottam, na az tetszett, ezért is gondoltam a HK-ra
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest