-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurczy
őstag
válasz bajnokpityu #36102 üzenetére
Majd jössz fülelni alkalomadtán. Esetleg én viszem a sok csatornát. Hogy mennyit és milyet még kérdéses, de UMC-1 + UPA-500 lesz együtt április elején.
-
bajnokpityu
félisten
-
Ed Parker
nagyúr
válasz bajnokpityu #36104 üzenetére
Ezzel már en is így vagyok
-
MasterMark
titán
XLR csatlakozóval meg lehet azt csinálni, hogy két csatorna negatívját egy vezetéken egyesítsem? (A másik kettő meg a jobb + bal pozitívja.)
(Ja ez már erősítés után. Erősítő, és hangfal közé.)Switch Tax
-
BBéci
legenda
válasz putyu10 #36086 üzenetére
Öt különböző Dune modellt használtam, 1 és 7 hónap közötti ideig, csakis USB-n csatlakoztatott merevlemezekkel. Soha, semmiféle olyan akadást nem tapasztaltam, mint amiket említettél.
(#36097) ginola
A Denon! Nem is értem, ez hogyan lehet kérdéses.
Múlt héten hozta el egy barátom eBay-ről beszerzett (ezüst) 3808A erősítőjét egy közös tesztelésre. Újfent megállapítottam, hogy szuper készülék. AZ LX60at még a 3802 is lenyomja hangminőségben. Ez konkrétum, mert összehasonlítottam.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ginola
addikt
válasz bajnokpityu #36102 üzenetére
HAHAHAHA és haha, köszönöm kérdésed nem excel-be, mátrixba írom . Köszi, látom a csipkelődés azért mindig megy
Jó hogy soha nem veszem magamra, remélem te/ ti sem Én spec egy darabot sem találok ebayen, ami fekete!
BBéci, köszi az infót! LX-60-at soha sem hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Még ezt is kinéztem hasonló kategóriában: Pioneer VSX-LX70.
A 3 erősítő közül melyik felelne meg legjobban házi-mozi célra? -
Gaben360
senior tag
Na már addig fajult ez zúgás-sistergés,hogy a nad még áram alatt sincs,de a két hátsó dobozom zúg,az egyik kevésbé,amelyik messzebb van a számítógép asztaltól.
Úgy látom reménytelen a helyzet.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
putyu10
aktív tag
válasz MasterMark #36106 üzenetére
NEM! Mert Különböző fesz. potenciálon vannak.
[ Szerkesztve ]
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
BBéci
legenda
-
Harsonás
tag
Valami tipp arra, hogy lehetne megoldani, hogy ahol most állnak a front hangfalaim a parketta nem vízszintes, és picit billeg a front sugárzó. Nem megoldható hogy máshová helyezem. Valami megoldást kellene találnom a stabilizálásra. Valami ötlet?
-
Dorian
félisten
Nna! Én pl. említettem ilyesmit korábban! Dune Smart D1-nél.
A nagy bitrátás filmeknél (pl. BD50) USB-ről mondjuk egy film alatt 1x vagy 2x "buffer kiürülés" miatt megakadt a lejátszás több másodpercre. Amióta a belső USB-s bővítőhöz tettem rendszermemóriának egy gyors pendrve-ot nem emlékszem, hogy megakadt volna, bár hozzáértők szerint semmi összefüggésnek nem kéne lennie.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
-
-
gorbep
senior tag
válasz Gaben360 #36112 üzenetére
Az áram alatt sincs az azt jelenti, hogy ki is húzod a konnektorból? Mert ha igen akkor nem földhurok, hanem szórt tér....... De csak nem laksz nagy transzformátor közelében!
Én az antennát húznám ki, a kábelen tudnak csúnya dolgok jönni, a szomszéd selejtes TV-jéből, mértem már 200-300V is egyszer. Azóta mindenhol a koax-ra tett galvanikus leválasztóval kezdek, mert néha még ráz is. Mérd meg egy multiméterrel, nincs e feszültség a hálózati védőföld és a koax árnyékolása között....... A leválasztó pár ezer forint csak, és ha ez a gond, a képen is javítani fog......
Ha fogadnom kellene, arra tennék pénzt....
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Az olyan mélynyomókat amin csak Line in L + R bemenet van hogy tudom az erősítő LFE kimenetére kötni Y kábel? Vagy anélkül az egyik , mondjuk a baloldali bemenetre?
-
Gaben360
senior tag
válasz gorbep #36131 üzenetére
Konnektorból nincs kihúzva,csak az elosztó lekapcsolva.
A modemhez is lehet ilyen kütyüt rakni?
A tv-hez a jövő héten érkezik.
A pc és a házimozi egy térben van,de nem egy konnektorból kapják az áramot.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
gorbep
senior tag
válasz Gaben360 #36134 üzenetére
Ha kihúzod abbahagyja?
Konnektorból nincs kihúzva,csak az elosztó lekapcsolva
A kikapcsolás nem segít, mert a földet nem bontja...... akkor mégis földhurok lesz......A modemhez is lehet ilyen kütyüt rakni? Nem hogy lehet, kötelező, ha PC-ről mozizol, mert a PC 0-ja sajnos rajta van a hálózati védőföldön, de ha a leválasztót a TV-Modem elágazás elé teszed, akkor ha a TV-ddel nincs gond, egy leválasztó is elég lesz.
A pc és a házimozi egy térben van,de nem egy konnektorból kapják az áramot.
Ez t kellett volna első lépésben megszüntetni, mert a leggyakrabban ez okozza a földhurkot!- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
Gaben360
senior tag
-
Toobee
veterán
-
gorbep
senior tag
válasz Gaben360 #36136 üzenetére
Ha nincs összekötve a PC a TV-vel vagy az AVR-el, akkor nem érdekes.....
Ki és bekapcsoláskor nálam is durrog hangfal (nálam a sub speciel nem). Gyakori hogy a koppanásgátlót elhagyják, mert ront a hangminőségen, a koppanás, ha nem jár a sugárzó nagy mértékű kilengésével, nem csökkenti a sugárzó élettartamát.....
A film alatt nem zavar amikor egy robbanáskor nyugvó állapotvól majd kiesik a membrán? Erre tervezték....
Ha meg nagyon zavar a koppanás, akkor ne kapcsold ki..... az én Heed Obelisk Pro-m meg az Ethosz DAC is mindig be vannak kapcsolva. ( A DAC kikapcsoláskor nagyobbat koppint mint az erősítő, bár itt ez a csatoló kondenzátorok miatt van) Legalább nem kell őket melegíteni......
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
nagyúr
na megjöttek az RTi dobozok, de.... részleteket priviben megírom, csak egyszerűen nagyon elszomorító a dolog.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
írjam le ide? nem lesz bajom tőle?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Gaben360
senior tag
Ha valakinek kellene állvány vagy bármi amerikai tölgyből,az most jelentkezzen,mert véges a készlet!
Lehet hogy egyszeri alkalom,hogy tudok szerezni.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest