Hirdetés
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- XPPen Artist Pro 24 (Gen 2) 4K rajztábla - nagy méret, nagy felbontás
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz bolondember #3 üzenetére
én tippelek egy 2019 szeptemberét megjelenési dátumnak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
A járkáló fegyver csak nekem nagy WTF?
Live-Die-Respawn
-
wjbhbdux
veterán
Mivel egy 2020 dátumot se böktek oda, ez még odébb lesz. Addig lehet barátkozni a ténnyel hogy Steamen nem lesz
/s
-
őstag
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
.LnB
titán
Örülök neki, de többet vártam. Már az első trailertől is. Ez a trailee erősen a nosztalgiára játszik. Kevés az újdonság. Ennyi év után én kicsit mást vártam.
Persze jó ez! Csak én mást vártam.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
TESCO-Zsömle
félisten
Jó poén volt, de ha ismered az elődjét, akkor nem WTF.
Második részben van egy Legendary Tediore sörétes, ami kb így működik, csak annak nincs lába, hanem repül eldobás után. A maga módján ez ahhoz képest visszafejlődés, de tény, hogy jó kis gag.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
pohár
félisten
válasz TESCO-Zsömle #14 üzenetére
nekem valamelyik elpattogós-robbanós fegyó volt csak meg, ez nem is rémlik
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz TESCO-Zsömle #14 üzenetére
Rég volt már, nem emlékszem ilyenre. (Volt viszont valami fegyver ami ha kiürült eldobhattad és robbant. Az BL2-ben volt?)
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
A B3 oké, de akkor most mi a f. van a Handsome Collection-el és a GOTY-val?
Jön a Handsome collection 3-án full 4K update-el és a GOTY is jön PS4-re, XONE-ra és Steam-re?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
RudY
addikt
válasz l.skywalker #18 üzenetére
A Borderlands: The Handsome Collection Ultra HD Pack tehát április 3-án érkezik PC-re, PlayStation 4 Próra és Xbox One X-re.[link]
A Game of the Year Edition 2010-ben jött ki a 4 DLC-vel. Ennek a felújított változata idén április 3-án érkezik számítógépek mellett PS4-re és Xbox One-ra. [link]
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
Szinte minden alátámasztva lett amit a korábbi leak alapján gondolhattunk:
TheKnow and other trusted leakers have leaked plenty of BL3 Details.
Each Class has 1 big skill tree instead of the 3 smaller trees found in the previous titles and in addition they get 3 actions skills as opposed to the first
The 4 Classes
Soldier/Gunner Class - Moze - The Bot Jock
The Soldier is very tech and robot featured and is able to call in a titan like the game Titanfall.
She will have a co-op focused skill tree which will allow a co-op buddy to climb on the titan and control its mounted turret (3rd person mode?).Siren Class - Amara
The Siren is a female that will be a melee focussed character similar to Brick from Borderlands 1.
3 actions skills
-Phaselock that can hold 3 enemies at once.
-Groundpound skill
-Self-projection that can fire at enemies (Maybe something like the holograms that Jack “The Dobbleganer” had in Borderlands the Pre-Sequel)
Buff character.Assassin Class - Zane - The Operative
The Assassin will be similar to Zer0 from Borderlands 2 as he will be able to throw out a decoy to draw aggro.
Wealthy character as he has some classier character customizations.Hunter Class - Flak - The Beast Master
The Hunter is a pet class Vault Hunter.
This Beast Master can choose between 3 different pets.
Each pet will have their own abilities.This Vault Hunter is still in alpha state as the AI of the pet isn’t working properly.
In the past, it was mentioned by a GBX employee that AI is a difficult thing to get right.
The Beast Master is a robot and looks like a “homeless” person.Take2 Investor reports currently list the title as Fiscal 2019 (April 2019 - March 2020) An announcement is expected at Pax East (March 28-31st) Borderlands and PAX have a big history. In addition plenty of very strong rumours about Microsoft having a marketing deal could mean it's going to be a main stage title at E3.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Vagy esetleg a Bunny
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
negyedes
addikt
válasz [Prolixus] #22 üzenetére
arrol van esetleg info hogy maradt-e a splitscreen couch co-op, legalabb 2 szemelyre?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Bazsi1987
őstag
Nekem kimaradt a széria, tegnap megvettem gyors ps4-re komplett második részt, várjam meg az első rész megjelenését vagy nyugodtan elkezdhetem?
-
l.skywalker
félisten
BL3 Deluxe vagy Gold tartalmazhatná konzolon a GOTY-t
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
[Prolixus]
addikt
válasz Bazsi1987 #26 üzenetére
Hát ha már ilyen kicsit kell várni, szerintme érdemes sorrendben haladni. Viszont a második rész összességében egyértelműen jobb mint az első szerintem, úgyhogy ha kicsit is kérdéses h szeretni fogod-e, kezd a másodikkal.
(#25) negyedes
Semmi ilyesmiről nem esett szó eddig. 4 player co-op, ennyit tudunk.I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
pohár
félisten
válasz [Prolixus] #28 üzenetére
én alig emlékszem az elsőre, talán valami 30 órán, ha van benne... ha kijön a remaster/HD pack, ki kell pörgessem
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz [Prolixus] #22 üzenetére
akkor most konkrétan az Univerzum mindhárom Szirénje egy adott bolygón/környéken fog tanyázni?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
nagyúr
válasz bolondember #30 üzenetére
Hat lehet belőlük - a játékban ebből legalább 4 felbukkan.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
l.skywalker
félisten
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz bolondember #32 üzenetére
Amúgy ezt mindenki ténynek veszi, hogy csak 6 lehet. De az egyetlen erre vonatkozó információ Jack szájából hangzott el, úgy tudom. Nyilván nem volt oka hogy hazudjon, de akár tévedhetett is. Meg kérdés hogy honnan veszi ezt az információt.
Amúgy annyit lettek bizgerálva a Vault-ok, hogy ha a Sireneknek tényleg kapcsolatuk van hozzájuk, nem csodálnám, ha valami megfoghatatlan belső sugallat vonzaná őket olyan bolygókra, ahol van Vault. Maya és Lilith adott volt ugye, most az új Siren a Calypso nő meg az új melee vault hunter Amara.
A maradék 2 ismeretlen.
-
pohár
félisten
válasz l.skywalker #33 üzenetére
jöjjön csak, hátha lesz valami jobb, mint a standard verzió, instant behúzom
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz [Prolixus] #34 üzenetére
A maradék kettőből az egyik egy kb 5-8 éves kislány, ha abból indulunk ki, hogy egy az első rész végén patkol el...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz [Prolixus] #34 üzenetére
igazából ilyen dolgokban annyira nem hazudott. Sokat. Nagyon.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
[Prolixus]
addikt
A 4K trailert letöltve lőttem pár képet. Nem igazán 4K a youtube minőségrontás miatt, de FullHD-ban jól mutatnak.
Teljes galéria:
[link][ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz [Prolixus] #38 üzenetére
Nem vagyok nagy rajongója a melee karaktereknek (kivéve természetesen Zeno Clash), de azért ha hat kézzel lehet pofozkodni, akkor átgondolom a dolgot
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
shotika
őstag
Hát így a trailert látva, egyelőre nem ájultam el, mintha egy kicsit ráncfellvart BL2 lenne a grafika - de persze az első rendes gameplay-ekben még bízok. Ettől persze vszeg nagyon jó játék lesz, de na... több fejlődést vártam így első látásra.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S 1TB
- Sony WH-1000XM3 aktív zajszűrős bluetooth fejhallgató
- Dell G15 5530: Az új erőmű a kezedben! 32 GB változat
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Lenovo Thinkpad T470 / I5 7300U / 8GB Ram / 250 GB SSD / 2-3 órás akku / Világító bill. / Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest