Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz Ed Parker #20479 üzenetére

    Ezeket komolyan betiltatnám.. :(((
    Anno elkezdtem házimozizni. Vettem egy erősítőt (persze hogy egy vacakot, mert de sok vattos, stb. De 5.0-ás volt). Vettem mellé még egyet, mert az majd jól megzargatja az 5.1-ből az "1"-et! Meg vettem egy csomó 20-30 centis hangszórót ( SAL-t, Videotonokat, meg piezzókat, meg BEAG-ot).
    Átmentem egy ismerőshöz, hallottam egy komolyabb sztereót (kb fél milla volt neki 2005-6 tájékán), aztán haza mentem tűnődni:
    Amim most van, az egy rakás sz.r. Fél millám meg sose lesz, tehát marad az egy doboz, egy mozi. Eladogattam mindent, amit felhalmoztam.
    Léptem az áruházba, vettem egy Panasonic 5*60+200 wattos csodát. 80 ezerért a fali konzolokkal együtt (front, rear) Szép volt a polcon. Haza vittem: mély dörgicsélt, magas fülfájdítón süvített (Gyűrűk ura: Két torony), félre tettem a mozicskát. (Most megint szól, a fiamnak 2.1-ben ez a rendszer a pc mellett. Bukni tudni kell.
    Ismerősnek volt egy hónapos eladó LG mozija, 93 ezerért vette, de aztán a drágább (és minőségibb) utat választotta a mozizáshoz, meghallgattam, 75-ért megvettem, azóta ez megy. A teljesség igénye nélkül elfogadható a hangja.
    Nekem ez a minimum, a kis dobozos, kis hangszórós olcsó 200 wattosnak kikiáltott borzalmak igazából semmire nem jók (esetleg PC-k mellé. Vagy műhelybe... :U )
    Bocs a hosszú irományért :B

Új hozzászólás Aktív témák