Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rxmiss

    junior tag

    válasz python1 #185679 üzenetére

    ennyi :)

    azt kb ledesztillaltam, hogy:
    1.) legegyszerubb lehet a legkezenfekvobb megoldas, a haromkimenetes videokartya. hasznos plusz a hardveres dekodolas.
    2.) lehet, hogy letezik 8k-t fogado hdmi/dp eloszto ami nem csak tukrozesre kepes, de akkor az mar ertelmetlenul draga. harom fullhd monitort meghajtani viszont vannak olcso megoldasok, szoval egy olcso mediaboxrol is elmehetne a buli. de ki akar 55"-on fhd-t nezni?
    3.) fogyasztas/futes szempontjabol megintcsak baromsag az egesz. es vilagitasnak is pocsek.
    4.) javitas/karbantartas is remalom lehet, ha pl negy ev mulva hal meg az egyik tv, jo esellyel nem is tudok majd venni ujat. es ha veszek is ujat, a kijelzok oregedese miatt eselyes lehet (persze kijelzotol fuggoen), hogy masmilyen kepet ad, amit nem is lehet tokeletesen korrigalni.
    5.) mozira jo esellyel alkalmatlan, akkor azert kisse tulzas harom tv-t fenntartani. esetleg negyet, mert valamin kene mellette mozizni is :D
    6.) nem csak az eloszton es a meghajtason (szgepen) szallhat el a koltsegvetes, de meg a tv-ken is, hiszen ha igazan szep feketet is szeretnek, akkor oled, azokat meg nem adjak gombokert.
    7.) a kontent kreatorok osszerakjak rola a videot a nezettseg miatt, de kerdes h a kezdeti lelkesedes utan mondjuk egy honap mulva meglesz-e meg, illetve akkor is van az embernek kedve hasznalni vagy csak a haverok elott vagizik vele mikor atjonnek.

    szoval baromsag az egesz. ha jo minosegben akarom megcsinalni, akkor csillio penzbe kerul es meg mindig nem igazan ertelmesen hasznalhato barmire is.

Új hozzászólás Aktív témák