Hirdetés

Megérkezett Magyarországra a Samsung új OLED gaming monitora

Az Odyssey OLED G8 32 hüvelyes, sík OLED panellel dolgozik.

A Samsung hazai kirendeltségétől kaptuk a hírt, hogy a vállalat elhozza Magyarországra is az első 32 hüvelykes, 3840x2160 pixeles felbontással rendelkező OLED gamer monitorát, név szerint a durván 510 000 forintos összegért már előrendelhető Odyssey OLED G8-at.

Hirdetés

A készülék egészen pontosan egy 31,5 hüvelykes, Samsung Display által fejlesztett és gyártott, kvantumpontos OLED, azaz QD-OLED kijelzőt kapott, ami ezúttal sík kivitelű, és ahogy azt megszokhattuk, a  GtG válaszideje csupán 0,03 ezredmásodperc, miközben, képfrissítési frekvenciájának plafonja 240 Hz. A szóban forgó modell támogatja az AMD FreeSync Premium Pro technológiát, és fénysűrűségének maximuma 250 cd/m².

Samsung Odyssey OLED G8
Samsung Odyssey OLED G8

A perifériát fejlett, beégés elleni védelemmel látták el, és ennek egyik eleme az a Dynamic Cooling Systemnek hívott, pulzáló hőcsöves rendszer, amely hűtőfolyadékot párologtat, illetve kondenzál annak érdekében, hogy ötször hatékonyabban oszlassa el a hőt, mint a korábbi grafitlemezes módszer.

A termék olyan statikus tartalmakat is érzékel, mint a logók vagy menük, és ezek fényerejét automatikusan csökkenti, és a képernyő kapott egy olyan speciális bevonatot, ami hatékonyan oszlatja szét vagy nyeli el a külső fényeket, így zavaró tükröződéstől, becsillanástól nem kell tartani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés