Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Everest / AIDA64 topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Tegnap sikerült meghallgaton egy Jamo D600 szettet.
Tetszett, a dipolok is, igaz az elrendezés nem volt teljesen ideális, de így is lehetett azért hallani a hátsó teret. Nálam amúgy máshol lennének, reméljük akkor is jól szólnának.
Tényleg jó volt az egységes hangzás, nekem sztereón sem volt vészes, nem vágok eret, ha azon kellene hallgatnom zenét ( pl. Spotify), de ugye nálam amúgy is a mozi a lényeg.
De belenéztünk a Baby Driver elejébe, ott ugye van zene is és az is rendben volt.Meg közben lemértem a szabad felületet és bal oldalra nem is férne be, mert nem kicsi hangfalak, ellenben nagyok.
50 cm helyem van az meg 65 cm, meg 23 cm mély és nekem meg kb ott jön le a vászon, így azt is át kellene pakolnom.Nah de még sajnos úgysem aktuális, mert előbb az én hangfalaimat kellene, hogy megvegyék.
Phyton1 rajtad a világ szeme, hogy valami jó kis szetett összerakjunk majd, ami formára is ideális.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest