Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    válasz Vicarious1 #158996 üzenetére

    Ez a 1723 Sub 2, zárt konstrukció. Eddig is fórumlakó használta, úgyhogy az érkezésről nem tudok nyilatkozni.

    Az előd egy Dali Ikon sub volt, az 30cm előre néző hangszóró és lefelé nyitott kialakítás.

    A Dali kb 28-30 Hz-ről indul, az Arendal 18-20-ról. Egyelőre ismerkedünk, tetszik az eredmény, az előrelépés érezhető, de sajnos megvan a maga átka is az alacsonyabb frekvenciáknak: az álmennyezet olyan részei is elkezdtek rezonálni, amik eddig egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán tették.

    Amúgy a Dalival teljesen elégedett voltam, csak ez igaz mondjuk a régi hangfalaimra is és a házimoziról zenehallgatásra is. Aztán mindig jött egy jobb és megdöbbentem, hogy mennyivel van még mindig feljebb. Itt most ez az érzés ennyire erősen nem kapott el, viszont ez talán betudható annak is, hogy a Dali sub is nagyon jó (a Dali előtt volt egy REL és egy Velodyne is és azokról a lépkedés a Daliig nagyon meghatározó javulást hozott), vagy annak hogy még nem találtam meg a legjobb pozit/beállítást, valamint még a gyári tyúkbél tápkábellel van bekötve. Nameg a lakás rezonanciája sem segít az élményen.

    Nagy valószínűséggel lassacskán integárlódik a szettbe, csak még össze kell csiszolódnia mindennek :)

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák