- Fórumok
- Notebookok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- (kiemelt téma)
-
50 - 1
51940 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1 50 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2020-05-20 18:40 Téma összefoglaló
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
-
DarthSun
félisten
-
Dell XPS
veterán
Jó napot uraim!
Egy Toshiba Satellite x200-21k laptopról lenne szó. A webcamerát nem látja a windows, driver fent van. de eszközkezelőben meg semmi. Hogy tudnám előcsalni? Illetve 1-2 drivernél olyan hibát ír ki a telepítő, hogy nem Toshiba rendszer?! Esetleg közrejátszhat hogy az információ laptopról xxxxxxx-et ír ki a gép ?
Szia,
Az eszközkezelőben kellene látnod a webcam-ot (Imaging-eszközök).
-
Dell XPS
veterán
-
KillHates
félisten
-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
-
törölt tag
Acronis True Image Home (Linux alapú boot CD-t vagy pendrive-ot készít, amivel meg tudod csinálni)
-
törölt tag
Még egy évig garanciális, nem szedném szét.
Nem a legolcsóbb darab és nem kockáztatok egy garancián belüli javítást.
Amúgy szerintem elírtam a méretet, 15.6-os a kijelző (16/9 arány) -
DarthSun
félisten
Igen, Norton Ghost- al ( DOS verzió 9- es vagy 10-es ). Bootlemezről elindítod, ez már látja az usb- s driveokat, lemented a jelenlegi vinyót - disk to image - , majd csere után image to disk az új vinyóra. Én is így mentettem le.Tuti működik.
(#31) PeachMan: köszi a linket

-
Kevin1986
csendes tag
Ha leveszem a Max frekvenciát arra reagál és akkor folyamatosan azon pörög amit én megadok maxnak, csak azt nem értem ha "balanced" mód akkor miért pörgeti agyon a processzort?
-
Mikulásbá
nagyúr
-
KillHates
félisten
-
laszlo168
senior tag
-
PiciKenny
senior tag
Jó napot uraim!
Egy Toshiba Satellite x200-21k laptopról lenne szó. A webcamerát nem látja a windows, driver fent van. de eszközkezelőben meg semmi. Hogy tudnám előcsalni? Illetve 1-2 drivernél olyan hibát ír ki a telepítő, hogy nem Toshiba rendszer?! Esetleg közrejátszhat hogy az információ laptopról xxxxxxx-et ír ki a gép ?
-
selenge
tag
hali!
tudok olyat csinálni, hogy egy notiban lévő vinyóról csinálok egy másik vinyóra usb-s rackenkeresztül egy másolatot, és kicserélve azzal használni? így megúszva minden újratelepítsét?
-
KillHates
félisten
És beállítottad a paraméterezéseknél?
séma beállításainak módosítás
speciális beállítások
processzor energiagazdálkodása
processzor teljesítménye -
KillHates
félisten
Nekem van matt kijelzőm bele; 8.690,- Ft
Olcsóbb mintha vennél rá matt 3M fóliát, az kb 13 ezer Forint. -
Kevin1986
csendes tag
A windows7 energia gazdálkodásában szabd személyre a három profilt; nekem a powersave-ben nem engedi 800 MHz fölé a procit, balanced-ben 1100-3300 között mozog, highperformance-ban 3300-3900 között engedi.
Van az orbmu2k-nak a powerstatus gadget-ja, azzal egy kattintással tudod váltogatni őket. Én kidobtam az Asus Power4gear-jét mert azt hiába paramétereztem néha visszaállt a gyári értékre.Az a probléma hogy a "balanced" és a "high performance" nekem ugyanúgy maxon pörgeti a processzorokat.
A lakótársamnak is samsung gépe van, és neki balanced módan csak akkor pörgeti fel a CPU-t ha szükséges.Nálam alapból 16%on túlhajtja őket. :S
-
törölt tag
-
DarthSun
félisten
Sziasztok!
Ehhez a laposhoz kéne nekem töltő:
Acer emachines 6725 ( output: 19V, 3.42A )Hol tudom beszerezni, ill. van-e itt valakinek?
Köszönöm!
-
Dexter74
tag
-
Dexter74
tag
Köszi! De mi az az optimus? Bocsánat, hogy ennyire láma vagyok, de ma vettem ezt a notit.
-
KillHates
félisten
Sziasztok!
Kérném szépen a segítségetek.
Újratelepítés után nem tudom a Samsung NP300V5A notira feltenni a normális videó drivert.Az Nvidia oldalán van egy autódetekt progi is. Java alapú, GPU detect. Hibaüzenettel ezt írja ki:
"Autoscan Failed
There was a problem automatically scanning your system.
Please try again or use the manual search."Mit kéne szerintetek megnézzek?
Az optimus miatt van. rakd fel az összes gyári driver-ét a gépnek, majd kapcsolj át nVidia-ra (de csak akkor ha már minden fent van mert csak akkor lesz paraméterezhető) és ekkor frissítsd meg a driver-t. Ravail Mester ebben nagy megfejtő!

-
KillHates
félisten
Esetleg erre a monitoros topicban, jobb megfejtők lennének...
-
KillHates
félisten
Sziasztok! a segítségeteket kérném egy probléma megoldásában.
Nem rég vettem egy Samsung Chronos notebookot, és úgy véltem hogy kissé meleg az alaphőmérséklete.
(Alaplap és processzor is 67 fok körül van sima netezéssel)AIDA64-et vizslatva észrevettem hogy "Balanced" üzemmódban, 2890 Mhz körül pörgeti a processzort, és soha nem megy 2800 Mhz alá. Ha leveszem 220-ról a gépet akkor lecsökkenti 1100Mhz körülre Balanced-módban is, de amint visszateszem már ugrik is 2800 fölé. (Intel i5 3210m proci van benne ami 2500Mhz-es, tehát már alapaból 16% túlhajtáson van így)
Nem tudjátok hogy a fenébe lehetne ezt megoldani? Nagyon bosszantó a dolog.
Bios-t próbáltam frissíteni de elvileg a legújabb van rajta.Köszönöm előre is a segítséget!!
Üdv.: Balázs
A windows7 energia gazdálkodásában szabd személyre a három profilt; nekem a powersave-ben nem engedi 800 MHz fölé a procit, balanced-ben 1100-3300 között mozog, highperformance-ban 3300-3900 között engedi.
Van az orbmu2k-nak a powerstatus gadget-ja, azzal egy kattintással tudod váltogatni őket. Én kidobtam az Asus Power4gear-jét mert azt hiába paramétereztem néha visszaállt a gyári értékre. -
KillHates
félisten
Üdv!
Adott egy IBM T41-es notebook ami bekapcsolásnál mindig egy "error: 1802"-t dob (Unauthorized network card is plugged in), pedig semmi nem történt vele. Egyelőre kivettem a wi-fi kártyát, így megy gond nélkül. Neten keresgélve úgy néztem, hogy az összes ilyen probléma egy új kártya beszerelése után jelentkezett, itt viszont nem történt ilyesmi, szóval az érdekelne, hogy mi lehet az oka. Megoldásokat tekintve pedig BIOS módosításokat találtam, amitől én elzárkóznék. Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Tudok bele adni, patent gyári hálókártyát (FRU-tag-eset) Kőkemény 3.200,- Ft
-
Dexter74
tag
Sziasztok!
Kérném szépen a segítségetek.
Újratelepítés után nem tudom a Samsung NP300V5A notira feltenni a normális videó drivert.Az Nvidia oldalán van egy autódetekt progi is. Java alapú, GPU detect. Hibaüzenettel ezt írja ki:
"Autoscan Failed
There was a problem automatically scanning your system.
Please try again or use the manual search."Mit kéne szerintetek megnézzek?
-
netzoli
tag
Köszi a válaszokat. Régebben használtam az avira-t, ügyfelek gépein, de nem igazán vált be. Az avast és MSE induláskor lassú egy régi gépen. A NOD pedig jó ,csak nem free.
-
Oli.025
csendes tag
Üdv.
Az lenne kérdésem hogy van egy Samsung syncmaster monitor tv-ém. Asztali gépen használom monitorként viszont néha rákötöm a netbookom is viszont miután már nem használom netbookon ahogy visszakötöm és asztali gépen akarom használni nem működik ahogy betölti windows kikapcsol ötlet?
-
ravail
senior tag
-
Poo
senior tag
-
netzoli
tag
Régebbi notikra ti milyen víruskeresőt használtok, ami nem viszi el az erőforrások jelentős részét? Gondolok itt sempron és celeron gépekre.
-
Kevin1986
csendes tag
Sziasztok! a segítségeteket kérném egy probléma megoldásában.
Nem rég vettem egy Samsung Chronos notebookot, és úgy véltem hogy kissé meleg az alaphőmérséklete.
(Alaplap és processzor is 67 fok körül van sima netezéssel)AIDA64-et vizslatva észrevettem hogy "Balanced" üzemmódban, 2890 Mhz körül pörgeti a processzort, és soha nem megy 2800 Mhz alá. Ha leveszem 220-ról a gépet akkor lecsökkenti 1100Mhz körülre Balanced-módban is, de amint visszateszem már ugrik is 2800 fölé. (Intel i5 3210m proci van benne ami 2500Mhz-es, tehát már alapaból 16% túlhajtáson van így)
Nem tudjátok hogy a fenébe lehetne ezt megoldani? Nagyon bosszantó a dolog.
Bios-t próbáltam frissíteni de elvileg a legújabb van rajta.Köszönöm előre is a segítséget!!
Üdv.: Balázs
-
-kdM-
senior tag
Üdv!
Adott egy IBM T41-es notebook ami bekapcsolásnál mindig egy "error: 1802"-t dob (Unauthorized network card is plugged in), pedig semmi nem történt vele. Egyelőre kivettem a wi-fi kártyát, így megy gond nélkül. Neten keresgélve úgy néztem, hogy az összes ilyen probléma egy új kártya beszerelése után jelentkezett, itt viszont nem történt ilyesmi, szóval az érdekelne, hogy mi lehet az oka. Megoldásokat tekintve pedig BIOS módosításokat találtam, amitől én elzárkóznék. Volt valakinek hasonló tapasztalata?
-
RedHarlow
aktív tag
-
Attila17
tag
Természetesen mindened megmarad, hiszen minden adat a merevlemezen tárolódik ami ha nincsen berakva a gépbe, akkor nem módosul rajta semmi, a gép kikapcsolás után "agyhalált" kap és elfelejt mindent (oké, az időt meg a BIOS beállításokat nem, de az most itt irreleváns) és annak a merevlemeznek az adatait fogja majd használni amelyik éppen benne van.
Egyébként ez a legjobb megoldás egy idegen operációs rendszer próbálgatására.

Rendben köszi a segítséget.

-
KillHates
félisten
Sziasztok adva van egy 2 hónapos Acer Aspire One D270-es netbook az alábbi tulajdonságokkal:
CPU: Intel Atom N2600 Dual-Core (1M Cache, 1.6 GHz)
RAM: 2GB
HDD: 320 GB
Érdekelne, hogy szerintetek a Worms 2-őt és hasonló kb 2000-es játékokat vinnie kellene-e vagy a játékokhoz egy netbook alapjaiban véve kevés? Azért kérdezem, mert néha nagy ritkán van, hogy videolejátszásnál is be akad kicsit a gép s nem tudom akkor mi lenne egy játékkal.
Előre is köszönöm a segítségeteket, tapasztalataitokat!2000-es játékokat minden riccenés nélkül fogja vinni! Egy netbook-on teljesen korrektül elteker még a Couter-Strike 1.6 is (Half-Life engine)
-
KillHates
félisten
Természetesen mindened megmarad, hiszen minden adat a merevlemezen tárolódik ami ha nincsen berakva a gépbe, akkor nem módosul rajta semmi, a gép kikapcsolás után "agyhalált" kap és elfelejt mindent (oké, az időt meg a BIOS beállításokat nem, de az most itt irreleváns) és annak a merevlemeznek az adatait fogja majd használni amelyik éppen benne van.
Egyébként ez a legjobb megoldás egy idegen operációs rendszer próbálgatására.

-
hcsaba
tag
Sziasztok adva van egy 2 hónapos Acer Aspire One D270-es netbook az alábbi tulajdonságokkal:
Érdekelne, hogy szerintetek a Worms 2-őt és hasonló kb 2000-es játékokat vinnie kellene-e vagy a játékokhoz egy netbook alapjaiban véve kevés? Azért kérdezem, mert néha nagy ritkán van, hogy videolejátszásnál is be akad kicsit a gép s nem tudom akkor mi lenne egy játékkal.
Előre is köszönöm a segítségeteket, tapasztalataitokat!Üdv
Hát ezek a gépek nem játékravalok, netezésre találták ki öket.

-
RedHarlow
aktív tag
Előre is köszönöm a segítségeteket, tapasztalataitokat! -
urdug
aktív tag
Előzmények:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hasznos adalék:
Notebook szerviz tapasztalatok /Olvasd el az első hozzászólást!/
MIKOR ÍRJAK IDE?
avagy a további félreértések elkerülése végett egy kis tájékoztató a Prohardver fórum notebookos topikjaival kapcsolatban:Ha nemtudod milyen notebookot vegyél ez a topicot keressd fel:
Milyen notebookot vegyek? [link]Ha használt notebookot szeretnél és ezzel a kapcsolatban szeretnél tájékozódni:
Használt notebookot vennél? mennyiért? [link]
Használt notebook vásárlás - mire figyeljek? [link]Ha eladni szeretnél, de nem tudod, hogy mennyit kérj érte:
Notebook beárazás [link]Ha egy adott márka érdekel:
Keresd fel az adott márka topicját, szinte biztos, hogy van. A teljesség igénye nélkül pár:Dell [link]
Lenovo [link]
Fujitsu Siemens Amilo [link]
Fujitsu Siemens Lifebook [link]
HP [link]
Asus [link]
MSI [link]
Toshiba [link]
IBM Thinkpad T és X [link]
IBM Thinkpad Z és R [link]
Acer [link]
Sony [link]
Apple [link]
LG [link]
Clevo [link]
Albacomp [link]
Gericom [link]
Hasee [link]
Packard Bell [link]
Patriot [link]
Voyager [link]
ECS [link]Ha a tablet-pc-k érdekelnek:
Tablet pc - tapasztalatok [link]Ha notebook hibákkal kapcsolatos a dolog:
Notebook hibák [link]Ha moddolni szeretnél:
Notebook / laptop mod [link]Ha nemtudod milyen táskát vegyél:
Notebook táskák - ki milyet használ és miért [link]Ha túl forró a géped:
Notebook hűtőpad tapasztalatok [link]Ha az autóban is szeretnéd tölteni / használni:
Szivargyújtó & laptop [link]Ha nem elég gyors / nagy / stb és fejleszteni szeretnél:
Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD) [link]Ha nem tudod, hogy milyen notebookkal állsz szemben:
Notebook beazonosítás [link]Ha meg szeretnéd védeni a notebookot:
Notebook lopás elleni védelme [link]Ha nem tudod milyen egeret válassz:
Notebookhoz egér [link]Ha kopik a festék:
Festék kopás/matrica kéne [link]Ha érdekel meddig bírják:
Teszt - notebook mennyit fogyaszt? [link]Ha az érdekel milyen gyorsak:
Notebook rendszer teszt eredmények [link]
Notebook VGA teszt eredmények [link]
Notebook merevlemez (HDD) teszt eredmények [link]Ha itt nem olvastál olyan kategóriát amibe a kérdésed beleférne, akkor még mindig ajánlatos a keresőt használni hátha véletlenül nem került ide.
És ha még így sem találtál olyat ahova be tudnád írni a kérdésed, akkor írj ide!
by Pompi
Remek link gyűjtemény.

-
Attila17
tag
Helló. Olyan kérdésem lenne hogy a gépen jelenleg win7 van, de kiszeretném próbálni a win8-at.
ezt megtudom oldani úgy hogy egy másik HDD-t rakok a gépbe , arra feltelítem.
Ha vissza teszem a régit akkor ugyan úgy windows 7 marad és a cuccaim is? -
wiggen123
senior tag
-
laszlo168
senior tag
-
Dell XPS
veterán
-
KillHates
félisten
Előzmények:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hasznos adalék:
MIKOR ÍRJAK IDE?
avagy a további félreértések elkerülése végett egy kis tájékoztató a Prohardver fórum notebookos topikjaival kapcsolatban:Ha nemtudod milyen notebookot vegyél ez a topicot keressd fel:
Milyen notebookot vegyek? [link]Ha használt notebookot szeretnél és ezzel a kapcsolatban szeretnél tájékozódni:
Használt notebook vásárlás - mire figyeljek? [link]Ha eladni szeretnél, de nem tudod, hogy mennyit kérj érte:
Keresd fel az adott márka topicját, szinte biztos, hogy van. A teljesség igénye nélkül pár:Dell [link]
Lenovo [link]
HP [link]
Asus [link]
MSI [link]
Toshiba [link]
Acer [link]
Sony [link]
Apple [link]
LG [link]
Clevo [link]
Albacomp [link]
Gericom [link]
Hasee [link]
Packard Bell [link]
Patriot [link]
Voyager [link]
Notebook hűtőpad tapasztalatok [link]Ha az autóban is szeretnéd tölteni / használni:
Szivargyújtó & laptop [link]Ha nem elég gyors / nagy / stb és fejleszteni szeretnél:
Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD) [link]Ha nem tudod, hogy milyen notebookkal állsz szemben:
Notebook merevlemez (HDD) teszt eredmények [link]Ha itt nem olvastál olyan kategóriát amibe a kérdésed beleférne, akkor még mindig ajánlatos a keresőt használni hátha véletlenül nem került ide.
És ha még így sem találtál olyat ahova be tudnád írni a kérdésed, akkor írj ide!
by Pompi
Köszönjük!

(jól szét van forgácsolva a notebook-os kérdéskör
) -
AxBattler
félisten
Köszi a segítséget mindenkinek a 2540p-vel kapcsolatban!
[Első!
] -
radi8tor
MODERÁTOR
Előzmények:
Hasznos adalék:
MIKOR ÍRJAK IDE?
Lenovo [link]
HP [link]
Asus [link]
MSI [link]
Toshiba [link]
Acer [link]
Sony [link]
Apple [link]
LG [link]
Clevo [link]
Albacomp [link]
Gericom [link]
Hasee [link]
Packard Bell [link]
Patriot [link]
Voyager [link]
by Pompi
Új hozzászólás Aktív témák
-
50 - 1
51940 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1 50 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- Projektor topic
- Autós topik
- Parfüm topik
- Autóhifi
- Xiaomi 17T - T-modell
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Több db Fujitsu E752 laptop - Áfás számlával
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 16GB/512GB Astro
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/500 FHD IPS
- Lenovo ThinkPad L15 Gen2 i5-1135G7 16GB 256GB SSD FHD IPS 2 ÉV GARANCIA 27% ÁFÁS SZÁMLA
- Eladó ASUS TUF Gaming FX506II-AL020 Gamer Notebook
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U 16GB 256GB FHD+ IPS 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo Thinkpad 13 Gen 2.,13.3",HD,Celeron 3865U,félkonfig + akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,128GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

]
Pyttawrx