Hirdetés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- E-book olvasók
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottofon
csendes tag
válasz VGYke #134672 üzenetére
Miért akar mindenki újat venni? Hatalmas kínálat van hardveraprón, jofogáson esetenként jóval fél ár alatt alig használt vagy pár éves darabok. Ha pedig nem elég jó, kis veszteséggel lehet tovább adni és másikat "jobbat" venni. Ha meg újat vesz az ember és ráun akkor azt nagy veszteséggel tudja továbbadni... Használtan 200e-ből fél milliós rendszert simán össze lehet hozni. Persze meg van egy új dolognak is az élménye, kibontani, gyönyörködni benne, de pár hónap és jön a "bakker ha várok még 2 hónapot ugyanennyiért jobbat vehettem volna" érzés. Én szándékosan használt termékeket veszek. Nr616 onkyo erősítőm 65-ért vettem fél éve. Nem vagyok bele elégedett így el fogom adni amint találok egy "jobbat". És megnyugtat hogy nem bukok azon hogy korábban rosszul vagy elhamarkodottan döntöttem. Ez az én tapasztalatom és véleményem nyilván másnak más.
"A szépség nem más, mint a belső jó tulajdonságok ígérete!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest