-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
strcpy
tag
válasz Joshi #131295 üzenetére
Látom megint nem sikerült megragadni a lényeget. Egyenlőre csak a frontok vannak meg, végkifejletként nem az általad linkelt 5.0-ás szettet szeretném kapni.
Annyi lett volna a kérdés, hogy érdemes-e ehhez a setup-hoz pl. egy 1200-2000 Ft/m-es Van Damme-ot venni, vagy kössem össze vízbe mártott gatyamadzaggal, mint nálad látható.
Circlejerket nem kértem.(#131284) Nemir Ombe: Kértem, hát kaptam drága kábeleket. Ez például egész barátinak tűnik, egy Conrad-ban kapható VDC Black árához képest. De nekem úgysem kell ilyen, megmondták.
(#131294) monstre: Köszönöm, ez konkrét válasz volt.
(#131296) krichd1: Miért? Stúdiós blue helyett inkább a koncertekhez szánt black? Vagy van hasonló áron más?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest