-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Délután átvittem haverhoz az SVS-t, hogy megnézzük mit is tud a szub.
Elsőre kicsit megszeppentünk, mert nem nagyon volt hangja.... Mondjuk kezdésnek az erősítőben levettük -12 dB-re, nehogy valami durva dolog történjen.
Megnéztünk pár filmrészletet így majd kicsit feljebb vettük, -3 dB-re, ott már rezgett valami az ablakban. Így visszavettük -5 dB-re.
Haver is meg én is azt mondtuk, hogy jó lesz ez, csak még szokni kell a hangját, mert ugye mi a búgó mélyekhez vagyunk szokva, itt meg olyan nem volt.
Nála egy 13 nm-es szobában volt. Ott hagytam nála, hogy azzal nézzen filmeket és majd mondja el a tapasztalatait, mert ugye nálam még nincs semmi sem a szubon kívül.
Kíváncsi leszek nálam mit mutat majd a kb 20 nm-nek a felében.Sajna a kiszemelt Yamahát meg elvitték...
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest