-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Nem tudom így kijelenteni, hogy "lényegesen jobb". Tekintve, hogy ez mindenkinek mást jelent, ill. közvetlen összehasonlítást nem tudtam tenni, több hónap volt a kettő közt.
Az biztos, hogy jobb. Mindkettő nagy kategóriás, szóval itt már eleve volt dinamika, részletek, ilyesmi. Ezekben mindegyikben is jobb, de óriási ugrások itt már sztem nem nagyon lehetnek, inkább a pontosságban, finomságokban. Amiben sokkal jobb, az a nagyon stabil térérzet - atmoszféra. Gondolom itt a brutál tápegység meg a fejlett bemérő rendszer számít. Center mintha korábban kicsit kilógott volna, most ilyesmit nem tapasztalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged