- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrathchild
tag
Üdv!
18nm téglalap szoba (belmagasság 2,65, tehát 48m3)
13nm-es "négyzete" (3 fal+szélső front vonala által határolt terület. A bámulás-hallgatási pozíció és szemben a rendszer a hosszanti falak mentén) az élményzóna.
Denon AVR-x3600H a biztos pont.
60% Dübörgős filmek (1080p mkv x.264, bluray) és 5.1 metál koncertfilmek
+ 35% heavy metál CD+Tidal veszteségmentes zene HEOS-on.
5% itt vállalhatatlan formátum ..
Álmodoztam (szerintem nagyon szép is) quadral Ascent 80LE frontokról.
Azonban a zenei stílus miatt Argentum 590-et ajánlották, mert az Ascent ILYEN ZENÉHEZ a hangkarakteréből adódóan hamar "fárasztó". A metálhoz az Argentum 590 egyértelműen "jobb".
Ezt meg tudja Valaki erősíteni, akinek esetleg mindkét fenti quadral-lal volt tapasztalata?Házi-mozira viszont Ascent-et ajánlották a jobb részletezés okán.
Ide vonatkozó kérdésem:
ezt tudomásul véve is van annyira szignifikáns különbség Ascent javára házi-mozin, hogy a fenti fogyasztási szokások alapján az megérjen (centerrel együtt) plusz 120ezer ft-ot?
Alapból túl sok nekem anyagilag az Ascent, de hosszú időre tervezek a mostani rendszerrel, valós és határozott élménytöbblet esetén inkább elnyújtom időben a rendszer véglegessé tételét. De az esetleges nüanszok nem érnek +120ezret és +x hónapotIlletve mélyláda esetén "csak" SVS belépő szint a max. anyagi lehetőség, azaz SB/PB1000.
Olvastam olyan véleményt, hogy a belépő SVS-ek nem rendelkeznek olyan ár/élmény faktorral, ami kiemeli azokat a konkurenciából. Ellentétben a magasabb osztályúakkal, amik határozottan jók e szempotból (3-4000, ultra...) Nem váltanék később sem SVS esetén jobbra, amit most veszek, az marad jó ideig!!
Az egységesség elve ez esetben indokolhat inkább quadral Qube 10-est, vagy az SVS belépő SB/PB1000 is üti azt?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest