-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz mandras81 #21433 üzenetére
"A Surround1 ugye kb. adott, és a kérdés az lenne, hogy Surround2, és akkor ugye aki oldalt ül adott esetben, annak szívás, VAGY Surround3"
Hát az első kérdés az lenne hova kötöd a 3 sz sr?
Aki oldalra ül az is fogja hallani a 2 sr. de hangosabban és halkabban az 1 sr-t. Annyira nem erőteljes a hangzásuk, hogy szívás legyen neki. Szvsz. de majd megcáfolnak.
Ha nincs is mélyláda de center mindenképpen kellene. Nekem sokáig 3.1 volt és később került fel a sr.
Ha megfelelő front sugárzóid vannak amik a mélyet is jól kiadják még egy ideig el odázható a subláda.Azt gondoltam, hogy a kezdő topic-ba belefér egy ilyen kérdés - Na ez a kezdő topik nem is olyan régen lett "kezdő topik".
Ezeket az itt eltöltött hosszú sok órák,napok,hónapok után írom amit itt tanultam és tanácsokat kaptam mivel én is totál kezdőként léptem be ebbe a csoportba.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest