Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Pedig de. Csökken a hangerő, a hangminőség és a hangzás dinamika is (talán még a STEREO tér is). Nem mintha eddig nem lettem volna biztos benne, de most újra kipróbáltan úgyhogy ezt határozottan ki merem jelenteni, mert nem kicsi a hangzásbeli különbség (negatív értelemben).
MOD - Ha van kicsit is valamirevaló mélynyomója az embernek... a JBL Studio 250P-t már oda sorolod? Csak mert nekem olyan van, és amellett is jobban tetszik az összhatás ha a frontok LARGE beállításon vannak. Sőt, mint mondtam: stereo zenéhez kell is, mert csak így jó különben mélyhiányos.
Az lehetséges, hogy erősítő / hangfalak / ízlés függvényében ez nem mindig van így, de a Te kijelentésed szvsz nem általános igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest