- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Pár hete írtam megmattult autó fényszóró polírozás témakörben. Gondoltam megosztom veletek a fejleményt. Végül nem vettem semmilyen polírozót, se gépet, se korongot, semmit.
Még szerencse, mert napokban futottam bele a Lidl-ben egy Ultimate Speed Headlight Restoration Kit nevű cuccba, 3999 Ft-ért. Gondoltam adok neki egy esélyt.
Jelentem nagyon jó a cucc. Nagyjából 30-40 perc mókolás / lámpa után jobban néz ki mint új korában esküszöm.
A csomag tartalma 3-féle csiszoló papír (2000-es, 3000-es, 5000-es), hozzájuk egy kis szivacs kocka, amivel kell a csiszolást végezni. Polír paszta, és Coating folyadék UV védelemmel. + Mikroszálas kendők a művelethez.
Rámentem szépen a csiszolópapírokkal szépen sorjában, vízzel természetesen. Már a 3000-es után úgy nézett ki, hogy ez ígéretes lesz, az 5000-essel meg már majdnem készre lehetett csinálni.
Utána jött a polír paszta, amitől olyan csillogó lett, hogy öröm volt nézni. Felvittem rá a coatingot is, 15 perc száradás után azt is fényesre töröltem, és kész is. Nagyon pöpec lett.
Mindent kézi erővel, szép kényelmes munkával, úgy hogy nem rohadt le a kezem tőle.
A csiszolópapírból 2x-i kezelésre elég van (mindenből 4 db), a polír paszta szerintem 3-4 alkalomra is elég simán. A coating is elég 3-4 alkalomra szerintem.
Ennyi pénzt simán megér szerintem, tudom ajánlani ha valaki hasonló problémával bajlódik.
Azt majd meglátjuk mennyire lesz tartós. A leírás szerint a coatingot 3-4 havonta érdemes felvinni újra, akkor sokáig szép marad."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...