- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Májusi hardverszeánsz
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
No, eddig annyit csináltam, hogy a nagykaput előzetesen átsúroltam drótkefével, aztán rozsdaoldóval megkínáltam. Holnap szerzek drótkorongot is, azzal még átmegyek rajta, hátha szedett még le a rozsdaoldó is valamit.
Aztán megy rá "Stabil selyemfényű zománcfesték" vörös színben.A kerítéslécekre addig beállítottam barátnőmet egy csiszolópapírral, így még a flexnél is egyszerűbb volt a művelet
Ő a finomabb éleket, bemarásokat megcsinálta, én meg holnap a flexhez veszek szerintem ilyen tépőzáras csiszolókorongot és azzal az egyenes felületeket átfutom. Lamellás korong van itthon több finomságban is, de félek, hogy az nagyon belemarna ha úgy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest