- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pink75
aktív tag
Ostoros fúrót kell venni, mint amilyet a fogorvosok (meg az ötvösök ) használnak. Kb. 50-60-70e a jó, régi, NDK-s motorral
xxx
-
pink75
aktív tag
Kösz az elismeréseket, igyekszem később is meghálálni
a képeket egyszerűen elfelejtettem átméreteznixxx
-
pink75
aktív tag
a következő történet arról szól, hogy még nem jött meg a notim HDD-kerete,-fedele, és nem akartam csak úgy, lebegve beletenni a vinyót
az eredeti kiadás
home made version
a csati oldalán alulról kellett csavaroznom, túl vastag lemezem volt csak, nem fért volna be a helyére
valahogy így
in action 1.
in action 2.xxx
-
pink75
aktív tag
válasz Klemens #4908 üzenetére
10-es fúróval körbe, flex, lombfűrész...most viszont szemezek egy ilyennel...
biztos egyszerűbb lett volna...xxx
-
-
pink75
aktív tag
na, ez a link nem lett jó az előbb
a procik ventijei 5V-ot kapnak, így semmi hangjuk, de hatásosabbak, mint az eredetik...a csoki nekik kellettxxx
-
pink75
aktív tag
No, csámcsognivaló
Az egész úgy kezdődött, hogy nem találtam az alaplapnak megfelelő házat a ph!-n. De már raktam volna összefele. Akkor hát irány a padlás, a sufni.
innen még na-na, talán az ide kábel lehet érdekes, ami alul lóg ki - és egy 3,5"-2,5" átalakító fityeg rajta
a ház bal oldala - emmeg mit keres itt?
ajjaj - hát, istenem, valamivel ki kellett pótolni azt az egy centit a hátlap meg az alaplap között...persze, rögtön eltörött, mint látszik
szezám, tárulj...
jobboldalt az optikai meghajtó keretét, mivel csak lebeg az alaplap felett, szintén egy kis fa közölővel rögzítettem...ugyanott látszik, hogy az alaplap igényesen, fatipliken fekszik fel...
igen, a ház alja a scsi- és ide-kábeleknek kinyesve, mivel egy asztallapba belesimuló kis szekrényt tervezek belőle végül, és lent lesznek a vinyók...kinagyítva látszik két házi rövidzár, az alsó dimm foglalattal egy magasságban...nem, nem sikerült feszt emelnem, de nem is zavar...
szegény táp...500W, vagy úgy hirdetik
gyárilag 5 centis coolink-ventik voltak, de inkább hangosak, mint hűtősek...régi táp ventijei kerültek a helyükbe
síneket mókoltam, felfúrtam-csavaroztam a ventiket a bordákra
duál procis a lelkem...de a tápon csak egy kiegészítő 12V-os csati volt...egy régi táp 20 pines csatijából faragtam még egyet...
...és arra a kiegészítő ágra felkerült az is (forrasztva, csak a szigiszugi ilyen szép
a procik ventijei 5V-ot kapnak, így semmi hangjuk, de hatásosabbak, mint az eredetik...a csoki nekik kellett
mártírokra mindig szükség van
egyszercsak büdös lett...a monitor a samsung cég kamaszkorú vaffankulo típusa, 800x600px felbontássalamúgy ez egy 2x1,4GHz Tua, Intel SDS2 alaplap, jelenleg 2x1GB ECC SD RAM, 250GB HDD (mivel ez csak egyik oldalán van felfogatva, kicsit hangos - csak ez hallatszik a gépből), aztán a továbbiakat majmeglássuk
xxx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest