Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
válasz
FatalEror #31816 üzenetére
Nekem is egy 4000-es dremel van, a műanyag kofferes, szintén meg vagyok elégedve vele, mind a hozzá adott tartozékok minőségével mind a gépel, eddig még nem hagyott cserben, pedig viszonylag sok mindenre használom és nyúzom rendesen. A flexi szár ami van hozzá nagyon jó, a kinzo kisgéphez is volt de abban nagyot csalódtam (bár lehet kifogtam egy hibás darabot) ütött a tokmánya és lötyögött, nem lehetett vele gravírozni vagy finomabb munkát végezni e miatt. Ami a dremelhez adtak az viszont nagyon patent.
Új hozzászólás Aktív témák
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- NZXT Kraken X73 RGB 360mm vízhűtő!
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest