Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz Pug #17402 üzenetére

de.

csak az nem cél. olcsó vacak vagy drága, hatékony vízhűtést minden középszerűen hozzáálló gyalog, (szándékosan nem parasztoztam, megsértve a gazdálkodókat :DDD ), tud csináltani, akár trisli-ra is 200k-ért.
    (na jó, ez erős volt. de asszem érthető, mit akartam mondanni..)
    és senki nem mondja, hogy lehetetlen. nekem viszont igen. a "venti kell a géphez" kezdetű szólamok. mint kőmíves kelemenéknél az "asszony kell a házhoz..."

de ehhez ötletelés, és kitartás szükségeltetik, sok tervezéssel, buktatóval, felfedezés örömével. ha sikerül, akkor letörlöma sok hitetlenkedő szájáról azt, ami inspirált....
    a hegymászó sem megy helikopterrel.

és lesz egy olyan gépem, ami gyakorlatilag még senkinek. esetleg hasonló?
    gtx480-at fullpasszívan még nem láttam. :N

ha pedig nem kell kísérletezni, megvana nagyjából működő recept, van esetleg bejáratott szakiparos, anyagbezerzési forrás, akkor gyakorlatilag 0 db-es, egedi gépet lehet csináni.
    és modnjuk lenne egy komléett gamer pc lehűtésére 80-100k-d. mire költenéd el szívesebben? egy passzív, 0 db-es, egyedi hűtésre, vagy vízre?
    soakan választanák az elsőt...

ebből az elbukott kisérletek és a vga hűtés a drága.de avga-ra van még "b" tervem is,a mi sokkal ocslóbb, és kompatibilis következő generációkkal....

tehát: biztos egyszerbb lett vona, de piszokul nem érdkelel. pláne úgy, hogy a mostani léghűtésem szerintem halkabb, mint jópár vízhűtés....

egyszerűen egy cél, amit meg akarok valósítani.

S.Y.S.
    de ez a gány topic. itt barmolni kötelezőőő!!!!
    és hogy megörültél volna békaboncolás közben, ha előkerül a titán váz.... (T1000-es béka.) :DDD

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák