-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
-
DirtyFREE
tag
Szevasztok!
Az a helyzet,hogy baromira sikerült megfáznom...
Az ágyból se kelek ki szinte.
Kérdés gyűrjem le az esti fehérjét valahogy? -
Yeffy
veterán
pl ezért...
de te állítólag értesz a "kondihoz", jobban tudhatnád...mindegy, nincs kedvem veszekedni
akkor vegyen le belőle 8-at, bánom is én... -
Jojo5
őstag
Aydan&Yeffy DJ: már miért dobna rá +5 %-ot?! én is megírtam, hogy nálam a has tré, a láb elmegy, a vállaimon meg a rost látszik...
-
meroly
veterán
válasz
turbobusa #9381 üzenetére
Húúú kezdek lealacsonyodni az itteni szintre....
Egyébként ezek itt - idézek - "minden szart megesznek". Eddig én is csak sciteket vettem, most rábeszéltek az enproteinem.hu-n lévő cuccokra, gondoltam egy próbát megér, hisz mindegyik úgy ki van gyúrva, hátha nekem is használ
-
meroly
veterán
Mivel ízesítitek a natúr májprotkót? Néztem a szerencsi kakaópor egész jó arányú. Vagy mehet bele fahéj pl?
(#9378) turbobusa: csak a SCITEK!
-
Dexar007
veterán
Ez a Erős Pistás csirkemell mekkora találmány... úgy falom a rizst,mintha soha nem ettem volna még.
-
turbobusa
senior tag
fehérje terén mit javasoltok? mire kell odafigyelni?
-
Zomb€€
őstag
Én nagyon megszerettem, hihetetlen, hogy mennyit dob az emberen. Mondjuk annak a híve vagyok, hogy erőltetni kell a nagy súlyokat is.
-
Boxer001
veterán
válasz
Coccolino_O #9372 üzenetére
Jaja, most már én is el akarom kezdeni, illetve anno csinálgattam, de csak ilyen 100-ba 10-12 volt a max. Féltem a derekam rohadtul, azért hagytam abba, gyenge pontom...de jól csinálva nem lehet gond, meg amúgy se akarok én nagy súlyokra hajtani.
-
meroly
veterán
válasz
Coccolino_O #9372 üzenetére
Én most hogy találtam fasza helyet, ráállok a húzódzkodásra bicepsz és hát napon is, kíváncsi leszek mennyit bírok.
(#9374) Boxer001: nekem is gyenge pontom a derekam, azért örülök hogy a döntött törzsű evezést kiválthatom a húzódzkodással.
-
Mikuland
tag
Valami érdekes? Izmos lett valaki? Téma? Zsír! Akkor edzek tovább....viszlát izmosan!
-
S e t h
nagyúr
válasz
Coccolino_O #9345 üzenetére
Régen egy cikkben Lou Ferrigno azt mondta ,hogy 60 kilót szedett fel, konkrétan a hathatóan guggolásnak köszönhetően.Hihetetlen mekkorát fejlődött 20-30 év alatt, 40-50 éves korára be is ért, de sajnos már csak masterre lenne jó.
-
deniro2
senior tag
Mondom, ufók vagytok...
Az olyan földi halandóknak, mint én, fél év alatt 10 kilóból 8,5 zsír, bár nekem van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy nem csak a bőröm alá hízok...Lehet sertés vagyok, mert legutóbb 35 deka zsírt vágtam le 1kg s.combról, illetve inkább ki, mert nem csak a külső felszínén volt, hanem az izomkötegek között is...
Állítólag szerencsétlenebb genetikájú állatoknak, még a szervei körül is van zsír, pl. un. zsigeri, de nektek ezt hiába magyarázom, a ti bolygótokon ilyen nincs...
-
Manitou
veterán
Ezek a szájtek kémek
[link] -
törölt tag
Mindenkinek 10-12% a tzsja? Ne vicceljetek. Egy ötöst mindenki dobjon hozzá. Nekem most kb 20-25.
-
Jojo5
őstag
válasz
deniro2 #9343 üzenetére
tegnap pont szó esett arról, hogy ki hány kiló, és kérdezték mióta jöttem fel 100kg-ra, mert akkor nagyon egyenletesen nőttem, mert a formám nem sokkal sz@rabb nyár óta, a szálkásság sem vesztett annyit
szerintem, csak nagyjából tartottam, mert a segg\úszógumi\has köré rakódott, a többi helyre nem, ez biztos
-
hrvp
aktív tag
válasz
deniro2 #9343 üzenetére
Imádom ezt a tzs% kérdést. De legalább látszik, hogy a legtöbben nem láttak még életükben versenyformában lévő tényleg extrém alacsony tzs%-ú testépítőt és hogy mennyire irreálisan ítélik meg a saját formájukat.
Attól hogy valaki eres, meg kockás a hasa még van rajta zsír és víz is bőven. De ez így van jól, csak ne hasonlítsátok már saját magatokat olyanokhoz akik mindenféle kemikáliákkal durván víztelenítve vannak. -
deniro2
senior tag
Hát akkor te is kurvakirály vagy, hogy havi 2 kiló tömegnövekedéssel tartani tudod a tzs-det... Milyen szar genetikáról beszéltek ti ilyen havi 1,5-2 kiló izomnövekedés mellett naturálban
Mert, hogy egy rendszeresen edző ember ennyi +vizet már nem tart vissza a korábbiakhoz képest az hétszentség... -
R2D20208
addikt
5 km séta. Atta .
-
Stirbi
addikt
Fogyasztotok D vitamint? Ha igen akkor melyik időszakokban és mekkora dózisban?
-
Ijk
nagyúr
válasz
deniro2 #9323 üzenetére
Nem romlott a definiáltság, de szerintem jött föl zsír és víz is. Nyilván az a 12% csak egy becslés képek alapján.
Mindenesetre jó nekem így ami van, csak a szokásos dolog hogy néha javítani akarok. Amúgy általában örülök ha lenyomom a szokásos edzéseket és betartom a kaját.spammer: szerintem meg ehhez a magassághoz egyáltalán nem kiemelkedő ez a testsúly.
-
Zomb€€
őstag
válasz
littlelion21 #9317 üzenetére
uuu köszi
-
Ijk
nagyúr
válasz
Boxer001 #9314 üzenetére
Vagy a napi 300g fehérje.
Egyébként a válledzés volt mindig is problémás, mert a vállam az istennek nem akar dolgozni, helyette a hát és a csuklya. Sokáig tartott mire át tudtam tenni a terhelést a vállamra, de kellenek a kis súlyok. Remélem pár év alatt sikerül felhozni őket. -
Zomb€€
őstag
-
wertigo1984
őstag
Nekem hat-bicepsz lett volna, de nem nagyon ment mert hulla faradt voltam masfel ora alvas utan, koszonheto a tetves also szomszednak aki mar 3 hete felujit meg furja a falat, ejszaka meg nuku alvas melo miatt.
Sajnos meg a durranto sem segitett, igy a hat edzes vegefele hazajottem.
-
Zomb€€
őstag
Jól patik, látom átjött a lényeg...
Na de hogy jobb kedvetek legyen, ment volna 150-el is csak kímélni kell a derekam -
meroly
veterán
Asszem van hová fejlődnöm
140el guggolni az már tényleg nem semmi. -
Ijk
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gurulunk, WAZE?!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest