- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfalcon96
aktív tag
válasz
kolosanyi #83771 üzenetére
Köszönöm válaszodat és másoknak is az építő jellegű hozzászólásokat. Hát torna alatt hátsó tolódzkodásra gondoltam, csak nem tudtam a szakmai megnevezését. Persze ezt nem nevezem igazi edzésnek, de azt hiszem valamilyen alapra építkeznem kellene. Követni fogom a tanácsodat, utána olvasok még egy kicsit az étkezésnek, megpróbálok odafigyelni.
Woodslave, joamilestoné: igen tudok az összefoglalóról, át is olvastam, de azért nem vagyok hülye, egy kultúrált hozzászólást azért azt hiszem civilizált emberektől elvárhatnék, ahogy írtam full kezdő vagyok a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest