-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfalcon96
aktív tag
válasz
kolosanyi #83771 üzenetére
Köszönöm válaszodat és másoknak is az építő jellegű hozzászólásokat. Hát torna alatt hátsó tolódzkodásra gondoltam, csak nem tudtam a szakmai megnevezését. Persze ezt nem nevezem igazi edzésnek, de azt hiszem valamilyen alapra építkeznem kellene. Követni fogom a tanácsodat, utána olvasok még egy kicsit az étkezésnek, megpróbálok odafigyelni.
Woodslave, joamilestoné: igen tudok az összefoglalóról, át is olvastam, de azért nem vagyok hülye, egy kultúrált hozzászólást azért azt hiszem civilizált emberektől elvárhatnék, ahogy írtam full kezdő vagyok a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest