Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
BÚÉK Cutler-klónok!
Nem panaszkodna valaki egy kicsit, hogy mennyit romlott a formája karácsonytól mostanáig? Sokat javulna a kedvem néhány lecsoffadt vagy túlzsírosodott fotó látványától is!
-
spammer
veterán
BÚÉK patkányok, izomtömegben gazdag új évet mindenkinek!
-
-
Dexar007
veterán
Apropó.: húdenagybuli volt..egyik helyről sétáltunk a másikra..a lábamban van vagy 6 km,ráadásul még berúgni se tudtunk rendesen.
De nézzük a jó oldalát.:nem leszek másnapos. -
Dexar007
veterán
válasz
headhunter #3594 üzenetére
ribanc?
-
headhunter
addikt
Új év, új .......
-
deniro2
senior tag
Félve rakok be ide instrumentális zenét, mert könnyen kaphatok egy "what the fuck is this shit"-et, de kockáztatok: [link]
-
deniro2
senior tag
válasz
spammer #3590 üzenetére
Szájtekes porcukor is működik? Van itthon porcukor, gondolom, ha belerakom a szájtekes vejprós dobozba, akkor megszentelődik és hozza a centiket mindenhova. Right?
A sör meg nem növest semmit, csak agyat, mer egyre okosabb vagyok és, mivel semmi szájtekeset nem ettem, gondolom csak a sör lehet az oka -
deniro2
senior tag
Kérdezni szeretném, hogy rakhatok-e dextrózt a sörömbe? He? Nagyobb lesz tőle a vádlim?
-
jeges
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #3570 üzenetére
ha jól érzékelem, áremelés volt
ezek szerint van még, csak nem annyiér'búék mindenkinek
-
Yeffy
veterán
válasz
wertigo1984 #3585 üzenetére
őőő... nem csodálkozom
PÜ? -
Yeffy
veterán
válasz
wertigo1984 #3583 üzenetére
ázzztakur...
D
te nem vagy normális... XDDD -
Dexar007
veterán
Én meg leküldtem az utolsó teleportáció előtti fehérjeturmixot...most szétfogok fingani mindenkit
-
spammer
veterán
Idén én is itthon baxom a rezet, így alakult. Gondoltam, hogy átgyúrom magam az új évbe, nekiállok edzeni egyet éjfél előtt, de beláttam, hogy elég beteges lett volna
Ja amúgy BÚÉK minden fiúnak, lánynak, és Daninak is!
-
darkarthur
senior tag
Az utóbbi 120 hsz-t végigolvasva nem kell hasaznom a héten. Csak sikerüljön végre abbahagyni a röhögést! Hülye állatok vagytok!
BÚÉK!
-
kovsol
titán
válasz
BÁ Nutrition #3567 üzenetére
shaker ?
-
BÁ Nutrition
addikt
buék
vettem egy szkitek kiegészítőt
-
BÚÉK patkányok!
Itthon vagyok, ha valaki esetleg egy jó buliba elhívna (buziparti csak végső esetben, köszi Dani
)
-
Boxer001
veterán
Valaki küldött nekem egy szép újévi köszöntést. Egy gondom van vele...fingom nincs ki az a Béla, mert az volt az aláírás.
Jól van, nem akartam felvágni na, hogy a Kathi csávó küldte.
De komoly jött egy üzenet egy Bélától. -
Dexar007
veterán
Ez kimaradt az előző hozzászólásomból..itt is tetszik a teKnika.: [link]
-
deniro2
senior tag
Translating...
hulye haverok reszegen kitalaltak hogy menjunk ide
Addig erősködtem, míg a haverok végül elkísértek a kedvenc bárombavolt egy egesz jo csaj aki a palijaval volt ott valami biszex beteg paros de a csajjal jol elvoltam egy darabig
Volt egy egész jó srác, aki a palijaval volt ott, szimpatikus meleg páros, a sráccal jól elvoltam, amíg a barátja nyakon nem csapott.Aztán a pultos srác hívott meg egy italra, illetve a csajnak aki velunk volt mondogattak hogy milyen mazlista hogy mi heterok vagyunk
Aztán a pultos srác hívott meg egy italra, illetve a csajnak aki velünk volt, mondogattak, hogy jól eltévedt ennyi homok közöttjol ereztem magam jofejek voltak az emberek
Jól éreztem magamat, csak kissé fájt a seggem hazafelé menet... -
Dexar007
veterán
Szerintem én ezt az edzéstervet fogom követni jövőre .: f*szbuk
-
Dani82
senior tag
válasz
wertigo1984 #3547 üzenetére
ittitt. hulye haverok reszegen kitalaltak hogy menjunk ide. volt egy egesz jo csaj aki a palijaval volt ott valami biszex beteg paros de a csajjal jol elvoltam egy darabig....
aztan a pultos srac hivott meg egy italra, illetve a csajnak aki velunk volt mondogattak hogy milyen mazlista hogy mi heterok vagyunk
jol ereztem magam jofejek voltak az emberek -
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition #3538 üzenetére
szerelem... barcsak az lenne.. en orulnek a legjobban
Ijk: ne is emlitsd.. ha legalabb edzene, de lusta ahhoz is...
Sotho: ha annyira akarsz kuldhetek rola priviben
-
Ijk
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #3538 üzenetére
Szerintetek Jojo mellett melyik nő nem lusta? Olyat kellene keresnie akivel egész éjszaka nyomhatják. A szobabiciklit.
-
Dexar007
veterán
Éljenek a discoizmok!
Edző válaszol.:
f2 full force szőlőcukorral?
Mi a faszt akarsz, idióta?
-
Pocok256
veterán
Fúúúj gyerekek úgy nyaljátok boxinak a seggét mintha 100% fehérjéből lenne minden betyár körte a fenekén
Borzasztó !
-
Coccolino_O
őstag
válasz
BÁ Nutrition #3534 üzenetére
Előadja magát, hogy elaltassa a gyanakvásunkat.
-
Ijk
nagyúr
Mai gyúrásból se lett semmi, helyette ettem egy rigójancsit.
-
spammer
veterán
válasz
Coccolino_O #3529 üzenetére
bunni egy fasz (Bá is megmondta), Handrás meg egy sznob fasz, sose nem bírtam
-
Mikuland
tag
Kell ide ez a bokszi gyerek, mint apácáknak a vibrátor!
-
Mikuland
tag
Svarczinak látszó égi tünemény, nagy súlyokkal játszó csalfa,vak remény.....
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #3521 üzenetére
2013-as évben azért próbáld meg leküzdeni a scitec-bunny fóbiád, vagy járj el pszichomókushoz.
Manitou
A 0-nál van kevesebb?Te viszont magadba nézhetnél, mert az se igaz, amit kérdezel.
-
Boxer001
veterán
Szerintem aki fogadalmazik, az egy boozy, erről ennyit, de nyomjátok birka mód.
-
spammer
veterán
Jövő évi fogadalmam: csak a szájtek!
-
Mikuland
tag
Ma is meló, holnap is....
De jövőre olyan izmos leszek....BUÉK Pateszkák!
-
nepszter1
addikt
-
Pocok256
veterán
Jövő évi fogadalmam:
-Lefogyok 80 kilora még márciusig (87kg vagyok most)
-Vissza hízok izomból 87-90kg ra 1 év múlva !Ja és csak a scitec
és a gagnam style adhat nekem ehhez elég erőt
-
Tomics
addikt
BUÉK !!!
Jövő évi fogadalmak? Én izmos leszek
De ma még adunk az érzésnek, póóócak ki fog szökni -
Dani82
senior tag
remélem a malachúsban van rendesen fehérje mert a következő két nap erről fog szólni
-
Manitou
veterán
válasz
deniro2 #3501 üzenetére
Ez az összetétele:
Waxy maize starch, Vitargo® (a patented, unique high molecular weight carbohydrate from starch), high-glycemic index maltodextrin (straight chain, high dextrose equivalent maltodextrin), dextrose.
Ennyi pénzért nem hiszem, hogy sok vitargo lehet benne. Ez is hasonló lehet, mint a bioteches tesója, amit Tamoo tolt régen, abban valami pár % volt csak a vitrgo, a többi dextroze meg malto volt úgy rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Star Trek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Posta, csomagküldés
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest