Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
én viszonylag early adopternek gondolom magamat, hajlamos vagyok rácuppanni minden újdonságra, de esküszöm nem értem, hogy mi a fasz értelme van ezeknek a gumiknak gyúrósok esetében, ha vannak szabad súlyok is. remélem nem vagyok egyedül, mert elég szar érzés. én úgy képzelem, hogy ezek csajoknak lettek kitalálva popsi meg intim részek erősítésére.
(és nem azért mondom, mert 180 kg-val szériázok, mert sajnos kurvára level 1 vagyok még mindig)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest