-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
varsam #149094 üzenetére
Idővel meg kéne gyógyuljon. Valszeg most guggolás off, de lehet, hogy a komplett edzés is. Nekem volt már komoly derékproblémám, nem játék.
Olyanokra figyelj oda, hogy pl. ne aludj a hasadon, inkább oldalt fekve. Derékból ne csinálj semmit. A krémek egyéb gyogyók csak a tüneteket fogják elmulasztani ideiglenesen, a problémát nem. Azzal pedig súlyosbíthatod is a dolgot, ha nem fáj éppen a krém stb. miatt, és mégis mozgatod ahogy nem kéne.
Mivel csak meghúztad, pár nap alatt rendbe kéne jönnie.
-
varsam
őstag
sziasztok,
tegnap este guggolás közben meghúztam a derekam, de nagyon. Egy pillanatra nem figyeltem oda, rosszul mozdultam és megvolt a baj. Most pedig fáj minden mozdulat. alig tudok felállni kb vagy megfordulni az ágyban.
Van valakinek valami jó módszere, amivel segíteni tudom a gyógyulást? Kencefice, mozgatás akármi... Most Flectorral kenem egyelőre, de biztos van jobb is. Nem csak a tünetet/fájdalmat szeretném csökkenteni, hanem a regenerálódást gyorsítani.
köszi
-
aelod
veterán
válasz
bigmasterg #149089 üzenetére
Erről írtam is posztot fészen. Lehet, hogy visszakézből úgy megsirittettem volna a faszit, hogy egy hétig aprószeget szarik. Úgy van ahogy Zola írta, ez nem könyvtár.
-
Zola007
veterán
válasz
Edzőterem, nem múzeum
Aki csendet és belső békét akar, az menjen jógázni vagy az Antarktiszra. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Elég suttyó módon közölte vele. Nem hiszem, hogy nem lehetett volna megkérni, hogy ne baszkodja a súlyt le annyira durván.
-
bigmasterg
addikt
Ez megvan?
Teenager Attacked by Stranger for Deadlifting
OK, eléggé lebaszta a gyerek a súlyt, de a másik csávó iszonyat paraszt, durván lép közbe nagyon.
-
Ijk
nagyúr
válasz
gyuri860213 #149087 üzenetére
Jobban járnál diéta előtt és utáni, kb. egy 8%-os testzsír mondjuk 16% utáni összevetéssel, csak ugye akkor a kilók fogynak az adatlapon. Az meg kb senkit nem érdekel hogy lesz címlap fizikumból michelin baba forma.
-
gyuri860213
tag
válasz
Woodslave #149085 üzenetére
most én is elgondolkodtam hogy jelentkeznem kéne, bár aug végéig még diétában vagyok, ha akkor fotóznak majd 12 hét után újra mikor már vizesebb/zsírosabb leszek az tökönszúrás lenne, ha meg maradok deficitben még 12 hétig akkor semmi változás nem lesz a végére. van értelme?
plusz kétlem hogy 12 hét alatt bármit fel tudnék mutatni a jelenlegi formán felül. -
Amúgy nem tudom, hogy rostokat, zöldségeket hogy szoktatok bevinni, én legtöbbször zöldséget párolok. Mindig az a bajom, hogy eléggé el tud ütni az ízvilága a jól fűszerezett, finom csirkerizstől.
Most viszont találtam egy jó gyártót, a Frostát. Itt egy teljes lista, én eddig a toszkánát és a provance-t próbáltam próbáltam.Úgy vettem észre, hogy ők fűszerezik, meg némi olajat is adnak hozzá, ezért finomabb, amit készítenek.
Még érdekesebb, hogy nagyon alacsony értéket adnak meg a tápanyag táblázatnál. Más gyártóknál az ilyen nem zöld zöldségek ch értéke legalább 3x-osa szokott lenni. Szóval élek a gyanúperrel, hogy az alacsony ráírt adatok ellenére ezt sem szabad kétpofára zabálni. Meg talán rámutat arra az anomáliásra is a dolog, hogy az, hogy milyen makrókat írnak rá egy termékre, az nem teljesen egzakt tudomány. Na mindegy.
Hogy kiküszöböljem azt, hogy túl sok ch-t viszek be esetleg fals adatok miatt, ezért brokkolival szoktam keverni ezeket, mikor elkészítem. Így megmarad a finom fűszeres íz is, a tápanyag tartalom is biztos, hogy nem lesz magas, meg legalább nem magában kell ennem a csirkerizshez hol túl vizes, hol túl sós brokkolit, hanem pont kiegyensúlyozott lesz a párolt zöldség ízvilága. -
válasz
aelod #149078 üzenetére
Sokat számít mert sötétebb bőrön jobban látszanak a tónusok. A kezed is magasabbra ki van emelve, hogy a hát jobban szét legyen húzva. A lábaid is kintebb vannak fordítva, hogy a négyfejű domborulata oldalról látszódjon és jobban kerekedjen a képen. Vannak azért itt trükkök bőven.
-
aelod
veterán
-
Apollyon
Korrektor
válasz
aelod #149076 üzenetére
Azért valljuk be, hogy nem a tápkiegek dobtak annyit a formán, hanem hogy a jelentkezők jobban odafigyeltek az edzésre meg a kajára, mivel volt már tétje...
Persze Jenőből meg Bunnyból kiindulva tudjuk, hogy a BCAA meg satöbbitől lesznek sokkal izmosabbak az emberek, de úgy rémlik, egy nagyon picit a fénnyel is trükköztek a scitec fotózáskor. -
válasz
aelod #149073 üzenetére
Minél kisebb, annál jobb. Van nekem is egy pólóm, tetszett, felpróbáltam, jól állt. Kicsit jobban feszült, mint a többi, de még így jobb is volt. Nagyon meg is lepett, hogy egyébként L-es. Az S-esek sem mindig feszülnek így. Aztán rájöttem, hogy áttévedtem a boltban a gyerekosztályra
Természetesen megvettem
-
aelod
veterán
válasz
marked one94 #149072 üzenetére
Pedig jó buli volt. Baszki 3 éve volt amikor én voltam. A mastodonos póló amit akkor kaptam hátőő elég kicsi rám már.
-
Rendeltem a stillmass-től csokis banán steviat és vanília steviat(ezt inkább sütikbe). A 2kg koxxxsz 6200 szállítással. Ha ízre nem jönne be, sütibe sütéshez jó lesz.
-
aelod
veterán
Scitec Megatesztre nem jelentkezik senki?
-
AMD Power
titán
Megmértem magam most miután haza értünk a repülőtérről.....
89.1 kg voltam egy hete amikor elmentünk. Most igy napközben ruhástól 91.1kg voltam. Reggel üresen kíváncsi vagyok mennyi leszek!
Asszony 20dkg könnyebb mint egy hete.
-
-
Angel2014
addikt
-
vendingo
veterán
Nem opció, pedig tudom, hogy jobb lenne. Nagyon gyors az anyagcserém, sokszor kell ennem, és napi 5-6 alkalommal nem tudom megoldani a kajabevitelt, ezért fehérje+zabpehelyliszt kombinációval szoktam kiváltani 1-2 kajálást, amit néha megfejelek túróval, túrókrémmel, müzliszelettel és hasonlókkal.
aelod: mi a gond velük?
Bioteches beef proteinre gondoltam, de lehet tényleg valami egyéb összetevőt nem bírok benne, ezért fosat meg. Mondjuk az iso whey zero is fosatott.
Erre a carnivorra ránézek. -
-
vendingo
veterán
Sziasztok.
Olvastam, hogy túróval lehet lassítani a fehérjék felszívódását. Mekkora mennyiségű túró kell ilyenkor? Elég ha eszek egy túrórudit, vagy egy krémtúrót, vagy ennél komolyabb mennyiség kell a hatásos lassításhoz?Illetve a jelenlegi fehérjémtől (protein fusion 85) eléggé megy a hasam néha. Korábban más készítményekkel (meal replacement, hyper/ muscle mass) nem volt gond, de ez feladja a leckét. Ha állati fehérjét vennék, akkor elvileg azzal nem lenne gond? Amúgy se tejérzékenységem, se laktózérzékenységem nincsen, szóval nem értem a dolgot.
Nekem közepes/lassú felszívódású fehérjére lenne szükségem, de ezek után a tiszta caseint nem merem kockáztatni, ezért gondoltam pl beef protein+túró kombinációra.
Végső esetben visszaállok a meal replecementre, de az nem gazdaságos, meg utálom hogy sok víz kell hozzá, kettészedni meg nem akarom.
Előre is köszi. -
headhunter
addikt
"...A nők egyéni versenyén való részvételt pedig 100 ezernél is többen kísérelték meg kivívni, akik közül aztán csak 40-en lehettek ott Amerikában, köztük Horváth Laura.
Teljesítményét látva a szakértők a crossfit következő nagy egyéniségének nevezték Horváthot, aki igazán komolyan csak 5 éve foglalkozik a sportággal, előtte 16 éves koráig falmászó volt.
A vb 12. versenyszámának megnyerésekor pedig azt mondták róla a CBS kommentátorai, hogy a jövő embere megérkezett, és itt is marad..." [link], [link], [link], [link],
-
válasz
aelod #149029 üzenetére
Erőemelésben versenyzik a srác. Egyébként nagy tömege van, meg elég vastag is, csak így képen nem biztos, hogy átjön, mert elég magas, sztem van vagy 195. Én elfáradok, mire felnézek odáig.
Nagyon jó példa arra, hogy az erőemelők nem feltétlenül dagadtak. Ő az a tipikus ekto srác volt, aki elkezdett edzeni mint az állat, de különösebb diéta nélkül is egy elég száraz fizikuma lett iszonyat erősen is. -
aelod
veterán
válasz
HussarF #149028 üzenetére
Egyébként a 3. képen a sziklákkal a farkasember, az Borbíró Zoli haverom, 21 éves srác és 345-öt húz fel. Nem szarral gurít
Pont ezért nem jó viszonyítás egy fotó. A srác erősen men's phisique alkat azon a fotón. És most ezt nem pejoratív értelemben írtam, hanem ha fogalmazhatok így "szakmai" szemmel véve.
Az meg megint a másik, hogy nincs rád írva, hogy mennyivel guggolsz, húzol fel, nyomsz. Hacsak magadra nem tetoválod de az is véleményes.
-
válasz
Zola007 #149026 üzenetére
Amikor végig sétáltunk a parton, akkor megkérdezte egy csaj, hogy "Ti vagytok a színes Hulk-ok?" Jól esett, bár tény, hogy méreteim alapján max a rage első fokozata lehetnék, mikor csak elkezdi az átalakulást
(#149027) kk831228
Max az unokája lehetne
Ennek a haveromnak az idei Efott arról maradt emlékezetes, hogy csütörtökön megbaszott egy jó kis formás Milfet, majd pénteken hármasban nyomta két cirka 17 éves csajjal, akik együtt nem voltak annyi idősek, mnit az előző napi milf
Hiába na, nála fordítva működött a péntek 13Egyébként a 3. képen a sziklákkal a farkasember, az Borbíró Zoli haverom, 21 éves srác és 345-öt húz fel. Nem szarral gurít
-
aelod
veterán
válasz
HussarF #149022 üzenetére
Sosem kerestem még rá instan a körrire. Én még Sb-n fotózkodtam vele, jó forma a csávó látszott rajta, hogy a f*sza kivan még el sem kezdődött a hepöning máris egy hülyegyerek fotót kér. De mosolygott megköszönte stb.
Jó is, hogy nem kellett a Sb alatt kivárni a sort amikor lement a színpad elé és mindenki odatódult.Gondolom sokan voltak Muscle Beachen...
-
Hivatalosan is fesztivál top10 lettem
-
aelod
veterán
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #149005 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #149002 üzenetére
Van bizony ha nem vetted èszre azèrt őszintén leirok mindent...nem is gönczièknek hanem júmennéknek fogok szólni vegyenek a kezük alà. Na majd ott koppattinthatod magadat.
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #149000 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmgyűjtés
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- Elemlámpa, zseblámpa
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Exkluzív órák
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest