- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
SchumiBácsi #129193 üzenetére
Én felvettem egyszer a pulzusmérő pántot, 250 kcal 35 perc alatt.
De ezt lehet redukálni mindkét félnek, csak be ne görcsöljön a hölgy nyaka.
-
-
aelod
veterán
válasz
-
kk831228
addikt
válasz
Nem inkább 2 perc....?🤔
-
-
Zola007
veterán
válasz
bigmasterg #129189 üzenetére
dehogy ugrottam, csak ugrattam. Téged.
van itthon 4db SMR henger -
bigmasterg
addikt
válasz
Zola007 #129188 üzenetére
Tényleg elugrottál, vagy ez csak a poén része?*
A délibáb/cutler mellettiben voltam 18 után, akkor még volt vagy 10 darab. De jól eldugták, egyik eladó mutatta meg, hogy hol van.*(Tuti csak a poén része, akkor a fszért válaszolok normálisan?
)
(#129187) lacos001:
Köszi, megvolt. -
Zola007
veterán
válasz
bigmasterg #129186 üzenetére
Elugrottam az Aldiba én is.
SMR hengert nem találtam, de azért vettem kettőt (egy rücsköset és egy simát). -
lacos001
senior tag
válasz
bigmasterg #129186 üzenetére
Akkor hajrá a beszaráshoz.
-
bigmasterg
addikt
Aldiban van akciós smr henger. Ma vettem is kettőt (egy rücsköset és egy simát).
-
rwin5
őstag
Azt észrevettem, hogy a topic sajátossága, hogy hétköznap (elvileg munkaidőben?) 5-10x annyi komment van, mint hétvégén.
-
aelod
veterán
válasz
S e t h #129170 üzenetére
Meghívót kapott.
(#129163) Woodslave
Lehet benne valami de ha megnézed a top nevek uralkodását akkor senki nem tudta volna megverni a karrierje csúcsán lévő Haney-t, Doriant, Ronniet. Mindig akkor vesztettek amikor nem jött egy náluk jobb. Phil is a legjobb most. Ha szeretik ha nem. Ezt nem lehet csak arra fogni, hogy persze van benne pénz, hogy csinálunk egy bajnokot és ott tartjuk sokáig.
A bírói gárda közt ott van ugye steve weinberger. Nem hiszem, hogy az ő szakmai kvalitását bárki vitatná.
-
Woodslave
félisten
válasz
Jim-X #129164 üzenetére
írni akartam hogy ő volt az egyetlen akit megvertek, de aztán megnéztem és ő is elverte Ronniet a végén. Ja írhattam volna persze.
Zola: persze tudom annyira sport mint a pankráció. Sportértéke engem se érdekel,
csak szeretek izmos kisgatyás férfiakat nézegetninem is arra gondolok hogy minden évben más nyerjen, de tényleg nem sok esély van a győzelemre ha nincs valami probléma
-
Jim-X
őstag
válasz
Zola007 #129165 üzenetére
Ez igaz! De azert ha egy testepito fizikuma "beerik" es ezt az Olympian is elismerik, akkor azert nem nagyon tudja senki sem megverni amig a toppon van... Kiveve persze ha valami komoly serules, vagy felkeszulesi baki nem jon kozbe. Aztan ugye szepen "kioregszik" es atveszi a helyet az ujabb bajnok!
Nem mondom, hogy nincsen a biroi dontesek mogott uzleti es egyeb megfontolas
-
Zola007
veterán
válasz
Woodslave #129163 üzenetére
Ha minden évben más nyerne, akkor nem lehetne 1-1 ember köré brandet és Mr. O húzómarketinget építeni.
Ahhoz, hogy egy névből érdemben lehessen pénzt csinálni legalább triplázni kell, ez minden ágazatban sajnos így működik.
Azt szokták mondani, hogy először nyerni 2x olyan nehéz, mint másodszor és van benne valami.
A testépítés ezen a szinten a pénzről szól, azért nem is követem, mert nincs benne sportszellem. -
Woodslave
félisten
válasz
aelod #129162 üzenetére
személy szerint nem értem az IFBB ezen politikáját, hogy gyakorlatilag megkérdőjelezhetetlen bajnokokat csinál. Egyszer becsúszott Dexter de amúgy Haney, Coleman 8, Dorian 6, Heath is menetel nem is tűnik úgy hogy el akarnák venni tőle.
Lehet mondjuk így nagyobb az érdeklődés, hogy megvan a király, aztán mindenki őt akarja legyőzni, mintha lenne minden évben egy nyílt verseny ahol gyakorlatilag bárki nyerhet..
-
aelod
veterán
válasz
goodboy007 #129150 üzenetére
Levrone idén nem indul, mivel meghalt a testvére. Habár piszok jó erőben van, nagyon felhozta magát. Sajnos ha élete legjobbját is hozná az is kevés lenne a mostani mezőnyhöz szerintem.
(#129151) Apollyon
Azok a fiatalok -legalább is az elmúlt év 2. 3. helyezettjei- már nem fiatalok. Pláne Dexter.
Ő veszélyes lehet még félhétre. Rohden összecsoffadt, legalább is instan amik voltak képek a lányával koránt sem úgy tűnt, hogy idén 100%-ban az edzésre koncentrálna. Kai szerintem jobb mint Phil. Arányokban, pózokban. De nyilván ez szubjektív vélemény. Nagyon sok olyan testépítő van akik soha nem nyertek O-t mégis megérdemelték volna.
-
Venyera7
senior tag
válasz
Woodslave #129158 üzenetére
Lehet kevesebb, mert ezek a kalkulátorok nem pontosak. Inkább 25%-ra lőném be a testalkatomat figyelembevéve. De ha tud valaki pontos kalkulátort linkelni akkor pontosan megmondom. Mert szerintem ez nem az...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Macska topik
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest