Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz kolosanyi #118073 üzenetére

    Látom nem ment át miről beszélek. Nem arról van szó hogy mindig tartani kell szigorú étrendet, hanem kurva messze vagy attól hogy megedd azt amit épp megkívánsz. Nem azon fog múlni ha havonta elmész meginni 3-4 sört. De a "csalások" között milliónyi kísértésnek kell ellenállni folyamatosan.
    De lehet hogy nem igazán érted miről beszélek. Egy dolog ha 3 hónapig valaki szigorú étrenden van, mondjuk az is szar, itt arról van szó ha már mondjuk folyamatosan 6 éve csinálod mint én.

    Az egész lányege az hogy folyamatosan jönnek a kísértések és így baszott nehéz. Vagy ki lehet költözni a tanyára remeteként akkor nem lesz kísértés. De ha valahogy részt kívánsz venni a társadalmi életben, mert nem akarsz begubózni valahol, akkor szembe kell nézni folyamatosan ezzel.

    aelod: Akkor harmadszor is leírom hogy leszarom az embereket, ki miért zabál, mit gondol, stb. Van magaddal szemben egy elvárásod és azért tenni kell. Örülj neki hogy nem volt kísértés a versenydiétád alatt. Úgy sokkal könnyebb mint ha előtted eszik a lángost, te meg az asztalt kaparod, miközben még azzal is basztatnak hogy te miért nem eszel.

    [ Szerkesztve ]

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák