Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Üdv! Mi a véleményetek a digiről? Lehetséges csak az internetet bevezetni vagy csomagok vannak csak amiben benne van a kábel tv és egyéb? Illetve nem rég vagyok Győrben,Marcalváros II kiépitett terület e téren?
-
kovacsroli
senior tag
válasz
bugalaszlo #32597 üzenetére
Szisztok,
van két bontatlan dobozos munkavédelmi cipőm. 44 és 46-os méret. Eredeti ára 8k fölött, 5k-ért vihető párja.
-
Hannibhál
őstag
Hejhó
Dolgozik valaki innen a Kite-nél? Láttam náluk egy jó állást(junior műszaki men.) s érdekelne hogy milyen a cég
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek DELL vostro 2520 laposhoz akkumulátort ha valakinél lenne pü vagy telefon.
-
Dryman
őstag
Keresek autószerelős szoftverek futtatásához egy 10-12-os kijelzővel rendelkező netbook-ot!
alapvető elvárás: normál méretű 2,5"-os hdd legyen benne, valamint minimum 2GB memória!
Na hajrá...hátha éppen pont most pont itt van valakinek ilyen cucca.... -
Dryman
őstag
válasz
kovacsroli #32588 üzenetére
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Dryman #32587 üzenetére
Biztosan van ilyen, de azért a lakótelepeken egész kultúrált és jó szolgáltatást nyújtanak olcsón, legalábbis ez az én régi tapasztalatom. Mellé sem lehet tenni a vidanetet dupla áron, kritikán aluli ügyfélszolgálattal és szervizzel.
Nálam a bekötéstől számítva 9 (kilenc) nap után tudták megoldani, hogy működjön a szolgáltatásuk. Ehhez összesen 3 szerelő kellett, de csak azért ennyi, mert a végén elmondtam nekik, hogy szarok a hűségidőre, amennyiben másnap 9 órakor nem lesz itt egy ember aki érti a dolgát, a szerződést felmondom, mivel nem tudják szolgáltatni a benne vállaltakat.
Ezek után reggel 8 órakor csörgött a telefonom, kérdezte a szerelő hogy jöhet-e. Jöhet.
Kijött egy 20-22 éves srác, köszönt, levette a cipőjét (!) majd bement a nappaliba és lesápadt, hogy a "kollégák" mit csináltak. Kb. 40 perc volt neki rendbehozni amit mások 10 perc alatt elbasz.ak.
Ő elmondta, hogy alvállalkozókkal dolgozik a vidanet (is), akik olyan munkát végeznek, hogy külön annak korrigálására foglalkoztat egy saját csapatot a szolgáltató. Ők azok, akik tudják mit csinálnak.
Megadta a saját telefonszámát, azt mondta ha bármi gond van hívjam direktbe őt, jön és csinálja.Azóta számtalan kiesés a szolgáltatásban, mégtöbb telefon, hogy főzőedényeket / porszívót (
) adnak ha meghosszabbítom a hűségem...
Sajnos nem tudok megszabadulni tőlük, mert ahol én lakom, monopol helyzetben vannak ami a kábeles szolgáltatást illeti.Viszont ami jó hír, pár hete felhítak, hogy egy törvényváltozás miatt meg kell kérdezniük, hogy felhívhatnak-e telefonon. A válaszom rövid volt és egyértelmű
-
Dryman
őstag
válasz
kovacsroli #32569 üzenetére
A mai nap voltam régi kis albérletembe...Arra kért az utánam lévő bérlő hogy szereljünk már fel vékony kábelcsatornát a lakásba csak ne menjen a padlóra terítve az üvegszál...
A DIGI új megoldása a Fehérvári úton lévő lakásokba... Áramszolgáltatói oszlopokon üvegszálas gerinc végighúzása, onnan leágazásos megoldással tetőtarton keresztüli bekötés a padlásra, ahonnan hányadék módon kiépített lépcsőházi csatornázást és csövezést követően, megérkezik a lakásba a tripla műanyag borítású multimódusú szürke üvegszálas kábel, majd belógatva a lakásba rácsapnak egy optikai modemet!
Csak gratulálni tudok az alvállalkozó minősíthetetlen munkájához! Ennyi erővel takonnyal is felcsapkodhatták volna az üvegszálat a falakra!
Siralmas és kiábrándító a kiépítés, de sebaj, hasít a net! -
G@ben
addikt
Van valakinek ilyesmi fölöslegben?
-
golya32
senior tag
Garázsba hétvégi házba kell valakinek szoba bútor ingyen?
-
ftc
nagyúr
Powerline-al van tapasztalatok?
esetleg hol lehet jobb ágyneműt venni?
illetve nem erdekel vkit:
Linksys wrt54gl
Olympus E520 tükrös fényképező gép
S3 trio, Ati Rage fury, S754 sempron 3000+ alaplap vmi Asus VIA-sHD4650 grafikus kartya...
érdeklődni privátban
-
Joker88
őstag
gondolkodtatok már el azon,hogy itt a Ph!-n mennyi nő lehet ? vagy 99,9%-ban csak férfi nemű fórumtagok irogálnak ide ?
-
SzaBIKA84
csendes tag
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Laptopot keresek 100k-ig. Lehet olcsóbb. Cél, 2-3 évig használható legyen. Kifogástalan műszaki és esztétikai állapot természetesen fontos.
Telefonszámot is kérek, mert ebben az árkategóriában nem tudom átvenni. Így az eladóhoz irányítanám a vevőt.
Ajánlatok jöhetnek privátban.
Üdv. -
golya32
senior tag
válasz
half333 #32575 üzenetére
Kiadóként írtam véleményt, sajnos rengeteg negatív tapasztalattal..
Nekem idáig szerencsém volt, mert nagy tartozást nem hagytak a lakók, de olyan még nem volt, ha valaki elment ne kellett volna lakást felújítani.. ahhoz meg kell a 2 havi kaució..Nem akarlak ezzel megbántani, nekem ez a tapasztalatom.
-
half333
őstag
Üdv! Tud valaki albérletet,max 70e ft,1 havi kaució (1 szobás,központhoz közel)?
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #32567 üzenetére
Még mindig őt ajánlom saját tapasztalatom alapján, de Tamás dokinál is kissé szárnyalnak az árak.
példa: karácsonyi diósbejglibe benn maradt a dióhéj, amivel szépen elintéztem egy már tömött fogam....konkrétan a belső egyharmada tömésestől letört.
Bejelentkeztem....kaptam időpontot 8 nap múlva, de ha fájna akkor hívjam és megpróbál beszorítani valahová...
mivel már van nála panorámaröntgen felvételem, így csak egy lokális 1 fogat célzó röntgent javasolt, elkerülvén a gyökérkörnyéki gyulladási gócokat....5000Ft, gyökértömés megújítása a fogbelső teljes kipucolása 10000Ft, választva a legerősebb gyökeret, abba orvosifém csap építése, 5000Ft ideiglenes tömés 3000Ft
következő időpont....belső többrétegű tömés 8000FT, Fogszínnel megegyező FUJI fogfelszíni tömés 5000Ft
Szóval 36000Ft egy gyökérkezelt fog csappal történő megerősítése és konzerválása a következő 15 évre, mert azzal legyünk tisztában hogy egy gyökérkezelt fog akárhogy is nézzük gyökérkezelt, azaz elhalt fog, amit csak az ínyünk és a csontozat tart a helyén, addig lesz bent, amíg ki nem lazul, vagy romlik annyira tovább, hogy következő lépésben speciális koronát kaphasson 80ezerért. Még mindig csak egy fogról beszélünk....
Aztán szó sem esett még a bonyolultabbnál bonyolultabb implantációs lehetőségekről többszázezerért....Közeli hozzátartozóm az elviselhetetlen fájdalmai miatt választotta az azonnali écsi lehetőséget, aztán miután rájött hogy egészében drágább lesz a többalkalmas beavatkozás mint a solident-nél, így a befejező mozzanatokra szépen visszakérte magát a solidentbe...
a gyökereinél letört foga újjáépítése a már majdnem implantátum kategóriájú csappal 104 kék papírkájába fájt. Szóval vannak árak, de ez is csak egy életmódjavító minőségi befektetés nemdebár...
valaki utazik, valaki fogászaton költi el, ez van.... -
Hannibhál
őstag
válasz
XboxGamePass #32563 üzenetére
írtam
-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok! Adott egy győri laptop 190.000 Ft-ért. Lenne egy kedves győri topic tag, aki megnézné-e nekem, hogy minden okés vele és leküldené nekem Pécsre oszkárral mondjuk? 10.000 Ft-ot fizetnék érte.
-
Füleske
addikt
válasz
half333 #32557 üzenetére
Nekem csak a Telenor - ról van tapasztalatom , nincs vele gond. Szerintem ma már minden faluban van 4G , úgyhogy esetleg a pusztában lehetnek gondok , meg amikor véletlenül elvágják az optikai kábelt. A sebesség Győrben nálam olyan 50/30 Mbit , 20 körüli ping - el.
-
Füleske
addikt
válasz
half333 #32555 üzenetére
ez jutott eszembe erről
Amúgy mobilnet nem jó ? Nekem évek óta csak az van , és most már teljesen korlátlant is tudsz venni (Hello Data) -
half333
őstag
válasz
Thocy a ZAGY #32554 üzenetére
értem. nem semmi h ennyi mindentől függ. csak kíváncsi voltam mielőtt albérletbe megyek,mire számíthatok. köszi a gyors választ!
-
half333
őstag
üdv! meg tudná nekem mondani valaki,hogy mennyi idő lehet beköttetni internetet?
-
vlcsko82
senior tag
Hy all
hol tudok Győrben a robogóra matricát egyedi gyártattni?
-
half333
őstag
Nagyon szépen köszönöm az infót!
-
Weaver
senior tag
válasz
half333 #32545 üzenetére
Solydent , dr. Kiss Ádám. úgy van / volt a tudatban, h a Solydent nagyon drága, de szerintem meg olcsóbb, mint bármelyik maszek. ráadásul olyan gépekkel, eszközökkel dolgoznak, ami a legtöbb maszek számára anyagilag elérhetetlen. részemről nagyon ajánlom, csak ide járok. a honlapjukon van szabott árlista is, nem érhet meglepetés.
-
golya32
senior tag
válasz
half333 #32545 üzenetére
Én az Ungerhez járok, nagyon jó, 1 hétre kaptam időpontot, nem olcsó, viszont az écsi fogdoki is ugyanilyen áron van, de vele nem voltam elégedett.
Orost ismerem még, gyors, minőséggel gondom volt, viszont olcsó. Betömte a fogam, egy hét múlva mehettem vissza gyökér kezelésre amit már az Unger fejezett be, szerencsémre mert így nem kellett húzni. -
half333
őstag
Üdv! Itt Győrben hol érdemes fogat tömetni,ahol nem kérnek el hatalmas vagyonokat,és jol meg is csinálják?
-
half333
őstag
Köszönöm az információt!
-
half333
őstag
Hol érdemes pólóra nyomtatni,és mennyibe kerül egy ilyen?
-
half333
őstag
valakit esetleg érdekel a htc m8,keressen privátban.
-
half333
őstag
Üdv! Valakinek elado iphone 5s kijelző?
-
half333
őstag
üdv! tudnátok mondani egy olcsó kerékpár szerelőt? józsef attila utcához közel?
-
ígyvanferi
addikt
Kösz mindenkinek a segítséget! Meghányom-vetem a dolgot.
-
jamba
aktív tag
válasz
ígyvanferi #32522 üzenetére
Ment PÜ
-
Dryman
őstag
válasz
Optiplex 790-et láttam használtan azon cégeknél akik dell gépek újrahasznosításával foglalatoskodnal.
51990.- bruttoért vettem win7 refurbished coa-val, az annyit tesz hogy 12900Ft a windows-os része a dolognak..
ha ezt levonod, akkor dell 790-et 4GB rammal, 250-es hdd-vel és egy core i5 2500-val 39000-ért van atomstabil géped.....aztán létezenek ezek a gépek kiherélt változatban is core i3-mal és sima pentium G630-al is azaz pentium dualcore szériával...na ezek a pentium kétmagos 790-ek mennek olyan 25000Ft körül.
Socket 1155, de a chipsete meg a stabilitása kárpótol...ja és az MT kivitelben elbír a tápja egy normál PCI-E kártyát is ami nem igényel plusz 6 tűs tápot.....szóval még bővíthető is az integrált garfikus teljesítménye.Mellesleg van nálam egy Fm2-es gép A6 6400-as procival, csak össze kellene dobni és már vihető is lenne.
Ahogy a kolléga is mondja...jók ezek a kis FM2-es cuccok, és ha teszemazt sikerülne bele egy A8 5600-os procival szerelt példány kifognod, akkor a valós 4mag és a prociba integrált HD-s VGA lazán odaver egy Pentium Dualcore-nak, nembeszélve az Intel integrált vga megoldásairól....árban viszont ugyanannyiért adják...
a minap volt a PH-n az apróban alaplap+A85600 12000Ft- áron ehhez kell egy ram, ház és táp és kész a gép
20-25K-ból.... -
Jazzos
őstag
válasz
Optiplex 390, 790, valamit biztosan ki lehet fogni használtban, azok elég jók.
-
Hannibhál
őstag
válasz
fm2-es rendszer? arra azok is jók, s eszméletlenül olcsón mennek
-
ígyvanferi
addikt
Érdemes(ebb) szerintetek 1155-ös foglalatú rendszert venni használtan (775-ös helyett), ha egy olcsó netezős, irodai alkalmazásos, filmezős gépet rakok össze? Abszolút minimál cucc kéne, SSD lesz benne, de semmi erőforrás igényes nem fog futni. Viszont nem sokkal többért (oké, kb. a duplája) össze lehetne legozni talán egy 1155-öst, mondjuk egy G2020-szal, meg 4 GB RAM-mal. Csak a lapok drágák.
Vagy más ötlet? 20-30 körül legyen, SSD nélkül, de minél kevesebb, annál jobb. Csak azért mégis egy-két évig használható maradjon.Ugyanitt keresek 1155-ös foglalatú félgépet, és kis SSD-t.
-
golya32
senior tag
Esetleg van valakinek eladó androidos telója nem nagyon leharcolt 10e körül? Céges telónak kellene..
Voda vagy független érdekelne. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Még mindig laptopot keresek 30k-ig. Netezésre, netes film nézésre.
Minden ajánlatot meghallgatok, de nem saját célra kell, így a keretek végesek...Keressetek, üdv.
-
MR_Joe
senior tag
Jónagyot emberkék! Eladó félgépezet esetleg valakinek?
-
Dryman
őstag
válasz
atos19881101 #32515 üzenetére
Ha ráguglizna a kolléga, neki is világossá válhatna hogy ugyanolyan szabványú mobileszközökbe való ramot használ az alma, mint más notebookgyártók. Ráadásul tudja is a sebességét, innentől már csak a mérete a lényeg, ezt meg az első gugli talált hozza is: [link]
mennyi mindent meg lehet találni egy tudatos kereséssel -
SzaBIKA84
csendes tag
'Potkívánok!
Ha jól tudom, többen is vagytok itt, akik Macbookkal nyomják. Nekem 0 tapasztalatom van az almákkal, így feltennék pár kérdést.
Egy barátom szeretné bővíteni a memóriát a 13"-os Macbook Pro-jában (2009 mid) 4-ről 8 GB-ra. (elviekben 1033-as van neki most benne)
Namármost, sima PC RAM gondolom nem jó bele, igaz?
Ha pedig Macbook RAM jó csak bele, azt hol kapok a legolcsóbban?Köszönöm!
-
golya32
senior tag
Aluvázas vékony kerekű ff bicikli érdekel valakit? 188-198cm magasságig.
-
Füleske
addikt
Összesen két Corsair táp van még forgalomban Seasonic belsővel : AX760 , AX860. Olyan 65 ezerért vehetőek , bár itthon nem is nagyon árulják , ezek is inkább már kifutó szériák.
Amúgy én nem írtam hogy rosszak ( egy tápmárka szvsz nem lehet rossz kompletten , ha kb. minden sorozatuk más-más béllel szerelt) , csak azt írtam hogy ők nem gyártanak semmit bele. Max a matricát meg a dobozt design - olják. -
Dryman
őstag
válasz
vlcsko82 #32504 üzenetére
Nem akarok elfogultnak tűnni, de az FSP megoldásai még mindig helytállóbnak és megbizhatóbbnak tüntek számomra...és a középkategóriás árszegmensben már kaphatóak a fejlesztett tipusú tápjaik is...valahogy náluk a fejlesztett áramköri megoldások is megjelennek a középkategóriás ársávban is...hyper, hydro, raider, legyen elég ha nem akarjuk megfizetni az aurum árát...A raider felépitése kigondolt, tele védelemmel, ráadásul újszerü elvek alapján nem is fukarkodik közölni a felhsználóval azt hogy maga a táp lesz az ami leghamarabb meghibásodik a szinte már túlzott belső védelmei miatt, megvédve a gépet esetleges egyéb behatásoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Fotó állvány eladó
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest