Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #33198 üzenetére
Szia.
A kérdés az, mennyi a keret, amit erre a projektre költenél... Szerintem lehet jó állapotú hangcuccot használtan is venni, és nem biztos, hogy sokkal drágább, mint az épített.
De ez természetesen csak az én véleményem, és persze attól is függ, mennyire vagy "vájtfülű". -
sotetlovag97
tag
válasz
Dryman #33196 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Hazudnék, ha nem azt mondanám, hogy tátott szájjal néztem a képet és olvastam a te általad írtakat és a linkelt oldalon lévőket.
Nagyon jó ilyet olvasni és látni. Így csak még több kedvem lett hozzá, de ha ez lenne megvalósítva 220-as méretben, azt mindenképp publikálnám itt.(is)Igen sajnos, sok embernek megfelel a kompakt méret, vagy éppen arra van hely, bár ahogy nézem itt is ki lehet alakítani elég kicsi helyre is a megfelelő hangcuccot. Bár nálam nem csak "szeletelős" zenére lenne használva, csak sokszor szoktunk nagyobb baráti összejöveteleket tartani, ahol viszonylag nagyobb térben kell jó hangzást biztosítani és akkor ez így meg lenne oldva és egyben itthoni szórakoztatóközpontnak sem lenne utolsó.
Még ennek jobban utána kell olvasnom, hogy milyen mély, milyen közép és magas sugárzók kellenének, illetve az erősítő, táp és végfok kiválasztása is parádés lesz. De hát csak egyszer kell rendben és normálisan megépíteni és kiválasztani a dolgokat.
Illetve a két vagy három utas hangszóróban dönteni is kellemes lesz, de én a hármas felé hajlok. -
Dryman
őstag
Régi szép emlékek.....ezt a batár nagy dögöt meg állandóan csavarozni kellett, ugyanis még a ragasztott csavart is kirázta belőle a mély. A közepén lévő csillag hangterelő tömör tölgyfából volt, csak ez nem ment szét, a ragasztott 25mm-es ragasztott pozdorjalap úgy tört mint a papír, rétegelt lemezeket akkortájt még nem lehetett a tüzéptelepen kapni.
A mai technika meg egészen más, kisebb, kompaktabb, hangzása meg olyan amilyen...szeletelős zenére ez is megteszi.... -
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #33195 üzenetére
Szia!
Szakközepes időszakban nem volt pénz gyári technikát venni, így kihasználva nagypapi asztalosműhelyét, építettünk ezt azt...
ez volt a legnagyobb:
Úgy került megépítésre hogy megfeleztük a magasságát és "csak" egy darab mélynyomó került bele. Quad 405-ös végfok hajtotta, lekorlátozott előerősítési fokozattal, azért hogy a sörözöben, (akkori disco) maradjon is üvegablak.
Tárolása sem volt egyszerű, úgy oldottam meg hogy az akkori heverőm alá került be, de egy 12nm-es szobába csak akkor javasolnám a használatát, ha a ház szanálását előre megbeszéled a hivatallal!
Az akkori ezermester és audiotechnika újságokban/folyóiratokban voltak ezek fellelhetők:
itt találsz finomságokat: [link] -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy épített már valaki innen saját magának házimozit/hangfalpárt?
Tervezgetem egy ilyen kis csomag(két hangfal és erősítő) beszerzését, vagy építését, mivel nemrég nálam volt egyik barátom ősrégi sanyo hangfalpárja és nagyon megtetszett, hogy milyen szépen és basszussal telin tud szólni. Ezért is gondolkoztam, hogy veszek vagy csinálok egy hasonlót.(tudom ez nem egy hightech cucc és nem a legdrágább, de megtetszett
)
Így ha esetleg lenne valami eladóban, akkor az is érdekelne.
(mindenféle zenét hallgatok, de az öblös és mély basszusok a kedvenceim, így sajnos kis hangcuccok nem jöhetnek szóba)
-
Joker88
őstag
van valami házi praktikátok a büdös banka , alias büdös poloska , ellen ? / KÉP /
még ha pár percre nyitom is ki az ablakot már egy biztos megtalálja a szobát..más :
egy érdekesebb videó Győrről és arról a robotfelszolgálóról
Youtube videó[/L]
-
Dryman
őstag
válasz
vettelf60 #33184 üzenetére
A gyerekek utáni legoáradatból kiindulva éppen azon gondolkoztam hogy az összeborított mindenféle legóval mit csináljak, mert ugye kitesz ez vagy 10 kisdobozost, meg 4-5 nagydobozos készletet.....na éppen a múlt héten jártam a lidl melletti kispiacon (kislomin)
és látom hogy egy hölgy előtt dobozszámra felhalmozott legóalkatrészek voltak, és bizony nem szarozott, dekára mérte zacskóba a legót, azt hiszem 20 deka volt 1500Ft. Azt hiszem ha lesz energiám ősszel, feltérképezem a padlásra felhordott nagy mennyiségű gyerekjátékot és tavasszal piacozok egy nagyot.
Jut eszembe, 2db (fiús és lányos) 3 kerekű műanyagvázas olasz kisbringa állítható nyeregtávolsággal rózsaszín és kék színekben arra vár hogy érte jöjjön valaki és az új ár negyedéért elvigye. Nálam a kismotoros korszakban 1-2,5év között nyúzták az ikrek!
Ha valamelyikőtök lánykája szerelmes lenne a lovakba, akkor jelentem Schleich 130db-os lovaskészlet istállóval, lovakkal, birkával, szamárral, nyuszival, répával, talicskával, műanyag lócitrommaleladó.
összeszámolta a leányzó, ha féláron adja akkor is 65000Ft a készlet!
Ha érdekel valakit, privátban keressen!
Üdv!
Laci -
vettelf60
csendes tag
Sziasztok! Valaki nem szeretne LEGO-t venni?
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Vezetékes Guitar Hero X-plorer gitárt keresek Xbox 360-hoz.
Aki megválna tőle, kérem írjon egy privát üzit, vagy egy e-mailt a taylorp@freemail.hu-ra.
Köszi. -
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #33176 üzenetére
- Iveco, Fehérvári 80. ÉPFU udvar
- Csillag autószerviz, Szt. Imre 154/b -
válasz
Mi az Épfu tanodába vittük 2x a kocsit, nem volt gond, kedvesek voltak, rendesen megcsinálták.
-
erdey_a
addikt
válasz
én a kwikfitbe (egykori esso kút mögött a praktikernél) járok 2 autóval is évek óta és ajánlom őket
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
mivel többé nem vagyok hajlandó a Tompa utcai autoklub közelébe menni, légyszi adjatok egy-két tippet, hogy hol érdemes műszakiztatni az autót.
Szempontok:köszönjenek vissza
amikor felhívom őket időpontért ne közöljék erős cinizmussal, hogy ők ugyan "nem időpontra, hanem türelemre" dolgoznak
ne kezeljenek le
amikor beülnek, az ajtót ne a félig lehúzott ablak megfogásával b.sszák be mint a traktoron, hanem a kilincs segítségével
ne kenjék össze az ülést, az ablakot (ld. fent) és a kormányt retekkel
Az autó egy 2014-es Leon.
-
kbhuinfo
tag
DDR3L sodimm 4 vagy 8 GB és msata 60-120GB-ra van szükségem. Tud valaki segíteni? Köszi!
-
golya32
senior tag
szélvédőcsere kellene ford fiesta 2006-os autón tudtok valakit ajánlani?
55cm hosszú a repedés, ezt lehet javítani? -
Hannibhál
őstag
válasz
atos19881101 #33167 üzenetére
Azt gondoltam, hogy nem egyszerű, meg ha nem vállalja senki akkor nem is tudok vele mit csinálni
Én magam nem értek hozzá(mármint csak annyit értek, hogy nem egyszerű) -
Hannibhál
őstag
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy valaki vállal esetleg fejhallgató jack-dugó cserét? Sajna párom fejhallgatóján a jackdugó elhajolt, így cserés lenne, más baja nincs, s mivel nagyon szereti s elv márkás is(Beats asszem) jó lenne ha nem kéne kidobni
Köszi előre is -
Joker88
őstag
van valakinek itt használt 2 vagy 4 Gb-os notebook ddr3 RAM modulja , 1600MHz-es ?
egy Asus csodanotebookba kellene, a 4 Gb ami ha minden igaz hozzá van forrasztva az alaplaphoz / google találat, legalábbis csak egy hely van már szabadon, eléggé szűköske..
-
golya32
senior tag
van egy autóm szívesen cserélem laptopra 250e ft értékben.
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Van egy eladó beltéri antennám. Topic lakóknak kedvezményesebb áron!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
van két teljesen új kompakt fényképezőgépem.
Akit érdekel PÜ -
vettelf60
csendes tag
Sziasztok!
Nekem keres valaki éppen valamilyen kocsibeállót vagy tárolót sziget környékén? 🙂
-
Dryman
őstag
válasz
golya32 #33150 üzenetére
Köszönöm a javaslatot!
Passzolom hová lenne érdemes, számomra nem ismert a Face-s hirdetésfeladás?
hogyan is kell azt???? saját nevével vagy valami csoportba kell hozzá regisztrálni???A lakás a Benedetto cukrászda feletti tömbben van, 1 szoba 1 konyha kis előtér, wc, fürdő, meg egy erkély....szóval panel, de felújított...mármint kívülről...hőszigetelt és a távfűtés is egyénileg állítható, hőmennyiség alapján fizeti a bérlő a fűtést.
átlagrezsi 25eFt/hó, bérleti díj 65000Ft/hó -
Dryman
őstag
Sziasztok!
Kolléganőmnek van egy kiadó 36nm-es garzonja a Szent Imre úton, régi bútorzatról árulkodnak a képek....
most kért meg hogy tegyen fel jófogásra a hirdetést....
Hátha itt valakinek pont most kellene albérlet!
36nm-es kislakás, költözhető állapotban, nem egy nagy durranás....
hosszú távra keres bérlőt! -
kiszi07
senior tag
Sziasztok, Győrben eladó lakást keresek 17 millió forintig bezárólag, esetleg nincsen ismerősötök, szomszéd akinek lenne?
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó:
Skullcandy Barricade XL
Bluetooth hangszóró [link]
Doboza nincs meg hozzá eredeti töltőkábele megvan .
Aput-Anyut kirobbantani a szobából és az nyugalom megzavarására kiválóan alkalmas eszköz.
Tesztelve max hangerőn 5 órát bír
ára: 20k -
golya32
senior tag
Asus laptop x555l i3 4010 cpu 1,7Ghz 4gb ram akku még 2 óra
winyó nélkül 49e
Érdekelhet valakit? -
Joker88
őstag
válasz
vlcsko82 #33136 üzenetére
esetleg , fordulj ehhez a fórumrészleghez.. ----> Melyik okostelefont vegyem?
de amugy, én májusban egy Meizu M6 Note-ot vettem, és azt kell hogy mondjam, eléggé meglepődtem a teljesítményen, pedig mostanság olyan 40.000 Ft körüli áron adják..
B opció.. vágódj be mondjuk a Media Marktba, és nézegess körbe.. Nem venni,csak körbenézni hogy mégis mi mennyi,milyen...
-
vlcsko82
senior tag
Telefon vásár előtt állok három típus közül nem tudok választani Nokia 7 Plusz , Nokia 6.1 ill. Xiaomi Mix 2
Szerintetek -
vlcsko82
senior tag
Hy all
újra itt csak nem tudtam belépni
-
BalooTM
tag
-
golya32
senior tag
Nem kapcsol be az erősítöm, esetleg tudtok szerelőt ajánlani?
-
golya32
senior tag
Asus laptop x555l i3 4010 cpu 1,7Ghz 4gb ram 120gb ssd akku még 2 óra
60e ért eladó ssd nélkül 54e -
golya32
senior tag
Van valakinek ismeretsége az SMR-nél?
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Hibás AM3, AM3+ alaplapot keresek, a CPU foglalat felső része kellene, amit a CPU foglalat karja mozgat!
Az történt hogy eladtam egy működőképes alalapot, a vevő meg néhány nap elteltével reklamált hogy az istenért sem tudja működésre bírni....így hát visszavettem a lapot. Tüzetesebb vizsgálódás után látom hogy valami összehajtogatott lábú processzorral próbálkozott, és jól szétcseszte a CPU foglalat felső részét.... hála istennek az alsó érintkezős részbe már nem tett kárt....
Cserélnem kellene a megsérült foglalatrészt, ezért keresek AM3+ hibás alaplapot!
fekete a CPU foglalat, és a legtöbb foxconn gyártmány, ilyen -
half333
őstag
Üdv! Érdekel valakit egy CST C-1406 Czar 622-23mm országúti versenykerékpár külső gumi (EPS defektvédelem, 120 PSI maximális nyomás,hajtogatható peremes (Kevlar)) külső gumi. (Nem volt használva,rossz méretet rendeltem,igy megmaradt) Irjon privátba!
-
Dryman
őstag
válasz
okiDoki #33126 üzenetére
nyista politika, de alföldi szegmensben is a Kalásznet nyomul...a kisebb városok helyi internetes szolgáltatóit rendre felvásárolja ez a szolgáltató...olyan rongyrázásos levélben értesít hogy majd Ő, jobban, modernebb eszközökkel szolgáltat az eddigi szolgáltatónál....persze ugyanazon technológiai háttérrel, semmi fejlesztéssel át is veszi az egészet....ez is csak egy kormányközeli mutyi, a beígért fejlesztések meg szépen elmaradnak...
Szentesnet, Szarvasnet...stb...minden maradt a régiben, csak mástól jön a számla. -
okiDoki
aktív tag
válasz
golya32 #33125 üzenetére
Nekem a Telekomnál volt előfizetésem és februárban voltak kedvesek tájékoztatni, hogy Szigetnek azt a részét átadták üzemeltetésre a Kalásznet Kft-nek (???).
A szuper scart csatlakozós beltériük helyett már évek óta kártyával néztem a tv-t. Egyik napról a másikra megszűnt az adás, reklamáltam a T-nél, azt mondták semmi közük hozzá, reklamáltam a Kalásznetnél, fogalmuk nem volt miről van szó.
Végül kijött egy Vidanetes gyerek és egy szó nélkül kicserélte a 10 éves belterit egy saját kártyára és azóta minden olyan tökéletes amennyire ez a Kalásznet/Vidanetnél lehetséges.
Szóval a Vidanetnek is lehetnek néha jó húzásai... -
golya32
senior tag
válasz
golya32 #33124 üzenetére
Most képzeld el mit kaptam volna ha valamelyik moderátornak emlegetem a felmenőjét, vagy az anyukáját..akasztást??
De hát Mo-n élünk, én is olyan h@lye vagyok, kiakadok a kicsi szívatásokon, amikor a cégnél a nagyobb igazságtalanságok simán lemennek rólam..Vidanet kellemes csalódás volt, végül is kihívtam Őket kértem Modem cserét, kijött a szerelő elmondtam mi a gond és megoldotta ingyen, elégedett voltam velük.
-
golya32
senior tag
válasz
Balinov #33123 üzenetére
Szabályzatban benne van, ott nem lehet hirdetni, az hogy ezért ekkora volt a büntetés, ahogy a seregben mondták annak idején, így jártál!
Na mind1 már itt vagyok, töröltem azt a fórumot a kedvencekből, nem megyek arra még1x nehogy megint figyelmetlen legyek aztán végleg kibasszanak.
-
golya32
senior tag
válasz
Dryman #33121 üzenetére
Hello, már visszatértem, a retro telok off topikjába beleírtam, érdekel-e valakit a palm telefon gyűjteményem, és ezt az egyik moderátor hirdetésnek vette ezért 2 napra kitiltott ami 3 volt mert péntek estétől mostanáig szerintem 3 nap, namind1. Figyelmetlen voltam ezért megkaptam a beosztásomat.
-
Dryman
őstag
golya32 kolléga, mi ez a szürke avatar?
felfüggesztés, de miért? -
Dryman
őstag
Sziasztok!
AM3+ lapja USB3-as ATX méretű lenne valakinek eladósorban???
FX-es procihoz kellene!
Üdv! Dryman -
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó Skullkandy Barricade Bluetooth hangszóró
Model: S7PCW színe: Fekete
infó: [link]
Dobozában tartozékaival hibátlan állapotbanára: 12K
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
nincs valakinek feleslegessé vált vagy eladó SATA kábele amiért ma odamehetnék?
-
Dryman
őstag
válasz
BalooTM #33116 üzenetére
A vidanet a modem MAC-address-e alapján azonosítja a felhasználót.
Náluk nem kispista a kispisti hanem E0-A1-B2-C3-D4-F5, ennek alapján kapsz IP-t az adott modemre.
Ha nem ismert az eszköz, akkor nincs IP.
Ha csak leadni kell a cucc, az sem ok, a kiscsajszi vonalkódolvasóval veszi vissza az eszközt...nemrég jártam náluk ezügyben....
Ha bemész és azt mondod hogy költözés során eltűnt az eszköz, akkor a modem pótlására adnak egy másikat, a hiányzó cuccot meg megfizettetik.
modem 10000Ft, aztán külső alkatrészenként 1000Ft, értsd, adapter, utp kábel, csak hogy érezd a törődést...
5750Ft-ot fizettem arra a picimacis kártyaadapterre amit a tv-be kell dugni, eladtam a tv-vel együtt, a fene se gondolt akkor arra....a beltéri box meg 5000, ha rögzítős akkor 10000 a bánatpénz...
Ezekkel a külhonból levetett kábelmodemekkel szart sem lehet kezdeni, kivéve ha csinálsz egy koaxiális hálózatot magadnak mondjuk a két lakásod közé, és bitorlod a szolgáltatói koaxot okosan szabad frekisávon, de ehhez kell egy központi cucc is ami az adott frekin tolja a jelet a modem irányába, a modemet meg be kell állítani erre a frekire hogy ne ütközzön vidráékkal.... szóval macerás a dolog... -
mm00
aktív tag
Valaki esetleg foglalkozik led tv-k javításával vagy tudtok olyat aki igen? Egyik ismerősöm 2011-es 42"-os LG led tv-je egy pukkanás kiséretében elhalálozott. Ezek javíthatóak egyáltalán rentábilisan?
-
golya32
senior tag
Inkább veszek másikat, örültem hogy kimentek, és a lakás nem ment rá.
Ha kell megadom bárkinek a neveket, nehogy más is szívjon, 200e ft-os kárt csináltak.
Egyébként a csaj a Leier BMW nél dolgozik ügyfeles, a srác meg egy pszichopata.
Élvezem amikor beviszem a Bmw-t és neki meg mosolyognia kell, pedig utál minz a sz@rt. -
golya32
senior tag
Volt albérlőm "elvitte" magával a vidanetes modemet, van valakinek eladó vidás modemje?
Arris típusú Touchstone cable modem -
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Győrben ismertek olyan személyt, aki vállalja gurulós bőröndök javítását? A fogantyúban van egy fémlemez ami az egyik oldalon megadta magát. Főleg visszabontós/varrós feladat.
-
Hannibhál
őstag
Hejhó
Szeretnék érdeklődni, hogy esetleg nincsen valakinek eladó Skyrim, dvd-s dobozos eladó?
Köszi előre is
-
golya32
senior tag
Ezt kaptam a Telekomtól, nincs is ilyen kártyám, nagyon durva olyan lapra irányít amit leloptak a telekomtol semmi nem működik rajta csak a fizetési lehetőség.
Szóval figyeljetek oda!!TISZTELT ÜGYFELÜNK
A számlázási információkkal kapcsolatos problémák merülnek fel. Megpróbáljuk újra, de előfordulhat, hogy frissítenie kell fizetési részleteit.
A számlát nem fizették ki.
Folyoszamla : 522060179
számla sorozatszám: 63950146312955002
Fizetesi hatarido : 21/08/2018
Statusz : nem fizetett var
fizetnie kell: 2516.46 HUF
Remeljuk, hogy a szamla kifizeteset a megadott hataridon belul. Vagy az elofizetes velunk automatikusan kikapcsol
Most mar fizetni a szamlakat egyszeru es sima utat a bankkartya vagy a bankszamla es biztonsagosan
Kerjuk, kovesse az alabbi linket a folyamat befejezesehez
fizesse meg a számlát
udvozlettel,
Telekom -
golya32
senior tag
500 lej van eladó, kell valakinek? középárfolyamon..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Apple Garanci
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó komplett Gaming PC Szett Jó Áron!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest