Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Üdv! Valakinek eladó ps4 controller usb kábel (min.1.5m)?
-
bhonti
aktív tag
Üdv. Hol lehet a Győrben Traubit venni?) 2l-es kellene...
-
sagesz93
addikt
Sziasztok
Philips 4k tv jóáron eladó.. zsír új 2 év gari
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Lehetséges, hogy eladósorba kerül egy garnitúra (4 db) Good Year GT3 Eco nyári abroncsom, 185/65 R15 T méretűek. 2500 km-t futott gumikról van szó, 2017 3. hetében gyártották őket, szinte újak. A 4 darab csak együtt lesz eladó, 24000 ft-ért. Valakit érdekelnének esetleg? -
BaKeSZ87
őstag
Eladó lett Deepcool Maelstrom 120T vízhűtésem, minden lefogatója meg van +AM4, 1db gyári ventilátor jár hozzá. Ára: 10.000 Ft
-
ftc
nagyúr
Vki gyűjt öregebb cucckat? S754 alaplap+ cpu régi VGA-k?
-
somedieyoung
csendes tag
-
Coyot
őstag
Foglalkozik valaki győrben UPS akkukkal? Csereérettek a SUA1500-ban az akksik.
-
jamba
aktív tag
válasz
Dryman #32774 üzenetére
Mester
1 es megoldás: (B)molotv a barátod(/B) garantáltan elszállítják utána a közteresek+mindjárt meglesz a rendszám alapján a tulaj akivel kifizettetik az elszállítás pontosabban a romeltakarítás költségét.
2 es megoldás : pajszer+erővágó a barátod erős határozott mozdulattal felfeszíted a motorháztetőt az erővágóval kicsíped az akkura menő sarukat esetleg az akkusarukat kalapáccsal beljebb lehet integrálni az akku testbe "biztosan ne tudja többé visszacsavarozni a paraszt"
3 as megoldás: (B)lekerekezés kicsit másként(/B) kb 3 ember+kerékkulcs szükségeltetik hozzá:
kerékkulccsal a kereket lelazítjuk ,mivel nem igazán szeretek hajolgatni állítsuk fejtetőre a járművet 4 kerék leszed jármú átfordít,4 kerék a tengelytávnak megfelelően pálmatexel az aszfaltra rögzít had gondolkodjon rajta a tulaj.
4 es megoldás: kalapácsos szalonnás menyét vagy nyest,ha nincs más patkány ajtóüveg betör szalonnával vastagon megkenjük belülről a műszerfal előtt mögött a kábeleket ha nem sajnáljuk a szalonnát is ott lehet hagyni és mehet is az alábbi rágcsávók közül valamelyik. -
Dryman
őstag
válasz
SyMbioTe #32773 üzenetére
Srácok!
Van az utcánkban egy szutyok kis nissan micra...valaki odajött vele a múlt héten, aztán jól ott is hagyta ezt a piros kis tetűt a Lázár Vilmos és a Somogyi Béla sarkán.
Mivel a riasztója egy utólagosan beszerelt szarság, állandóan riaszt, még akkor is mikor a nyest felugrik rá éjszaka...aztán szépen lemerül odáig, hogy ez a riasztó állandóra bekapcsol és szirénázig úgy 2-3 napig egyre halkulva.....
Szóltam a közterületeseknek, mondták rendőrségre kell...szóltam oda is, mondták ha van telefonszám akkor megkeresik a tulajt....becsületükre váljék, kétszer jártak a helyszínen és meggyőződtek róla, hogy még mindig szól a riasztó..Írtam egy cifrát a kocsi tulajának, ráragasztva a szélvédőre....semmi...a riasztó addig szólt míg lemerült teljesen az akku....
mindenki megnyugodott a környéken, tegnap viszont eltűnt a papír amit írtam, közben az a ßaszottarcu tulaj ott járt és feltöltötte az akkuját ennek a kis dögnek, ma délutántól megint szól ez az idegtépő vijjogás!
Szívem szerint vennék egy csákányt és beleverném a motorháztetőbe, (önnek egy új szöveges üzenete érkezett) gyanánt....de sajnos nem tehetem!
Lenne valakinek benfentes ismerőse a rendőrségen, hogy kideríthessük rendszám alapján kié ez a szarkupac???
Ha holnapig nem változik a helyzet, akkor kérném 3-4 markos ember segítségét és kihuzzuk a kereszteződésbe, onnan már csak el kell vinniük a közterületeseknek!
Bezzeg ezek a kurva UFÓK mindenütt ott vannak, ilyenkor meg nem tehet semmit mert szabályosan parkol.... -
Sziasztok!
Volna egy eladó számítógépasztal ill. egy forgószék.
Érdeklődni PÜ-ben lehet. -
BaKeSZ87
őstag
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó WD RED 20EFRX 2TB Sata 3 HDD HDS: 100/100% 184 nap üzemidővel ára: 15k
-
Balinov
titán
Qrva élet, elég durván elszaltak a memória árak. Nincs valakinek t420ba való, dd3 sodimm 8gb modulja eladó? Június közepi személyes átvétellel, ugyanitt 4gb ddr3 notiram eladó lesz
-
RudyD
tag
Tud valaki jó hw összehasonlító oldalt merevlemezekhez?
SSD -ket kellene összehasonlítani képességek és egyéb feature-ok szerint, tud-e titkosítást meg ilyenek. -
golya32
senior tag
Valakinek van eladó swift-je régi kasznis érdekelne olcsón..
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #32762 üzenetére
összehajlítgatták a PCI-E foglalatban lévő tüskéket...némely tüske kipattant a felső vezetősínből, némelyik meg csak simán lecsúszott valami erőteljesebb behatásra...igaz a képből nem látszik de van egy totálisan a foglalat aljába préselt elgörbült érintkező is....katt a képre a nagyításért!
szinte új lap, csak hát okosan elintézték....mellesleg a ph képfeltöltő rendszere teljesen jól használható, ha bármely képmegosztó linkjét használnám nem lenne ennyire jó a kép...használjátok a PH-s képfeltöltést!
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó: GIGABYTE GA-H55M-D2H alaplap hozzá egy intel xeon x3450 proci (i7-860 megfelelője)
egyben 20k-ért vihető
videokártya és memória sőt még ház táppal ssd-vel,hdd- vel megoldható -
Dryman
őstag
Sziasztok!
Belefutottam egy AM3+ alaplap vásárlása során egy kis problémába.
Hosszas várakozás után (4 napos hétvége) a termék meg is érkezett, aztán szemügyre véve ezt találtam:
sajnos ezt a lapot így nem tudom beépíteni
az eladó teljesen korrekten visszavásárolta a terméket, úgyhogy még a szállítási költséget is visszautalta!
Ilyen ember is létezik....
Szóval...a sikertelen alaplapbeszerzés okán, kérdezlek benneteket, lenne-e eladósorban valakinek FX -es AMD processzort támogató AM3+ foglalatú alaplapja, használt de hibátlan állapotban mondjuk az új alaplap árának feléért! -
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó olcsó laposom lenne:
Toshiba L300 típus
Szép állapotban pár apró karc azért van rajt,internetezni filmet nézni teljesen megfelelő.15.4" LCD kijelző hibátlan,karcmentes
intel C2D T7500 2x2.4GHz/4M/800
3GB DDR2 800mhz memória
Intel mhd 4500 videokártya dx 10
HDD 160GB sata 2 hibátlan
wifi,webcamera,dvd író van
akku kb 1.5 óra
eredeti toshiba adapter jár hozzá
Telepítve win 7 32 bit a kipróbálhatóság végett.ára:20k
Érdeklődni telefonon (számom az adatlapomon) vagy pü formájában .
-
golya32
senior tag
Knaus Passat lakókocsi eladó, beázás nincs, papírok nincsenek, Győr mellett a telken van a lakókocsi, legyen 78e. Így is használható, de egy takarítás, tetőszigetelés nem ártana neki.
-
half333
őstag
Üdv! Tudnátok boltot mondani ahol birok sört venni,mert itt a marcal 2-ben minden bezárt!
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Lenne egy Samsung laposom NP 350E7C típus
Szép állapotban.
17.3 Led kijelző 1600x900 Matt
Intel core i7 3630QM
2X4GB Kingmax memória párban 1600MHZ
Intel HD grafic 4000 max 2gb memória
ATI HD 7670 2GB DDR3 128Bit DX 11
WD scorpio Black 500GB hibátlan
wifi.webcam dvd-író,HDMI,USB 3.0 van
Akku kb 1.5 óraÁra: 80k
-
half333
őstag
Értem. Hihetetlen jo cuccokat lehet találni! Köszi nektek a gyors válaszokat!
-
sladka_pani
senior tag
válasz
half333 #32746 üzenetére
20 ezer forintos falonkívüli fáziskereső műszert rendeltem nem egész 300! FT-ért, azaz ingyen+postaköltség. Igaz a házán nem szerepel márkajelzés és más színű a műanyag, viszont első dolgom volt megérkezéskor szétszedni és összehasonlítani az én márkásommal és egy fikarcnyi eltérést se véltem felfedezni az áramkörben, mintha lefénymásolták volna
-
sladka_pani
senior tag
-
half333
őstag
Értem! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,és a tippeket! Én főleg ruhákra gondoltam,lábbelikre,olcsobb műszaki cikkekre.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
half333 #32742 üzenetére
Ja és volt ami hibás volt, vagy tök mást küldtek, de azonnal válaszoltak és 3 napon belül visszautalták a pénzt, az árut vissza se kellett küldeni. A minőség meg hát olyan amilyen az ára, azért csodákra nem kell számítani, de mondom kb 100+ dolgot rendeltem már onnan és kerestem is szép summákat vele itthon
Sok idő mire odaér (2-3-4hét is lehet).
-
sladka_pani
senior tag
válasz
half333 #32742 üzenetére
Én is! Rengeteg mindent! De tényleg! Viszont egyre nagyon figyelj, amivel már most 30+ napja szopok, az pedig a vámoltatás! Ha 22 eurón felül rendelsz, akkor automatikusan kap 27% ÁFÁ-t, 150 eur fölött meg VÁM+ÁFA, de ne tudd meg milyen körülményes, most rendeltem egy elég komoly kültéri wifis kamerarendszert, amit itthon többszázezerből lehetett volna összehozni, de áll a vámhatóságnál, pedig már küldözgetjük egy ideje egymásnak a dokumentumokat, de 7-9 nap mire elbírálják, kiderül hogy mégse jó, nem elég, stb... atomszívás, tehát 6000ft alatt (postával) érdemes, fölötte öngyilkosság
-
half333
őstag
Üdv! Érdeklődni szeretnék hogy wish-ről milyen tapasztalaitok vannak,rendelt-e már valaki onnan terméket? Mert tegnap regisztráltam és csak körbenéztem,és furcsa volt hogy mindenre ilyen 30-90% árengedménny van. Ez nem tul szép hogy igaz legyen?
-
Bobrooney
senior tag
válasz
stairmaster #32738 üzenetére
Köszi!
-
Bobrooney
senior tag
Skacaok valaki foglalkozik itt redőnyözéssel, klímatisztítással (lakás)?
Vagy tudtok megbízható szakikat, kérlek ne tartsátok magatokban! köszi -
válasz
lorcsi #32734 üzenetére
Ezzel pont lemaradnék a Szegedi Oszkárról
(#32735) Dryman: ez is napirenden van még ha nem lesz más megoldás . Egy phórumtárs jelzett PMben remélem vele sikerül megoldani a kérdést, ha nem akkor meglátom mit hogyan
MOD
Sajnos nem jó az időpont, így még mindig várok minden elérhető ötletet
-
lorcsi
veterán
-
Sziasztok!
Úgy néz ki h eladtam az autómat Sopron mellé. Amivel csak egy baj van, hogy szegedi vagyok. Nekem kell elvinnem, de OSZKÁR csak Győrtől van visszafelé.
Tudna valaki autóval - természetesen üzemanyag és időkompenzáció fejében - segíteni nekem hogy Fertőrákosról visszajussak győri Tesco parkolóba ahonnan OSZKAR indul holnap napközben?
Nagyon szépen köszönöm előre is! -
jamba
aktív tag
válasz
somedieyoung #32731 üzenetére
-
somedieyoung
csendes tag
Valakinek esetleg van -e olyan pcje vagy laptopja ami nem is a legkisebb grafikan de türhetően és stabil fpssel viszi a World of Tanksot? Elsősorban laptop érdekel (mobilitás). Természetesen pezetáért, nem ingyéjé.
-
BaKeSZ87
őstag
ASRock 970 Pro3 R2.0
AMD FX-8320+gyári hűtő
2x4GB Corsair DDR3 1866
42.000 Ft4x4GB RAM-mal 55.000.
Új gép vásárlása miatt lett eladó. Azt hiszem mindennek meg van a doboza.
-
jamba
aktív tag
Törzsvásárlóikedvezménykuponbeváltás van
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó: PackardBell laposom lenne,a kaszniban egy Acer aspire E1-531 alaplapjával.
Hibátlan működés és nagyon szép Bordó-Fehér színével igazi csajos laptop.Főbb paraméterei:
15.6" HD-led kijelző hibátlan,karcmentes
Intel Pentium 2020m processzor 2x2.4GHZ
4GB DDR3 1600Mhz memória (1 slot szabad,bővíthető)
Intel HD grafic 2500 videokártya max 2GB DX11
WD 320GB Sata 3 HDD hibátlan
Wifi,webcam,bluetooth,HDMI,dvd író van
Akku üzemidő kb 2-2.5 óra
Eredeti Acer töltőadapter jár hozzá.
Saját win 10 Home op-rendszerrel telepítve,frissítve,-driverezve.Ára: 39999Ft
-
somedieyoung
csendes tag
Természetesen minden évben van bértárgyalás.. most januárban emelkedett a soriak bére +30k bruttót. A cafeteria az évi 620k br. A következő fizetéssel kapjuk a prémiumot aminek a mértéke 1,3.. szóval alapbér x mozgó x 1,3 .. körülbelül 2 havi pénz egy hónapra. A prémium persze az előző évi eredményeken alapul szóval aki 2018 januárjában lett Audis annak idén nem járt, de 13. Havi igen ami igen csak jó summa. Persze én is szivesen dolgoznék csak nappal, de ez van. Hiába van szakmám.
legalább csak 8 óra.
-
zozyk
addikt
válasz
somedieyoung #32719 üzenetére
Egy jobb éjszakás hónapban ez olyan ~255-270 nettót jelent.
Mostanában pont azon agyaltam, hogy kiszálljak e a kormánykerék mögül, de így olvasva az a ~30-40k nekem nem ér meg éjszakát, kötöttséget, gyárat.....ennél szabadabbnak születtem, bár a 2000 évek elején dolgoztam a négykarikában egy picit...
-
BaKeSZ87
őstag
Hi all!
Keresnék 2x2GB DDR3 RAM-ot és valami olcsó AM3 alaplapot ami kezel FX4300-as processzort. 5-6000 Ft környékén érdekelnének, szóval együtt olyan 10-11k lenne rá. -
stairmaster
tag
Sziasztok!
Vidanetes a net, most egy 941ND routert használok, hibátlanul megy az internet. Vettem helyette egy 1043ND-t és ha összekötöm a kábeleket nem csinál semmit. Hiába várok, ahogy tanácsolták az ügyfélszolgálaton nem történik semmi.
Szerintetek mi lehet a baj? Semmit nem érni el, beállításokat sem.
Előre is köszönöm!
-
BaKeSZ87
őstag
Corsair Vengeance kit eladó, 2x4GB, CMZ8GX3M2A1866C9
@ 932 MHz 9-10-9-27 (CL-RCD-RP-RAS)
14.000 huf -
Coyot
őstag
Vegyetek számítógépházat pofátlanul olcsón adom: Fractal Design R3 Black Pearl
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Skacok foglakozik valaki közületek HACCP-vel?
Kérem jelezz ha igen.Köszi
-
sladka_pani
senior tag
válasz
atos19881101 #32704 üzenetére
Sajnos még nem! A rákötésről nincs papírom, de egész az óráig készre tudom csinálni.
-
atos19881101
senior tag
válasz
sladka_pani #32703 üzenetére
EON-os dolgokkal is foglalkozol?
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Nagy örömmel jelentem be Nektek is, hogy május 1.-től mint vállalkozó villanyszerelő kamatoztatom tovább eddig megszerzett szaktudásomat, immáron 9 éves gyakorlattal. Természetesen számlaképesen! AC-tól DC-ig, a legkisebb villamos munkáktól a legnagyobbakig. Panel felújítás is, csak sanszos, hogy a legtöbb falonkívüli megoldású lesz. De sok ilyen megkeresés van Győrben. Egész megyében mozgok egyébként. Azért írom itt is, mert az eddigi kuncsaftjaim egy kis része innen ismert meg, hátha akad közületek új isAddigis privátban várom a megkereséseket, munkát már tudok felvenni, átbeszélni, megnézni.
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
keresek olyan könyvelőt, szakértőt aki megcsinálná az adóbevallásomat. Félig magyar, félig szlovák a jövedelem.
Kérem aki ismer valakit szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó JBL charge 5 !
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest