Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri005
tag
Sziasztok!
Sürgősen keresnék használaton kivüli német vagy UK sim kártyát. Lehetőleg micro vagy nano SIM. Nem gond ha letiltott. Valaki?
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valakinek nincs esetleg IPhone 7-hez Lightning-jack átalakítója?(az enyém a minap tönkrement
)
És esetleg még gyári töltőkábel és töltőfej is érdekelhet.
Ha pedig valami kis cserével meg tudjuk oldani a dolgokat, az lenne a legjobb. -
envagyok
veterán
válasz
golya32 #33495 üzenetére
Nem, csak 3-4 évente rámjön a költözhetnék, cserélhetnék. 15-ször költöztem eddig. Ilyen vagyok. Kocsiból sokkal több volt.
Most ahogy öregszem már úgyis rekordideje megvannak ezek az ingatlanok, autók.Mondjuk régi tervem, hogy nyugdíjaskorban veszek itt lakásokat, kiadom őket, és ebből+a nyugdíjból Balin vagy Thaiföldön elmegyek valami tengerparti kis kalyibába és minden hónapban beújítok egy huszonéves csajszit
Húgom is hívogat hogy menjek Floridába mellé, komoly munka is várna ott, de az USA nem jön be, párszor voltam már, annyiszor pont elég is volt. -
envagyok
veterán
Sziasztok, pár feleslegessé vált cucc:
2005 suzuki swift
[link]2007 BMW 320D újan a Győri BMW szalonban vásárolva 180000km
Győrújbaráti családi ház 300nm
[link]Győrladaméri családi ház
[link]Mind per és tehermentes, 100/100 saját tulajdon.
Gamer számítógépek 39-359 ezer forintig:
[link]Mindenféle más számtech cucc;
[link] -
jamba
aktív tag
Üdv All
Lenne pár laposom :
Lenovo G50-70 15.6",FHD-led,4.gen i5-,8GB, ....stb
HP model: 15-R084NG 15.6" FHD-led,4.gen i5,8GB,GT820 2GB....stb
HP elitebook 2570P 12.5"HD-led+,3.gen i5,8gb,120gb új ssd....stb -
jamba
aktív tag
válasz
RacePrivat95 #33481 üzenetére
Ment PÜ-------------->
-
Joker88
őstag
holnap fizetni kell a belvárosban a parkolásért ?
a vidéki pályaudvar melletti parkolóra gondoltam a volt Vám és Pénzügyőrség felé.. Google Mapscsak azért kérdem, mert ugye elméletileg munkanap lesz..
-
golya32
senior tag
Fiat ulysse 7 személyes érdekelhet valakit? 2,0 benzin
-
golya32
senior tag
Érdekel valakit? 15e ért vihető..
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy innen érdekelhet valakit valami?
A lejátszók és házimozi egyben 10k, a táp 5k, a miracast 1k, a régi cuccokat(procik stb..) meg nem tudom.
Csak ma áll az ajánlat, aki akar alkudhat is, személyesen Győrladaméron. -
RacePrivat95
csendes tag
Sziasztok, sürgősen eladóvá vált az alábbi székem:
AKRacing Octane Orange
Doboza nincs meg, azonban számlás, garis. Ár megegyezés alapján.
-
ftc
nagyúr
Üdv kollégák
Végre itthon. Angliában vezessen az akinek 3 élete van
Kérdés: merre található Győrben normális baba/gyerek ruha üzlet. Illetve játékbolt.
-
jack982
senior tag
Apple Earpods (3.5), használt eladó!
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Újra zargatnálak titeket.
Ezen két ipad fórumtagoknak extra kedvezménnyel eladó!
Illetve, ha ezen hirdetésből valami érdekelhet valakit, akkor arra is szívesen alkudozhatunk.
(A régi pc cuccokat és házimozinak örülnék, ha más esetlegesen tudná használni és nem nálam állna csak)
-
golya32
senior tag
Lemezjátszója van valakinek eladó? Jó állapotú, minőségű érdekelne.
-
Sziasztok!
Érdeklődnék, nem ismertek valaki gázkazán szerelőt aki jártas BAXI turbós kazán javításában? A helyzet az, hogy nagyon gyatra a meleg víz nyomás. Próbálkoztam szerelővel is, de mostanában mindenki elfoglalt, vagy nem foglalkozik BAXI kazánnal.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
kiszi07
senior tag
válasz
golya32 #33470 üzenetére
Érettségit estin is lerakhatja. Bercsényibe a sport szak amúgy halál. (kézis részére gondolok) Napi 3 edzés stb. A sima sportosztály (mert ugye van külön a kézi, illetve az összes többi sport), az nem olyan vészes. Én személy szerint nem ajánlom. Sok úszás és a felesleges dolgok..
-
-
golya32
senior tag
Mit tudtok a Bercsényiről vagy a Móráról? Melyik a jobb?
Focista srác szeretne egy nem győri iskolából átmenni valamelyikbe a foci miatt, most elsős egy gimnáziumba. -
Dryman
őstag
Szoktuk volt mondani: " A foglalkozás elérte a célját"
Jut eszembe: eladnám fekete péntek alkalmával topiklakóknak kedvezménnyel:
[link]szerkesztve:
a pics..., elfelejtettem előtte jól felárazni! -
golya32
senior tag
-
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #33449 üzenetére
Kérdezel , de választ nem vársz.
Majd én eldöntöm, hova megyek.
A kérdésre le van írva a válasz. Jól megy az üzlet, rendesen adózom, és ami marad, abból jótékonykodom.
Most akkor savanyú a szőlő, vagy szóltak a haverok hogy trollkodj?
Én tisztelni szoktam azt, akinek nálam jobban megy, nem irigykedni, fröcsögni rá. Sokkal előrébb jutsz az életben ha ezt betartod. -
Dryman
őstag
válasz
kovacsroli #33449 üzenetére
Ennek az egész szardobálásnak legyen az a vége hogy lássuk be, mindenki, még az alelnök úr is hogy ez a topik tényleg nem arra való hogy nagytételben hirdessük az eladnivalónkat.
Gólya kolléga és még jónéhányan tisztán látjuk a topik adta lehetőségeket - van néhány számítástechnikai boltot üzemeltető fórumtag is itt a topikban, mégsem hirdetnek agyrafőre - ennek nem ez a megfelelő helye...és mivel ez a fórum többnyire egymást ismerő tagokból áll, így kérem a frissen érkezettektől a topik elsődleges tanulmányozását, és a megfelelő stílus használatát.
Számtalan egyéb más fizetős hirdetési oldal áll rendelkezésre az eladnivaló motyó értékesítésére,ezért sem kellene az ide nem illő hirdetési magatartással bezáratni a topikot!
Lehet hogy nem tiszta az alelnök úrnak az a tény, hogy a hardverapró létrejöttekor mindenestől meg akarták szüntetni az ilyen jellegű Lokál-szférába átsorolt és viszonylag jól eldugott helyi topikokat, hosszas közbenjárásom okán, nem tették, sőt módosíttatták az eredeti Győrkörnyéki adok-veszek topikcímet
Győr és környéke adok-veszek-beszélgetekre. Ami a lényeg a "beszélgetek" címbéli szó okán maradhatott meg a topik, valamint annyira tetszett a megoldásom, hogy kiterjesztették ezt az összes vidéki nagyváros topikcímére. Érhetőbben fogalmazva:
Szóval lehetsz Te itt alelnök, vagy felőlem a Jóisten is, akkor sem fogom hagyni hogy beleszarjál az eddigi munkámba amit az itteni közösségért ingyenesen és pusztán jószívvel tettem. Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét!
Baráti üdvözlettel!
Dryman -
kovacsroli
senior tag
válasz
envagyok #33421 üzenetére
"Nagyjából százmilliós bevételeim vannak [...] évi több százezer forintot ajándékozok el [...] szerinted mit érdekel engemet párezer szaros forint?"
Ez hogy fér össze annak a szevezetnek az alapelveivel, amelyiknek te állítólag az alelnöke vagy? Költői kérdés volt, nem érdekel a válasz.
Inkább csak távozz csendben, úriemberként, mint aki észrevette, hogy senki nem kíváncsi a közösségromboló, nagyképű stílusára. -
-
-
envagyok
veterán
-
jamba
aktív tag
"Ahogy írtam, nekem ez szórakozás, neked és a barátaidnak megélhetési biznisz.
Ha ez nem tetszik, ideje pár nevet leadni az NAV-nak, biztos örülni fognak, hiszen mindig találnak valamit
H.Szabolcs barátom kimondottan örülni szokott az ilyen infóknak."
Te pedig folytattad és nyíltan fenyegetőzöl. -
envagyok
veterán
-
envagyok
veterán
Jamba, próbáld újraolvasni, ami ide lett írva.
Pont hogy a barátod kezdett el navozni, nem én.
És hogy ki miből él, azt meg egy másik tag pöckölgette.
Azt, hogy meg mit keresgélek a gyűjteményembe, kosárral a kezembe, az az én dolgom.
Ennyi.
De már kezdem érteni, te vagy itt a főnök, aki hármasával hirdethet laptopot, de egy átlagember, mint én, meg se próbáljam, mert jön a barátod szerint a mumus XD -
jamba
aktív tag
válasz
Ki a Faxomnak képzeled TE magad?
Ebben a topicban az itt lévő emberek évek óta ismerik egymást,próbálunk segíteni egymásnak,vagy csak beszélgetünk erről-arról.
Dryman barátomnak sokat köszönhetek én is meg itt egypáran még erre jössz TE a semmiből ás mindjárt beleállsz,kötekedsz,fenyegetőzöl.
Amit írt csupán csak annyi: ne szórd tele a topicot a hirdetéseiddel.
Hogy ki miből él ITT eddig sem érdekelt senkit sem.
Ráadásul NAV-al fenyegetőzni SZÁNALMAS vagy.
Lions club alelnöke fonott kosárkával hajnalban a lomispiacon,mindez hobbiból.....További szép napot eddig is jól elvoltunk nélküled
-
Dryman
őstag
válasz
envagyok #33436 üzenetére
Félretéve ezt az e-penis viselkedésedet, csak jelezni probáltam feléd hogy a lokál topik nem a Te üzleti magatartásodnak a megnyilvánulását célozza. Nézz vissza a topik multjába, és akkor megérted hogy miért ez a topik neve, aztán teltek az évek és létrejött a hardverapró, ami
az általam létrehozott, és elnevezett topik müködési morálját megváltoztatta, lásd oldalfülön az alapvetö info....Mostanság pedig érkezel Te, és félredobva a topik hagyományos müködését teleszórod hirdetéseiddel. Látjuk hogy jut azért egy kiemelt tagságra, meg az ehhez kötödő juttatásokra, de ettöl ne szállj már el kérlek. Ott van a hozzád hasonló hobbyból kereskedöknek a hardverapró, a jófogás, valamint a vatera, amit némi befizetés után ténylegesen hirdetésekkel szórhatsz tele a célközönségednek! Jelzem mégegyszer hogy ez a fórum nem arra való amire Te használod. Olvasni, olvasni, olvasni itt a PH-s fórumokban...mielött nagy előadásokba kezdenél! Béke veled! -
envagyok
veterán
válasz
ígyvanferi #33428 üzenetére
Szia,
Adok neked ingyen számítógépet, ha rászorulsz, keress meg privátban.
A topik címe, meg adok-veszek, beszélgetek.
Szerencsére azt csináljuk -
zozyk
addikt
Nyam nyam , jöhet a popcorn...
Személyeskedés, fizikai fenyegetés volt már? -
Balinov
titán
Srácok, ezt itt inkább ne, jó?
-
kiszi07
senior tag
válasz
Nem kell itt jampiskodni, ez egy győri lokál. Itt régebben tényleg nem ez ment, már sajnos én sem olvasom 2-3 éve a rendesen ezek miatt. Amúgy nekem is van a győri nav vezetőségében ismerősöm, de aki ezzel felvág, az magára vessen, sőt máshol is. Ha te pedig ilyen gazdag lennél, mint mondod, akkor nem a csóró magyarnak próbálnád eladni egy fórumon.
-
Vérboci
addikt
válasz
ígyvanferi #33428 üzenetére
én egy külső hdd-vel is beérném... úgyis itt a karácsony -
Joker88
őstag
válasz
envagyok #33424 üzenetére
de szerintem az utóbbi hozzászólásaid 70-80%-a az eladó cuccaidról szólt. ez itt nem volt jellemző. a hirdetésekre van egy külön oldal a lapcsaládon HardverApró néven. Nem rossz szándékkal írom e sorokat,csak megjegyzem.
-
zsigee
aktív tag
Furcsa dolgok történnek itt a "Győr környékiben".
Sok-sok ellentmondás, fura nézeteltérések, és érdekes "vádaskodások".
Vélhetően egy újabb közösség, amit ritkábban fogok látogatni...már ez sem a régi... -
envagyok
veterán
válasz
Dryman #33419 üzenetére
Dryman, most megijedtem...
Nem te vagy a megélhetési alaplap javító?
Nekem van bizonyítható hiteles adózott bevételi forrásom, amiből bőven megélek.
Nagyjából százmilliós bevételeim vannak, amivel bármikor odaállok az APEH elé, mert tiszta a forrás, és adózott.
Neked és a barátaidnak talán nem biztos, hogy ennyire így van
Most ha nekem van miből bőven megélnem, szerinted mit érdekel engemet párezer szaros forint?
A LIONS Club alelnökeként is évi több százezer forintot ajándékozok el jótékonysági célokra, szerinted miért?
Ahogy írtam, nekem ez szórakozás, neked és a barátaidnak megélhetési biznisz.
Ha ez nem tetszik, ideje pár nevet leadni az NAV-nak, biztos örülni fognak, hiszen mindig találnak valamit
H.Szabolcs barátom kimondottan örülni szokott az ilyen infóknak.
Nem én vagyok, aki kamu névvel hirdet itt ott, nem kell messzire tekintened, a barátod az első a sorban
Csak azt felejti el, hogy a technika már előrébb jár az ő élelmességénél. -
Dryman
őstag
válasz
envagyok #33413 üzenetére
Kolléga NAV oldalról közelíti a dolgokat....nagytételben adunk-veszünk pusztán csak hobbyból...enyhén szólva is bűzlik....
tudod mint a gólyás viccben... Na de "Gólya", félév itthon, félév külföldön,... hát azt azért áruld már el, miből telik???
Ezért mondtam, hogy ne hozd ide a lokál-fórumba a hirdetéseidet, mert ezt bizony nézik!
Oldalsávon is kint van hogy egy-két használt dolog adás-vétele még megengedett, de hogy új gépeket árulgassatok....na azért ez így nem teljesen helyénvaló!
Elhiszem hogy minden kontaktforrás potenciális vevőket jelent neked, de ez egy LOKÁL topik!
Ha kinőtted a PH apróhirdetési oldalát, akkor sem ez a hirdetéseid topikja... -
Dryman
őstag
válasz
ígyvanferi #33414 üzenetére
bocsánat nem neked szántam!
-
envagyok
veterán
válasz
ígyvanferi #33414 üzenetére
Semmi.
Ki mondta, hogy van benne?
Van akinek munka, van akinek szórakozás/hobby -
envagyok
veterán
válasz
envagyok #33411 üzenetére
Szóval
Core i7 6700K 8*4.2GHz (Alulfeszelve is megy 4.5-ön) [link]
ASUS Z270F ROG STRIX RGB alaplap [link]
16GB HyperX Fury DDR4 [link]
ASUS Geforce GTX1070 rog strix RGB gaming series [link]
Bequiet dark rock pro hűtő [link]
SSD 500GB
Corsair RM850i moduláris táp [link]
NZXT H440 ház [link]Ultimate gaming élmény, garantáltan!
A legolcsóbb árukeresős áraknál jóval olcsóbban! -
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Skacok nem tudja valaki, hogy hol kapható győrben mikulás jelmez?
Bérlés nem érdekel.Köszi!
-
envagyok
veterán
2db márkás gamer gép:
Hp 8200 Elite
Core i5 2400 4 magos processzor
Intel Q67 chipes alaplap
8GB DDR3 ram (kérésre bővítem)
Az egyikben Gigabyte Geforce GTX1050Ti 4GB garanciális videókártya, a másikban Gigabyte RX460 2GB garanciális videókártya
Az egyikben 500GB ,a másikban 320GB HDD
DVD író
Táp
HázAz egyik 99990Ft a másik 79990Ft
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #33404 üzenetére
A Raspberry Pi elkelt!
-
Dryman
őstag
Ez komoly! valaki viccet gyárt, valaki meg felhsználja jótékonysági célra...
[link] -
Daler
tag
Hello!
Tud valaki ajánlani Győr v. környékén olyan megbízható autószerelőt aki foglalkozik régebbi (1999) Toyoták javításával (valószínüleg gyújtás probléma)?
Thx!
-
envagyok
veterán
I7 6700k-t cserélnék i7 7700k-ra érték egyeztetéssel.
-
envagyok
veterán
6 magos middle gamer pc verhetetlen áron!
AMD PHENOM II X6 1090T processzor
Cooler
Gigabyte GA-880GA-UD3H alaplap (USB3 stb)
8GB DDR3
Gigabyte Nvidia GTX660 2GB OC Videókártya
Koolink alsótápos ablakos durva gamer ház
530w tápSSD 120-480GB, HDD, komolyabb cooler megbeszélés szerint.
Minden játék elszalad rajta.
Csak HA-soknak 66666Ft Péntekig!
Hibátlan, képek hamarosan! -
golya32
senior tag
S7edge nagyon jó állapotban érdekel valakit? Fekete független 68e. Rengeteg tartozékkal.
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó pár laptopom lenne:
HP elitebook 8460p 14"hd led+ ,i3 3228m,4 gb ram 500gb hdd irányár 37500ft
HP elitebook 8470p 14"hd led+ i3 3110m,4gb ram 160gb hdd irányár 43500ft
HP elitebook 8560p 15.6" hd led+,i5 2520m 4gb ram 320gb hdd ATI HD 6470m 1gb DDR3 dx11 vga irányár: 54000FtA gépek összességében szép állapotúak a használatból erdően pár hajszálkarc pici kopás található rajtuk.
Akku mindegyikben min 2 órát bír
Eredeti HP töltő jár hozzájuk.
Eredeti win 10 PRO 64 bit op rendszerrel digitális termékkulccsal aktiválva,driverezve használatra kész állapotban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Linux kezdőknek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest