Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Ismeri valaki a győri Paul Ramirezt? Kíváncsi lennék az előéletére, némi gondom van vele..
-
Joker88
őstag
Urak ,
most mennyibe kerül egy normál, dolgozói helyijáratos buszbérlet ? amelyik minden vonalra érvényes a városban ? azt tudom, hogy a sokatszidott automatákból lehet megvenni... Remélem kártyát elfogad
-
G@ben
addikt
Dolgozik innen valaki az SMR-ben? Vagy akár ismerőse?
-
Dryman
őstag
válasz
Vérboci #32991 üzenetére
Gondolom a 10-es furó csak a szegecsfej lefúrásához kellhet, alatta a furat jó ha lesz 6-os....
valószínűleg azért szegecselik mert az ajtólemez kialakítása sima egyrétegű lemezből van, emiatt szoba sem kerülhet a lemezcsavar.
Szomorú hogy ennyire nem tervezik be az esetleges bonthatóságát a cuccnak...bontható, de csak fúrással, arról nem is beszélve hogy ha lefurod a popszegecs fejét, annak hátsó darabkája hajlamos beesni olyan helyekre ahonnan aztán nem veszed ki egyszerűen...ha ottmarad meg zörögni fog az ajtóban. Skodálatos megoldás! -
Vérboci
addikt
válasz
atos19881101 #32988 üzenetére
azt nem várnám meg, ezért is kutatom a hibát és a lehetséges megoldást
-
Vérboci
addikt
2010-es Skoda Octavia ez is. A hátsó ajtópanelt leszedve egy nagy lemez zárja a szendvics belsejét. Ehhez van rögzítve az ablakemelő is. Láthatóan vagy 15 nagyobb szegecs rögzíti és a service manual is szegecsek 10-es fúróval történő lefúrásáról ír. Vagy én vagyok egy másik dimenzióban.
-
Coyot
őstag
válasz
Vérboci #32983 üzenetére
Milyen skodában akarsz te szegecset bontani az ajtón? Elég sok vag autót láttam/szereltek is már mellettem és mindegyikek le lehet szedni rongálás nélkül az ajtópanelt. Hozzáteszem a legújabb egy 2010 es octavia rs volt, ha ettől a tiéd újabb akkor még talán lehet ilyen. De nagyon nehezen bírom elképzelni.
-
Vérboci
addikt
-
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #32981 üzenetére
Nálam a jobbhátsó ajtózár produkálta, nem csak a távirányítóval történő nyitás-zárás során rendetlenkedett, hanem akkor is amikor manuálisan próbáltam én magam zárni a kulccsal.
márkaszerviz 50000Ft+munkadíj......bontott hazai alkatrész 32000Ft+munkadíj.....angliából ebay-en rendelve bontott zárszerkezet, kilinccsel együtt (mert csak így volt) 12000Ft szállítási költségestől, aztán meg egy napos vasárnapi délután 3-4 óra csináld magad, amiben benne volt egy extraszopás is, mert gyárilag megtépték a kilincsmű "háromszögének" egyetlen csavarját, ezzel okozva meglepetést a késöbbiekben szervizelőnek...
"háromszög" a kilincs végén lévő műanyag blokk, ennek eltávolításával lehet a kilincset oldalra húzó mozdulattal kiszedni az ajtóból, egy db csavar rögzíti az ajtó éle felől, ezt meg egy műanyag kupak takarja.
lásd youtube.
szervizköltség alakulása, ha elsőre bontható akkor az 1,5 óra munkadíj, ha szivatós akkor náluk is ketyeg az óra...
csináld magad nehézségi fok: elektromos ablakemelő mechanikus szerkezetéről leszerelni az ajtóüveget, azt felhúzni és felkötni az ajtó felső kávájára, ezután a teljes ajtópanel eltávolítható, rajta az ablakemelő motorjával...felnőttlego az egész -
Dryman
őstag
válasz
Vérboci #32979 üzenetére
Nézzél egy bontott zárszerkezetet, mert ez nem sima érintkezési hiba, hanem a zárban lévő polaritásváltós mikromotor vagy annak kis elektronikája ügyetlenkedik....
Ez akkor lesz gázosabb ha a központizár vezérlője érzékeli is a zárás elmaradását, és emiatt visszanyitja az egész kocsit, vagy éppen ennek a zárnak a hibája miatt nem fog bezáródni mondjuk a tankolónyílás ajtaján a zár..... felfűzött rendszerek, sajnos megvan velük keserítve az élet... -
Vérboci
addikt
ugyanakkor: skoda octavia hátsó ajtó hol bezárható a távirányítóval, hol nyitva marad. valami érintkezési hiba lehet. ehhez megbízható szerelőt ajánlanátok?
-
golya32
senior tag
Diákokat keresek Écsre alkatész szerelésre?
Esetleg tudtok valakit? -
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó laposom lenne: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 Subnotebook
Karcos fedlapját kivéve nagyon szép állapotú a gépezet,meglepően gyors korához képest.
Youtube HD videók akadás mentesen lejátszhatóakFőbb jellemzői:
12.1" 1280x800 LCD kijelző hibátlan karcmentes
intel c2d T7700 processzor
3GB DDR2 667mhz memória
Intel GMA X3100 videokártya
Magyart billentyűzet
Wifi,webcamera,bluetooth dvd író van.
Akku legalább 1 órát bír
Töltőadapter jár hozzá.
Telepítve win 7 32 bit + driverek a kipróbálhatóság végett.Ára: 23k
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Szakiktól kérdezem, IBM T43-ba, melyik a legnagyobb teljesítményű CPU, amit kezel? Jelenleg M740 van benne. Illetve mennyi a max ram mennyiség? 2*2gb-tal nem indul. 2,5gbtal igen....
Köszi bárkinek, üdv. -
Vérboci
addikt
sziasztok, kisméretű csapágylehúzója nincs valakinek? van egy hilti fúróm, amit visszahoztam a halálból, mindent kicseréltem rajta amit lehetett, az összerakás után kiderült, hogy elektromos probléma is van, tehát újra szét akartam szedni a motorját. Csakhogy ezúttal az alsó csapágy nem maradt a fedélben, hanem rászorult a motor forgórész tengelyére, így nem tudom tovább bontani. Próbàltam leütni, persze a csapágynak annyi is lett, darabjaira hullott, de a belső gyűrű még mindig a tengelyen van... én meg kikészültem idegileg. 2 hónapos meló megy emiatt a pi***ba. Szóval ha valaki tudna kölcsönözni lehúzót, helyesebben ha el tudnám vinni a motort és le tudnánk szedni, hálás lennék.
Vagy valami ötlet, hogy ki \ hol tudna nekem ebben segíteni? -
sotetlovag97
tag
válasz
Hannibhál #32967 üzenetére
Hát ha az nem is, de ha még keresed az előbb említett konfigot, akkor ahhoz esetlegesen lenne tápom egy 400w-os Huntkey és barátom most tervezi eladni a Gtx 750-ét.
Illetve mindentől független valószínű vasárnap megyek Salzburgba és még aznap jövök is. Ha esetleg valakinek lenne valami amit el kellene hozni vagy segíteni valamiben, akkor szóljon!
-
jamba
aktív tag
Üdv All
eladó intel core i5 4590 procim lenne hűtéssel vagy anélkül 30k
Asrock B75 PRO 3 alaplapom is lenne hátlapi takarólemezével 15k-ért vihető [link] -
Hannibhál
őstag
Hejhó
4. gen i3-asa van valakinek esetleg eladó? -
half333
őstag
Üdv! Valakinek eladó iPhone SE GSM antenna?
-
Dryman
őstag
FM1 alaplapot keresek!
Hátha éppen pont itt találnék egyet!
Üdv!
Laci -
Hannibhál
őstag
hejhó, valakinek van eladó 2.gen i5-ös alapgamer konfigja? a keret rá max 80, s ebbe jó lenne ha lenne monitor is, a vga meg legyen erősebb egy notis gt 635m-től (kb asztali gt 630 szint)
Köszi előre is! -
BaKeSZ87
őstag
120GB WD Green M.2 SATA SSD (WDS120G2G0B) gari 2020.05.10-ig - 8.000 Ft-ért eladó!
-
Joker88
őstag
válasz
Szuperboci #32953 üzenetére
nincs termékinfó..
meg valami képet is mellékelhetnél a sikeres üzlet reményében.
-
Szuperboci
senior tag
-
golya32
senior tag
Fein mágnestalpas fúrógép 1éves kb 1x használtuk, most találtam meg a garázstakarítás közben..
Új ára 270e, fele árban vihető -
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #32950 üzenetére
100%-ban nem vagyok benne biztos, de az egyik garázs szerintem nem az övék, hanem egy fóliásé... Csörgesd meg őket, az a legegyszerűbb.
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #32948 üzenetére
Marcal II. DAC pályánál garázssor: gumis / fóliás / kipufogós / futóműves [link]
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
autóm ablakait szeretném lefóliáztatni B oszloptól hátra. A Déryné utcába mentem volna mert ott már van jó tapasztalatom, de csak augusztusban tudna vállalni a srác. Nem ismertek valakit aki ezzel foglalkozik és tudna is fogadni? Csak minőségi fólia és minőségi munka játszik.
Köszi!
-
jamba
aktív tag
Lenne még egy:
Samsung E275 típusú laptopom
Szép állapotban a kijelző fedlap sarkainál pár apró karccal és hibátlan működéssel.
Főbb összetevői:
15.6 " HD led -MATT kijelző hibátlan karcmentes és nem tükröződik a napfényben.
AMD E2000 2x1.75Ghz proci
4GB ddr3 1600mhz
250gb hdd
akku kb 2 óra
eredeti Samsung töltő adapter
A géphez saját win 10 home 64bit op rendszer tartozik,digitális termékkulccsal aktiválva.
A gép frissen telepítve.driverezve használatra kész állapotban vihető.ára: 30k
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó Dell laposom lenne:
Dell Vostro 2520 típus
A gép szép állapotban van a kijelző fedlapján egy apró horpadással,de hibátlan működésében nem befolyásolja.
A gép támogatja a 2.-3. generációs intel i3-i5-i7 processzorokat.A gép kiépítése:
15.6" HD-Led Matt kijelző ( nem tükröződik a napsütésben)
Intel core i3 2330m processzor
2X2Gb DDR3 1333Mhz memória
Intel HD grafic 3000 VGA
WD 250GB Sata 2 HDD HDS: 100/100% állapotban
DVD-író,wifi,webcamera van
Akku kb 1órát bír
Eredeti Dell töltőadapter jár a géphez.
A géphez saját Windows op rendszer tartozik digitális licenszkulccsal .
Telepítve Win 10 Professional 64 bit + driverek.Ára: topicklakóknak,törzsgárdista igazolvánnyal rendelkezőknek : 33k
-
sotetlovag97
tag
-
laszlohu
addikt
válasz
ígyvanferi #32938 üzenetére
Egyik cikkben arról írtak, hogy egypár autó menet közben elvesztette a rendszámát Győrben
az "árvíz" miatt,
és ez volt, ami miatt paráztam. -
golya32
senior tag
Keresnék egy főt, pozsonyi munkára, lakástól hoznánk vinnénk a jelöltet, bőrözött alkatrészeket kell ellenőrizni.
Pénz netto 1100ft plusz fizetem az utazási időt is fele órabérrel . Ha tudtok valakit akkor szóljatok. -
Vérboci
addikt
válasz
ígyvanferi #32938 üzenetére
helyenként konkrétan 60mm esett egyetlen óra alatt
a többi stimmel -
-
laszlohu
addikt
Üdv
Bocsi az offért, nem tudja valaki, hogy járhatóak - e az utak győrben a nagy esőzések miatt, főleg a kórház környéke a kérdés, pár napja olyan fotókat töltenek fel, hogy 20-30-50 cm magas vízoszlop áll az utakon.
Köszönet
-
golya32
senior tag
Vernee Thor 5e ért valakinek?
Kb 1 éves repedt kijelző, minden funkció működik -
kovacsroli
senior tag
válasz
Bobrooney #32932 üzenetére
Nagyszerűen hangzik, akkor tényleg jobban járok ha inkább így hagyom, vagy megcsinálom magam, youtube-on van elég videó hozzá.
Én egy horzsolástól is agyvérzést kapnék, bár persze megesik az ilyen, de azért egy fejegység csere nem agyműtét, nem igaz hogy ilyen egyszerű munkát sem lehet normálisan megcsinálni. -
Bobrooney
senior tag
válasz
kovacsroli #32931 üzenetére
Nem ablakot csináltattam velük, hanem a menetfényt szerelték be, mire hazaértem szigetbe, a kábel már lógott, meg a fényszóró is hamarosan elengedett (elvileg van egy fémkeret hozzá), na ezt sem szerelték be, és vissza sem adták.
Amikor a fejegységet cserélték (direkt másik szerelőt kértem), a középkonzolom sérült horzsolódott meg, valamint elfelejtette visszakötni a klímakapcsolót (jó hogy a legmelegebb volt nyáron és egy hosszabb útnak indultunk onnan közvetlen), visszamentem utána, a klímakapcsolót visszakötötte, de a középkonzol világítást nem.
A horzsolás még oké, megesik, de a hanyag hozzáállás ráadásul másodszorra is, úgy hogy az elsőért is szóltam.Mondom ez csak a szerelőkre vonatkozik, a boltban teljesen más a hozzáálás.
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
AM3+ procihoz keresek olyan hűtőt ami fekvő ventis! pl Gemini -M4...
Valakinek esetleg??? -
Bobrooney
senior tag
válasz
kovacsroli #32924 üzenetére
Nekem amúgy rettentően gány munkát végeztek.
Az üzletet nagyon csípem, meg a Tibi hozzáállását is, de a szerelők.. -
mm00
aktív tag
válasz
-
golya32
senior tag
válasz
Házibarkács?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
az autóm két hátsó ablakát szeretném tekerősről elektromosra cseréltetni, a delta hifit már hívtam ők 60k-t mondtak. Valakinek esetleg tippe, tapasztalata mással?
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
PS4 PRO ha valakit érdekelne.
-
half333
őstag
Üdv! Valaki foglalkozik iphone-ok javitàsával,nem olyan horror áron,mint az apple-nél?
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Feldobtam pár cuccot apróra és válaszoltam annak, aki írt!
Elnézést a késlekedésért, csak sikeres technikus vizsga után, alig volt élő ember a baráti körben és a családban, aki ne akart volna ünnepelni.Tehát ezek lennének egyelőre most amik fenn vannak:
cucc1
cucc2
cucc3
cucc4 (erre már van érdeklődő)
cucc5Illetve úgy néz ki, hogy jövőhéten megyek Pestre, szóval, ha valaki küldene fel valamit, ami nem valami atom nagy csomag
, akkor szívesen segítek neki feljuttatni. Párszor már csináltam ilyet.
Vagy ha Pestről kellene valamit lehozni.Szép napot mindenkinek!
-
golya32
senior tag
Kellene nekem egy ember akinek van jogsija, Győr környéki, és hajlandó lenne válogatás munkát végezni Móron, autót adok meg az utazási időt is fizetem.
-
taylorp
senior tag
Köszönet jamba mesternek a laptopért.
Ajánlom mindenkinek! -
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Esetleg ha valakit érdekelne van jelenleg egy és a későbbiekben még lesznek eladó PS4 játékaim.
Hirdetés -
ftc
nagyúr
Gyerekek info kellene hátha...
Mennyire drága kint Angliában a kaja, utazás?
-
Coyot
őstag
válasz
ígyvanferi #32910 üzenetére
Nálam van pci-e vga még talán valami ati 4350 meg van egy nv is, talán 8400gs vagy hasonló nagyteljesítményű
-
ígyvanferi
addikt
Kallódik valamelyőtöknél egy régebbi PCIe-s videokártya? Valami kis egyszerű nem túl sokért. Mintha halódna az enyém. Bár nem tuti, hogy azzal van a gond. Időnként újraindul a gép, illetve csak az első mozzanat történik meg ebből, a monitor idle-be vált, a ventilátorok felpörögnek, mint amikor elindítom a gépet, és pörögnek is ugyanúgy folyamatosan, viszont innentől tovább nem történik semmi, a biosig sem jut el. Ha épp valami zene szól vagy film megy, az újraindulás előtti néhány másodperc loopban továbbra is megy tovább, szóval elég fura. Videokártya? Vagy táp? Nincs másik kéznél egyikből se, próbálni nem tudok másikat.
-
Balinov
titán
Srácok, valakinek 19-22 colos monitorja nincs eladó?
-
zozyk
addikt
Valami jó hétvégi munkát nem tudtok?
-
G@ben
addikt
Vállal valaki led forrasztást? A lámpámban lévő lejött a helyéről, és vissza kéne rakni, de se pákám, se kézügyességem nincs hozzá.
-
lacy86
addikt
Tud valaki ajanlani egy megbizhato valtojavito szerelot?!
Suzuki swift lenne az “áldozat”.Koszonom
-
-
Jazzos
őstag
-
Balinov
titán
Sracok, evekkel ezelottrol emlekszem egy olyan kis utility-re win(7) ala, amit rendszergazdakent inditva ki lehetett exportalni sw kulcsokat, internet jelszot, ilyesmit.
Guglizom mar 10perce, de az istennek nem talalom. Valaki nem emlekszik ra?
szerk: 12-ik percben megvan, produKey MS alkalmazasokhoz...de pl Adsl jelszot, ha epp nincs felirva Anyueknal hogy tudom kisilabizalni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Iqos cigaretta
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Okos Otthon kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ZBook Firefly 14 G8 14" FHD IPS i7-1185G7 T500 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Thinkpad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- ÚJ Díszdobozos DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest