Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
van egy sportcipőm amit meg kéne ragasztani mert levált a talpa körben. Melyik cipészhez érdemes vinni?
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Jazzos #30297 üzenetére
Jazzos-al értek egyet, szerintem felesleges lenne leváltani amennyiben gondmentes a Lenovo.
Jók a Vostro gépek szerintem, a régebben szokásos Ati-Nvidia betegségektől eltekintve nem volt negatív tapasztalatom velük.
Amiben jobb lenne a Dell, hogy abban már 6. gen i3 van. Nem lepődnék meg, ha a 2. gen i5 sebességét hozná.
Ezt ellensúlyozni lehetne a Lenovo-ba egy SSD-vel. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Mi a véleményetek erről a gépről: Dell Vostro 3000 notebook
15.6 LED, HD (1366x768)
Processzor:
Intel Core I3-6100U 2,3 Ghz
Memória:
4GB (1X4GB) 2400 MHz DDR4
Merevlemez:
500GB (5400)
Optikai meghajtó:
SuperMulti
Videóvezérlő
Intel HD Graphics 520
Hálózat:
AC Wi-Fi, Bluetooth, 10/100/1000 LAN
Operációs rendszer:
Windows 10 64bit Home
Elérhető színek:
Fekete
Garancia:
3 évA Vostro sorozatot egyáltalán nem ismerem, érdemes ilyet venni? A miérteket nem gépelném le, ez az egyetlen választási lehetőség. Igen, vagy nem?
Köszönöm a segítséget.Még egy apró adalék, Lenovo G570-et váltana. (i5, 8gb ddr3, stb...)
Sziasztok. -
kiszi07
senior tag
-
okiDoki
aktív tag
válasz
kiszi07 #30291 üzenetére
Aha, a cég pont ilyen tokot vett nekem 6000-ért!
-
kiszi07
senior tag
válasz
bugalaszlo #30288 üzenetére
Én ebayről vettem pár száz Ft-ért, almán tökéletes. Emagon ezt árulják 10x ennyiért.
-
okiDoki
aktív tag
válasz
Én ilyet vettem és működik almán.
Mondjuk, nem teszteltem, hány winchestert, meg mást bír el, két pendrive-ot biztos! -
Kis Joe
senior tag
válasz
Én a helyedben külső táposat vennék inkább, ha jót akarsz.
-
bugalaszlo
csendes tag
Akkor konkrét terméket igaziból nem tud ajánlani senki amit használ és frankón működik?
Dokkoló nincs hozzá, csak ilyen utángyártottak, de akkor megveszem ezt szerintem:
Ez jónak tűnik!
LACI
-
Dryman
őstag
válasz
bugalaszlo #30285 üzenetére
esetleg egy méregdrága dokkoló ahhoz az almás cucchoz...????
a dokkolókban általában van usb többszöröző... -
Kis Joe
senior tag
válasz
bugalaszlo #30285 üzenetére
Kompatibilis, sebesség és áramerősség a külömbség köztük csak.
-
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok,
valaki tud ajánlani nekem usb3 hubot ami faxán működik? 1 port van az asztali gépemen usb3 és azt szeretném kivezetni... Meg usb2 hub is kéne ami a macbookról csinál 2 usbből többet mert kevés a 2. Vagy arra is jó usb3 hub az kompatibilis lefele is ugye?
Köszi!
LACI
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Valakit nem érdekel esetleg biztonsági gyerekülés, autóba?
[link]
Sziasztok. -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Van egy eladó Lenovo Ideapad S205 netbook-om. Paraméterei:
11,6-os kijelzó, AMD E-450 APU, 6320-as VGA-val, 4 gb RAM, 500 gb HDD (Seagate Momentus Thin, 16mb Cache, 100/100, kb. fél éves), Win 7 HP kód, 1-1,5 órás akksi, szép állapot. Jár mellé egy, a méretének megfelelő Case Logic laptop táska is. Irányár: 35 ezer ft. -
Kis Joe
senior tag
válasz
sotetlovag97 #30279 üzenetére
Szerintem ez már privát téma...
-
Kis Joe
senior tag
válasz
sotetlovag97 #30277 üzenetére
Most van egy ösztelős és egy merev vázas CC valamint egy női cross-trekking ami eladó is.
-
BalooTM
tag
Üdv Mindenki!
Hátha érdekes lehet valakinek:
Jó kis MTB erdőt járni, ha már unod a kockulást!Köszi,
Baloo -
kiszi07
senior tag
válasz
lacy86 #30267 üzenetére
Én ott csináltattam legutoljára, de nem megyek oda többet és szerintem máshova sem. (szerintem nem létezik normális gép, ami erre való vagy horror áron van) A póló nagyon szar minőségű lett, de nem volt szívem ott hagyni... Ha csak felirat kell rá, akkor jó lehet. Normális betűtípussal, egyedileg tervezett pólót csináltattam, ha értékelném a munkájukat, akkor 10/2. PDF-ben vittem és jpg-re konvertálták.
-
vettelf60
csendes tag
ASUS K501LX "GAMER" noti érdekel valakit?
-
lacy86
addikt
Egyedi polo keszitesre ami az Arkadban van stand, megbizhatoak?
Vagy tudtok jobbat? -
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó lenne egy lapos:
Dell Vostro 1700 típus
Nagyon szép állapotban van a gép,akkumlátora cserére szorul,eredeti Dell töltőadapter jár hozzá.
17" kijelző 1440x900 felbontás sajna a széleinél kissé foltos.
Intel core2duo T7100 proci
2x1GB DDR2 800Mhz ADATA memória párban
Nvidia Gef 8600M GT videókártya 256MB Vram 128Bit
Samsung 160GB HDD HDS 100/100% hibátlan
DVD író
Win 7 64 bit telepítve a kipróbálhatóság végett.A gép kívül-belül kitakarítva MX-4 el újrapasztázva .
Ára 19999Ft alku nincs -
Dryman
őstag
Valakit esetleg lázba hozhatna egy FM2+ félkonfig!
AMD X4 A10 7800 processzor( 4x3,5@3,9GHz) az integrált R7-es vga-jával
Asus A88 XM-A HDMI-s alaplap, hátlapi lemezével
Cooler Master csodahűtővel megspékelve...
ára: 40000Ft -
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #30258 üzenetére
Szia, a hardveraprón keresgélj, a hardverek összességénél állíts be egy Győr város szűrést, láttam egy jobbat a minap 12K környékén....
-
Hannibhál
őstag
Hejhó
eladó egy komoly vgahűtő, alkudni ér
http://hardverapro.hu/apro/arctic_accelero_xtreme_iv_280x__edition -
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #30164 üzenetére
"Üdv urak!
AKCIÓ! Verhetetlen áron! GoodYear Efficientgrip 16" 205/55 R16 nyári gumiabroncs garnitúra. Képet, és minden infót leírok ha privátban érdeklődsz. Tökéletesek, de méretet váltottam! 40.000ft irányár!"Hozzádvágjam szinte ingyen? Tessék! 30.0000FT!!!!
Holnap megjönnek az új felnik, új gumikkal, szóval most már csak a helyet foglalja, nem akarok rajta meggazdagodni.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Esetleg valakinek lenne eladó vagy esetleg cserére bocsátott routerja?
Előre beállított kellene, ha lehetséges. -
lacy86
addikt
Koszi sracok!
-
Smile8822
senior tag
Üdv
Apple iphone 7 Plus 256Gb készülék eladó 4 hónapos teljesen újszerű állapotban telekomos hálózató kérésre adásvételi szerződéssel de saját készülékről van szó, még 8 hónap Apple garanciával.
Jelenlegi új ára a Telekomnál: 378.000Ft én is ott vásároltam miután megjelent az üzletben.
Árat nem írok de van egy minimum ár amit kérek érte,elherdálni nem akarom maximum családban marad.
Csak komoly szándékkal jelentkezőket várok Pü-be és kérek mindekit aki ír hogy tüntesse fel az árat amennyit ajánlj.
Köszönöm előre is...
( Csere Bere most nem érdekel )
Csere oka sima iphone 7 256Gb a Plus elég nagy 5,5coll nekem a 4,7 az ideális..
Szép estét... -
vlcsko82
senior tag
+1 margaréta
-
lacy86
addikt
Asszonyt szeretnem meglepni Valentin napkor viraggal
Melyik viragboltot ajanlanatok amelyik hazhozszallitast is vegez?Koszi
-
alitak
senior tag
Sziasztok, van néhány eladó konfig, topiclakóknak kedvezménnyel. Mindegyik hibátlan, csak kinőttük őket.
-
Kis Joe
senior tag
Eladó Acer Aspire One ZG5 netbook. Bekapcsol, de nem ad képet.
Magyar nyelvű matrica a billentyűzeten, gyári töltővel, nincs HDD, 2 akkuval.
Topiklakóknak 6eFt. -
BaKeSZ87
őstag
-
vettelf60
csendes tag
Keresek:
LGA775 lapot (DDR2, E5200 cpu-hoz, alaplapi vga-val) valami nagyon minimum áron, nem baj ha van pici baja.
ATX tápot, (24-tűs tápcsatija legyen) ez is valami alacsony áron. -
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó retro konfig:
Intel DG 865 GBF alaplap hátlapi takarólemezével
Intel Pentium 3GHZ HT Northwood proci sajna gyári hűtésem nincs hozzá
4X1GB Kingmax memória DDR400 mem-test szerint is hibátlanok
ATI 9550 256MB VGAEz így egyben topic lakóknak 5k
-
tserrof77
őstag
Tiszteletem a topiklakóknak! Valaki nem jár "egészen véletlenül" a hétvégén Szombathelyen? Egy ottani Euronicsból kellene egy laptopot elhozni...
-
Hannibhál
őstag
Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek itt győrben eladó i5 laptop procija? 2. vagy 3. genes kéne. Köszi előre is
-
vettelf60
csendes tag
Cakk pakk 150-re gondoltam.
-
vettelf60
csendes tag
-
vettelf60
csendes tag
Valakit egy ASUS K501LX érdekelne?
Garis!!
i5-5200U
240 Gb SSD+1 Tb HDD
GTX 950m kari
8 Gb DDR3 -
jamba
aktív tag
válasz
sladka_pani #30224 üzenetére
Hát igen sajna többe kerülne a leves mint a hús
-
Joker88
őstag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását az előző kérdésemre !
-
jamba
aktív tag
válasz
sladka_pani #30221 üzenetére
Hali
Nálam a kapun belülre ingyen elhelyezhetőek az ilyenek
-
sladka_pani
senior tag
Üdv! Retro PC kedvelőknek! Bár régebbit akartam (486 vagy P1), de került hozzám egy Aopen konfig, egy Pentium II kategória, Slot1 Celeron 300A procival meg némi rammal, videókarival, táp is van benne, de még lan kari is, csak a hdd hiányzik és a ház fedele. Azt akarom kérdezni nem kell-e valakinek egy ezresért, hogy ne kelljen tárolnom túl sokáig, vagy a kukába dobnom? Esetleg csere az említett régebbi hardverre? Csak mazohistáknak
Egyébként ezek a Celerongyok gond nélkül mentek 450Mhz-n. Na szóval kell e valakinek mielőtt megunom a nézegetését? De lehet csere bármi másra is ha megkívántad ezt a fostalicskát...
-
Coyot
őstag
válasz
vlcsko82 #30214 üzenetére
Hasonló 68as 3 szobásban nálunk is, szigetelt meg minden ez is. Bár mi nem fogyasztunk ennyi közművet sem. villany víz dig is 3k
fűtés meg kb stimmel.
Mondjuk az a durva nálunk hogy 5 éve vagyunk ebben az albiban idén először van az hogy napokig be vannak egyáltalán kapcsolva a radiátorokEddig gyakorlatilag egész télen el voltak zárva teljesen.
Na de majd most hogy hamarosan születik a pici átalakulnak ezek az összegek van egy olyan érzésem
-
vlcsko82
senior tag
válasz
golya32 #30213 üzenetére
Nálunk megvolt a szigetelés és a fűtéskorszerűsítés is panelba így a távhő max. 15k télen,nyáron 6,5k , villany 5k , gáz negyedévente 4k , víz 6k , kuka díj 4k , közös költsék 6k +digi
Szóval télen kb.40k ,nyáron 31,5k no meg a digi
Ez van nálam a Török István utcába 49nm szigetelt és fűtéskorszerűsítéses panelba. Tegyük hozzá,hogy a víz,villany fogyasztás felhasználó függő.Ja és minden évbe kapok vissza a fűtésből átlag 20k-t leolvasás után
-
Joker88
őstag
urak-hölgyek !
egy olyan nemtudom mennyire kézzelfogható kérdésem lenne, hogy lakást tervezünk venni Győrben, a Szigethy Attila úton, egy 2 - 2,5 szobás panellakást.
Namost mindegyikünk vidéki,nem lakott még városban.
Szóval, a lakásnak mik szoktak lenni a költségei havonta, amit rezsinek hívnak ( azt tudom,hogy víz/gáz/villany .. ) ? Mekkora összegek szoktak ezek lenni átlag ? -
meroly
veterán
Sziasztok!
Győri vagy környéki ClioII 1.4 16V tulaj kérem írjon rám privátban.
Köszi!
-
Kis Joe
senior tag
Keresek 1,8" ZIF csatlakozós HDD-ket. Több méret és darab is érdekel, új és használt is.
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Lenne nálam 2x8GB DDR3 2400MHZ-es Patriot Viper memória pár cserélném 4X4 GB DDR4 hasonló memóriára.
-
BalooTM
tag
Üdv Mindenki!
Hátha kell valakinek jó kis AMD professzor meg lap: [Gigabyte GA-F2A85X-D3H + AMD Athlon X4 760K QC ]
Lakóknak kis kedvezménnyel.
Üdv,
Baloo -
Kis Joe
senior tag
Eladó Dell Vostro noti akciós áron, topiklakóknak kedvezménynel
Holnap megyek Győrbe. Ha ma jelzi valaki, akkor át tudom vinni. -
G@ben
addikt
A Digi net mostanában nem hagyott ki nektek néha rövid időre? 1-2 hete többször is megcsinálta, meg ma is és nem tudom, hogy a net nem jó vagy a router szórakozik.
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Valakinek nem hempereg valamelyik polca aljában egy 4.Gen I5 proci eggggész véletlenül?
-
stairmaster
tag
Sziasztok!
Hol érdemes domain nevet regisztrálni? Csak arra kell, hogy bejöjjön egy másik oldal ha a honlap címét beírom a böngészőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest