Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
Na, tesztelgettem egy picit az Insta360 Ace Pro 2-t. Mivel fotózom, először is a fotós képességeire voltam kíváncsi.
Nem cicóztam sokat, 50MP-en próbáltam egyből, először JPG-bane, majd kivi voltam hogy DNG-ben hogy dolgozik, mennyire engedi az utómunkát, mekkora a dinamika tartomány, stb...
Hát a jpg nem igazán tetszett, kissé elnyálkásított, kevesebb részlet... Ok, kis érzékelő, 50MP-re felkonvertálra, mit is várunk ettől...
Hát de kérem a DNG!!! Az nagyon meglepett!!! Sony RAW-hoz vagyok szokva (APS-C és FF is volt már), s az ugyebár a RAW-ok királya. Na de ennek a kis akciókamerának az 50MP-re felkonvertált DNG-je engem is meglepett, mennyi részletet megtartott, ráadásul mennyire hagyja a PS-ben a nem kevés utómunkát, s még utána is nagyon szép marad a végeredmény! Szóval Urban vagy Street fotózásra nagyon is alkalmas (nappal), hozta az a várt minimumot, amire azt mondom, hogy megéri

Legközelebb kipróbálom az esti Street-ezést vele, arra is nagyon kivi vok

Addig itt egy jópár fotó vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest