Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- HP notebook topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
knajf
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
nem is volt kérdéses hogy ki fogja megmondani

ami még: milyen ramidőzítést állítsak és mit ne... magyarul... tudom hogy az első 4-es az a CAS lataency (cl) tehát 4 - 4 - 4 - 4 - 12 és hogy mi micsoda
ugyanis én mikor ezt tudtam az volt fél éve a dfi lanparty nf4 ultra-d vel OCZ VX extreme-el meg patriottal meg corsairral 
és már nem tudom
ennyi! jah és minden info ami tuning... mennyit merjek adni gyári hütövel ha NINCS házba a gép pl. meg ilyenek.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest