- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Mini-ITX
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
fiffer
tag
Nálam 3.50.761 everest egész jól műkszik( DS3 lap)
Eddig az alaplapot ismeretlennek írta, nem mérte a ddr feszt, procit nem allendale-nek ismerte stb de most jól ismer fel mindent. Amit nem jelez az érzékelőnél a +5V értéke.
Az eist miatt terheletlenül 7-ről 6-ra veszi vissza a szorzót, ill cpu feszt biosban normal hagyva csökken, CPUID ben jól jelzi, ezt a cpu-z nem mutatja jól.
A sebességmérés úgy tudom eddig értékelhetetlen volt, most is kicsit fura (7*370) olvasás 6540 (itt pl a 6700 alatt van a grafikon szerint), írás 6690 (itt meg a legelső helyen van)
[Szerkesztve] -
fiffer
tag
Kellemesen csalódtam az alaplapi hangkártyában, persze HD Audio meg 8 ch meg minden de sokat azért nem vártam tőle. Szóval szerintem egész kis kultúrált hangja van, és az ilyen egér-vinyó- stb használatból eredő zajokat sem hallottam. Be van kötve a front panel audio is, ott lényegesen gyengébb minőséget produkál. A fülem amúgy egy Yamaha házimozierősítőhöz és hifi hangfalakhoz van szoktatva
-
fiffer
tag
válasz
Domino90 #142 üzenetére
Compugroup az Átrium ban! (48-as tér felett)
Igaz szinte minden rendelésre jön de 1 nap! alatt megvan!
Mi is ott vettük majd az egész gépet, csak VGA nem, mert az 1900GT-t nem tudottt hozni.
Nagyon korrektek, a boltban egy csajszival tudsz lebeszélni mindent, rögtön nézi a pesti nagykereket, ha kell telefonál egyből hogy mi van mi nincs.
Deha csak jétákra kell jó a 667 ram is. -
fiffer
tag
ja igen, meg a compugroup-nál is, ott még olcsóbb is, amúgy a VGA-n kívül minden innen van.
Kapásból felraktam az F7 et, alapból F3 volt. Azzal nem is próbálkoztam
És azok a kingmaxok nem dual kitben vannak ,csak kettőt vehetsz, a corsair kitbe van. Épp az előb néztem mennek 920MHz-en, időzítés auto (5-8-8-23)
De - mint az előbb is linkeltem - nem igazán számít a tuning játéknál az én VGA-mnál. A tesztben 8*266 on ua fps-t tud a játék, mint 8*425-ön...
Úgyhogy beállítom 7*370 re (2590MHz), memória 4-4-4-12, +0,1V.
Szerintem mire nem elég
[Szerkesztve] -
fiffer
tag
Szasztok!
Egykét friss tapasztalatot megosztanék, ha nem probléma
Konfig: DS3, E6300, X1900GT, 2*512 Corsair 675MHz
Memóriákat nálam a két piros slotba kellett helyezni, különben csontra fagy, win telepítő két memmel állandóan lefagyott egy adott résznél, kivettem az egyiket úgy ment rendesen.
F7-es bios egyből felpattant, semmi gond nem volt. Alapórajeleken és feszültségen nem egy tuningbajnok, kb 380 MHz-ig megy stabilan.
USB egeret anélkül is felismeri hogy biosba beállítanám.
Kis feszemeléssel(asszem 1,35V) 2700MHz körül ment, de még nagyon az elején vagyok.
Sajna itt Pécsen nehéz memóriát szerezni, ezért lett csak 675MHz, de most megy 888MHz-en 5-7-7-20 al.
Mivel gyakorlatilag csak játékra lesz emellett a VGA mellett talán nem nagy gáz hogy nem tudok extrém tuningolni,legalábbis ezt szűrtem le innen [link] -
fiffer
tag
Hi!
DS3 lapban a memidőzítéseket hol tudom állítani? Biosban nem látom!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest