- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
ati2
őstag
Nálam pont ugyanazokkal az értékekel megy az F8, mint az F6 (8x380 normal, mch=fsb=ram=+0.1)
Lehet nálad is rosszul ment fel a bios elsőre, mert akkor vacakol.
Érdemes lenne lementened a biost, és összehasonlítani az eredetivel amit beleraktál.
(0xEC000 - 0xED000-ig vannak a profile-ok, máshol nem volna szabad eltérnie) -
ati2
őstag
1. Táp 230, lehúz elem ki 5-10 percre.
2. Ha nem segít, akkor utána clear CMOS.
Ui: a QFLASH-ban mielőtt váltasz a 2 bios között nyomni kell egy ''load defaults''-ot, majd main/backup bios, a végén meg ''save settings to cmos'' (az F8-as bios és a korábbiak között nekem csak így váltott normálisan régebben nem kellett).
[Szerkesztve] -
-
C@rbon
senior tag
Csak azért m nem tudom h lehet azt megcsinalni h ugy inditom el a gépet amikor még szűz h olyan RAM van benne amit nem támogat az alapbios.
És ha nem támogatja a RAM-ot akkor ugye nem kapcsol be a gép.
Vagyis tudomasom szerint csak ugy tudok biost frissiteni ha alapbol olyan RAM-om van amit támogat az alapbios. -
ati2
őstag
Ahogy Sárpac mondta jó lesz, de én a helyedben először csak az éleket kapnám le.
1. kézzel sose fogsz teljessenen sík felületet csiszolni, és a hűtőd talpa se az...
2. ha nem elég, akkor még van miből csiszolni
3. az üveglap is csak megközelítőleg sík, főleg ha ablaküveg
[Szerkesztve] -
fiffer
tag
ja igen, meg a compugroup-nál is, ott még olcsóbb is, amúgy a VGA-n kívül minden innen van.
Kapásból felraktam az F7 et, alapból F3 volt. Azzal nem is próbálkoztam
És azok a kingmaxok nem dual kitben vannak ,csak kettőt vehetsz, a corsair kitbe van. Épp az előb néztem mennek 920MHz-en, időzítés auto (5-8-8-23)
De - mint az előbb is linkeltem - nem igazán számít a tuning játéknál az én VGA-mnál. A tesztben 8*266 on ua fps-t tud a játék, mint 8*425-ön...
Úgyhogy beállítom 7*370 re (2590MHz), memória 4-4-4-12, +0,1V.
Szerintem mire nem elég
[Szerkesztve] -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
Jaja.
A gép totál kussban van, semminek semmi hangja. Egyedül talán a VGAnak van még idle állapotban egy rettentő halk duruzsolása.
Mostmár lehet mellette aludni
Amúgy most 333-on megy, mindenféle fesz emelés nélkül. Ezt csak azért írtam, hogy nincs fesz emelve, szal passzív hűtésként ennyit tud. Lehet még pár fok gondolom, ha totál levenném alap FSB-re, de minek....
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- World of Tanks - OFF topic
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sorozatok
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő