Aktív témák
-
Lipton
őstag
Ugyan miért?
Maradjunk a realitásoknál. Ha egyszerre 3 vincsi megy maxon, még az is csak nagyon optimális esetben használja a 133 megát. Ilyen pedig nem hiszem, hogy túl sokszor előfordulna egy átlagos felhasználónál. A legtöbb gépben két vincsi van, ennyit bőven ki tud szolgélni a sima IDE is.
Minek a mai világban 4 vincsi egy gépbe?
Amúgy pedig nem azt írtam, hogy az összesített sávszélessége ugyanannyi. Azt írtam, hogy egy SATA vincsi semmivel se gyorsabb mint egy sima IDE. Én a sebességről írtam, nem pedig a buszrendszereket hasonlítottam össze. A mechanika teljesen megegyezik, csak a csatólófelület más, attól pedig nem lesz gyorsabb.
Kár volt ebbe belekötni. -
LSL1337
őstag
igen 1.3-as patch fent van, akkor megpróbálom úgy hogy kilövöm az alaplapi sound card-ot
mod: VGA limit ki van zárva
egy éve 3500+os AMD és 6800GS-el majdnem ennyi FPSem volt
1 hónapja 3500+ és 7900GTXel is alig nőtt valamennyit az FPS
és most c2d és 7900GTX minimális visszaesés a64hez képest
többi driver fent van, kimondottam csak a CPUhoz van driver, AMDnél van és gyorsít eleget
[Szerkesztve] -
LSL1337
őstag
áá, megjött a DS3-as alpalap alapból 2,1V-os memmel és 366os FSB-vel bootoltam (no problemmel szóval elsőre jó)
újratettem windows felszórtam driverek
az lenne a kérdésem hogy itt nem kell driver procihoz, mert én nem nagyon találtam intel.comin csak vmi ID-s cuccot
szóval cod2-ben az FPSem nem nőt semmivel, pedig dx7es módban CPU limit, superpi egyből 24sec lett, míg az agyontuningolt a64el éppen elértem a 32,5sec-t, és a64el mégis több FPS volt game-ben
másoknak c2dvel bőven 500 felett szárnyal az FPS, nekem most 200-al, a terhelés pedig 40% másik magban pedig 10% körül van (g15ről ezt olvasom le)
audio LAN chipset drivert tettem fel eddig alaplaphoz -
gége
csendes tag
nekem is kéne egy kis segítség már vagy 5 napja szenvedek a géppel átraktam a sárga slot-ból a ramokat a narancsba azóta egyszerűen nem megy a gép folyamatosan újraindul volt mát cmos clear elemcsere hiába rakok fel másik biost egyszerűen nem írja meg mint amikor még működött rendesen már nem tudom mit kéne csinálni a gép c2 e6400 2*512 ddr2 800mhz geil dual channel gigabyte ga 965p dq6 néha elindul pár reset után de hiába állítom át a biost amint kikapcsolom kezdődik az egész előlről
-
ati2
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest