- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- rx 9070 xt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Nincs.
Sonic, majdnem annyi, mint a typhoon ventivel és az a venti elég csendes jószág. No meg a foglalat körül alkatrészekre is kerül egy kis levegő ami nem árt. Egyébként van olyan teszt ahol a Typhoon elveri a Sonic-ot...amúgy a typhoon-nál nem kell erősebb hűtés.
Pietrosz: este megírom a Typhoon hőfokait.
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Ha nem megy azzal, amit vettél, bemész egy boltba, s kölcsönveszel egy gagyi 533-as modult amíg frissíted a bioszt. Legfeljebb nem lesz ingyen.
Az F4, vagy az F5 már támogat egy csomó 800-as 1024-es modult, ha új deszkát veszel, lehet, hogy nem az F1/F2/F3 trió valamelyike lesz raja.
Csak emiatt ne vegyél rosszabb memóriát.
Ha vársz egy hetet, azt is megmondom, működnek-e a DS3-ban alapból a 800-as 1024-es A-Daták.
-
ati2
őstag
-
Palika71
őstag
Én folyamatosan olvasom ezt a topikot, az indulása óta, és nem emléxem olyanra, hogy valaki lecserélte volna a DS3(4) deszkáját egy MSI -re, mert nem tudott eléggé tuningolni...
Jók ezek a lapok, nagyon.
Nekem ez az első Gigabyte lapom, eddig csak ASUS -okat használtam.
Stabil is ez, meg gyors is.
Mondjuk, a lap sokkal előbb jött ki, mint a tuti BIOS!
Mert olyan alaplapomra sem emléxem, hogy 2-3 hónap alatt, 6x frssítettem volna BIOS -t!
Vagy csak a Giga -s fiúk nagyon maximalisták!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Utána cd-ről bebootolod az xp-t. Nem hiszem el hogy soha nem telepítettél még oprendszert...