- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
haky
senior tag
DS4 F7-es BIOS-ról ennyit. Eddig azt hittem minden ok, Nekem nemsípol, stb.1 hiba jelentkezett. Minden nap (tegnap reggel is) az első indításkor bejött a win és kék halál
F6-al ma már nem csinálta ezt. Sőt alacsonyabb fesz értéken is stabilabban megy a proci.
Üdv -
haky
senior tag
DS4-nél semmi bajom az F7-el. Nektek milyen problémák vannak vele?
-
haky
senior tag
Van vmi kapcsoló az új bios-ban 32 illetve 64 bit... Ez mi???
-
haky
senior tag
Easy Tune 5-öt hogy használjam???
Elindítom telepítés után és máris állítgathatok mindent?
Vagy vmit a BIOS-ban is engedélyeznem kell vagy állítanom, h használni tudjam.
Üdv és thanks
Azért kérdem mert 1x már próbáltam, a program szerint sikerült is, de viszont a rendszerben maradt a freki ugyanazon mint az előtt. Meg mindig újra akar indulni. -
haky
senior tag
Nekem se most indult a ds4-es futásom hanem 3 hónapja ...Közben kiderült az első lap tényleg rossz volt (A haveré) a második pedig memó hiba. Vagyis nem hiba csak nem szereti a 667-es kingmax mars-ot.Ez gyanítható volt. MOndtam neki, h vegyen inkább kingston-t bele ha azt akarja, h elinduljon.Üdv
[Szerkesztve] -
haky
senior tag
válasz
Battlehexe #920 üzenetére
Nem szar sőt nagyon is jó ezért erőltetjük és addig cserélgetjük amíg vmelyik jó nem lesz. Sztem ez egy olyan adag lap volt a gyártósorról ami mind hibás és ez a nagyker aki a hivatalos disztribútora a gigabyte-nak pont kifigitt egy ilyen csomagot. MOst megint visszavitte haver és elvitte a procit is memót hűtőt tápot és csak akkor jön vissza ha ott ezekkel a cuccokkal megy. Nekem hibátlanul megy kb 3 hónapja. Nagyon meg vagyok vele elégedve, tényleg jó cucc ajánlani tudom csak még ezek ellenére is. Nem a lap szar hanem a kurva meó-s aki átenged egy adag lapot csomagolásra. Mivel tesztelni csak kb 100db-ból 5-öt teszteltnek (ez csak tipp ez a szám) így megesik az ilyesmi.
Üdv
ui: nyugodtan vegyél ilyet -
haky
senior tag
Óriási PROBLÉMA VAN
HAver vett egy ds4-est, mivel nekem is az van és nekem nagyon bejött. Tegnap összeraktuk a gépét DS4/D805/7600GT/Kingmax Mars memória 512/667/550W. Bekapcsoljuk és kb 3mp és kikapcsol majd magától megint be majd ki, be/ki a végtelenségig. Ha kivesszük belőle a memóriát akkor ugyanezt csinálja, h ki/be kapcsol csak közben még sípol is vagyis tuti nem a memória a baja. Kipróbáltuk más ram-al geil ddr2 800-assal ami az enyém az sem ment, más procival egy cerkóffalaz sem ment, 3 féle táppal egyikkel sem ment. 6600-as vga-val semmi.
Ma hozott egy újat az előzőt reggel visszavitte és ugyanazt csinálja.
Mi lehet a baj? Az nagy gáz, h a proci melletti 4X4-es tápcsatira csak 2X4-es van rákötve? Sztem nem mert elvileg csak extreme esetkben kell az a plusz nem véletlen van ledugózva, igaz nekem otthon be van kötve, de a haver tápján nincs plussz 2X4-es csati.
????????????????????????????????????????????????
Segítségeteket előrre is köszönjük -
haky
senior tag
Megoldódott. Ez a driver csak 16MB???Az nem kevés????Vagy ezt vmire rá kell installálni? pl a 84.56-os driverre kell föltenni? Feltéve ha van ilyen
[Szerkesztve] -
haky
senior tag
Akkor már csak 1 kérésem van mégpedig a mod-olt drivert hol találom? Még mielőtt bárki is belinkelné a külföldi fórumot szólok, h ott már nincs, vagyis az ott lévő linken már nincs.
ÜDv és thanks -
haky
senior tag
Ezekből a hülye smileokból nem veszek ki semmit. Megértem ha már próbáltad és semmivel sem jobb a dolog...Akkor megértem, h nevetsz rajta. De ha még nem próbáltad és csak a puszta elmélet miszerint azonos vga azonos bios-al dolog kapcsán vélekedsz akkor viszont nem értem miért kell vigyorgó smile-t tenni ide. Még 1X megkérdem és írásos szöveg alapú választ kérnék tőletek, h próbálta-e már valaki így
S4, ''SLI'', 7600GT PEG & 6600 PEG2?
-
haky
senior tag
Újabb próba! Van otthon most egy 6600-as vga. A gépemben ugye 7600GT van. Szerintetek mi lenne ha betenném mellé a 6600-ast és a mod-olt drivert használnám?????
Elvileg sztem hülyeség...
Üdv -
haky
senior tag
A 4x-es nem igen lesz akadály az SLI-nek mivel egy tesztben 7900GT-nél pár 100 ponttal csinált kevesebbet +DMark 2006-ban. Olyan 4881 vs 5170 vagy vhogy így. Nem emléxem pontosan. Szóval az én 7600GT-met csak pár %-ban fogja vissza, viszont ahogy már egy magyar tesztben is írták pl oblivion sli-ben majdnem a dupláját hozza. Csak húzós lesz még 1 7600GT.
-
haky
senior tag
Több külföldi oldalon is láttam, h megy az SLI 965P chipsettel. Ezt Ti mennyire tudnátok alátámasztani??
ÜDv
Ha ez igaz akkor megyek is és veszek még 1 7600GT-t
[Szerkesztve] -
haky
senior tag
Jó és nektek milyen dátummal van? MErt akkor könnyű megnéznem
Kössz -
haky
senior tag
Azt honnan tudom , h ds4-nél a régi F6 vagy az új van fent nekem? NEm emlékszem mikor tettem fel
Aktív témák
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II alaplap eladó /Garanciás/
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest