Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
hát sztem max 2-4% összteljesítménynövekedést kapsz azonos órajelen, esetleg tunningban jobb, neked kell eldöntened a teszt után
én pl nem fogom lecserélni a jó kis 965-öst, minden igényemet kielégíti
szal a crysis nem fog gyorsabban futni alatta sztem, vagy érezhető különbséget adni, igaz lesz benne crossfire ami tényleg előny -
Goldmen75
őstag
-
Goldmen75
őstag
Jaja, azé is írtam mert nekem már volt szervízbe a központi egységem
5000.-Ft-om bánta, de megcsinálták s még pestre se kellett utaznom vele
A végfok purcant ki...
Na szóval, a másik meg,hogy a Geniust úgy kéne mindig bekapcsolni, mikor már megy a hangcucc, PC, dvd....sosem elsőnek!
Üdvicsek
-
kumpl
aktív tag
Így van... Én hiradásipari technikus vagyok. És sokat foglalkoztam már kondikkal...Elko a király..... (nagyon sok olyan tulajdonsága van, amit csak azok ismernek, akik tanultak róluk. A szilárd elektrilitos... Mikor hogy, néha ez, néha az... Az alaplap esetében én vegyesen használnám őket.....

-
robekri
addikt
Most beszélek Brekkel, hogy p5k-ban mennek a memóim!!! Na de akkor miért ment nálam is egy hónapot, most meg hibázik??? Elegem van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ddr800on is hibázik! nekem csak két gigem van.
Szerintem egy nagy fos!!! 500 FSB-t sem megy, 4 gigát nem kezel, raid is egy nagy......
Köcce infót.
Üdv.: Robe
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iqos cigaretta
- ASUS routerek
- Hobby rádiós topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI DDR5
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- CORSAIR VENGEANCE LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

5000.-Ft-om bánta, de megcsinálták s még pestre se kellett utaznom vele