- Milyen egeret válasszak?
- Google Chromecast topic
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
hát sztem max 2-4% összteljesítménynövekedést kapsz azonos órajelen, esetleg tunningban jobb, neked kell eldöntened a teszt után
én pl nem fogom lecserélni a jó kis 965-öst, minden igényemet kielégíti
szal a crysis nem fog gyorsabban futni alatta sztem, vagy érezhető különbséget adni, igaz lesz benne crossfire ami tényleg előny -
Goldmen75
őstag
-
Goldmen75
őstag
Jaja, azé is írtam mert nekem már volt szervízbe a központi egységem
5000.-Ft-om bánta, de megcsinálták s még pestre se kellett utaznom vele
A végfok purcant ki...
Na szóval, a másik meg,hogy a Geniust úgy kéne mindig bekapcsolni, mikor már megy a hangcucc, PC, dvd....sosem elsőnek!
Üdvicsek -
kumpl
aktív tag
Így van... Én hiradásipari technikus vagyok. És sokat foglalkoztam már kondikkal...Elko a király..... (nagyon sok olyan tulajdonsága van, amit csak azok ismernek, akik tanultak róluk. A szilárd elektrilitos... Mikor hogy, néha ez, néha az... Az alaplap esetében én vegyesen használnám őket.....
-
robekri
addikt
Most beszélek Brekkel, hogy p5k-ban mennek a memóim!!! Na de akkor miért ment nálam is egy hónapot, most meg hibázik??? Elegem van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ddr800on is hibázik! nekem csak két gigem van.
Szerintem egy nagy fos!!! 500 FSB-t sem megy, 4 gigát nem kezel, raid is egy nagy......
Köcce infót.
Üdv.: Robe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Gyors, stabil, látványos! 2év gar.
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest