Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shrike7973

senior tag

Szia!
    Köszi, az mch +0,1 v télleg megoldotta (16x bandwith). Egy két kérdésem azonban mindig fennmaradt:
    1. Mi az az mch?
    2. 2,6 ghz re emeltem, orthos egy órát futott, everest szerint 52-55 fok a proci, utána még játszottam is, assassins creednél jelentősen jobb lett. Namármost ujraakartam inditani a gépet, de hát kikapcsolt, 2x bootolt, és minden visszaállt eredetire. Mindent visszaraktam tuningosra ugyanugy, nyomattam restartot ujra, akkor meg ujraindult a gép. Most minden alapon van. Szeretném megkérdezni hoyg ez miért történhetett?
    3. Most olvastam visszamenve egyik hsz ben hogy az EIST és C1 funkciokat le kell kapcsolni. Hát én azthittem rendesen utánajártam a tuningnak és mindent tudok de erről még nem hallottam. Okozhatta ez a második kérdésem?
    4. Előző kérdésre visszatérve szeretném megkérdezni, hogy akkor mindent megtettem e ami szüksges, és nem e hagytam e ki vmit.
    Alaplap: Gigabyte S3 965P rev 3.3 @ f12 bios
    Proc: E6320
    Kingmax ddr2 1 gb x2 800 mhz
    Amiket tettem:
    FSB: 266 -> 371
    Memoria szoró: auto -> 2x
    CPU fsb állitás: disabled -> enabled
    Voltages: auto -> manual
    All voltages normalon, kivéve gmch, az +0,1 V.
    Másik menüben cpu temperature warningra 60°ot tettem. Ezen kivül kell még vmi? (pl eist, c1e, még amiről még nem tudhatok..:S)
    Köszi mindent! :)) (Remélem ez már igényesebb írás lett :B)

Új hozzászólás Aktív témák