- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTopi95
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, gondoltam kérdezősködök hátha valaki tud nekem segíteni. Most egy 5830-am van. Gondoltam hogy szebben menjen a maffia II meg a batman, veszek egy 8600gt-t. Ezt meg is tettem, csíkozós meg pöttyözős kari potom pénzért volt... Beraktam gépbe, fölraktam egy meg patchelt drivert. A GPU-z szerint 197.25-s. Ezzel már csak annyi problémám van hogy pl lefuttattam pár 3dmark06ot, hogy mennyit hoz. Hoz egy picit de nem túl sokat(6-700pt). Ellenben ha a fluidmarkot végigfuttatom, olyan mintha nem használná az 5830-at. Nemrég újra kellett rakjam a gépet. Kipróbáltam egy pár játékot(GRID, Pro street
), és azt vettem észre hogy minden szuperül néz ki, csak az autók néznek ki éppen r*hadt pixelesen...
Mitől lehet ez? Esetleg valamit rosszul állítottam be?A segítséget előre is köszönöm
Kistopi

Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby rádiós topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Parfüm topik
- Óra topik
- Formula-1
- Peugeot, Citroën topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és azt vettem észre hogy minden szuperül néz ki, csak az autók néznek ki éppen r*hadt pixelesen...
Mitől lehet ez? Esetleg valamit rosszul állítottam be?