Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cytec
csendes tag
Üdv.
Skacok, komolyan miért van az hogy ha kérdezek valamit akkor általában olyan válaszokat kapok mintha teljesen hülyének néznének?
Félreértés ne essék, senkit nem szeretnék megbántani, de én így érzem.Ezeket a dolgokat a kérdésem előtt én is végigzongoráztam, több kalkulátort is kipróbáltam, de az eredmények nem egyezőek.
Gondoltam a fórumok azért vannak hogy kérdezzen az ember ha bizonytalan valamiben, olyanoktól akik feltehetőleg jártasabbak a témában.
Ami meg a legfontosabb hogy ezek a kalkulátorok mennyire megbízhatóak?
Értem ezt például arra hogy amit kiszámol eredményt az a tényleges fogyasztást tükrözi vagy csak megsaccol egyet.
Nem mindegy.
Mert ha például terhelés nélkül nézzük a fogyasztást alapjáraton akkor ügye mindjárt más a helyzet mint terhelés alatt.
Valamint a grafikai számítás miért olyan biztos hogy ugyanannyit vesz fel mint a fizikai?A mai helyzetben az ember nem szívesen cserélgetne sűrűn drága tápokat folyamatosan költve rá a pénzt minden egyes fejlesztésnél, ami érvényes más alkatrészekre is.
Ugyebár egy olyan beruházása ami mindent elvisz meg főleg meggondolandó a mostani gazdasági helyzetben.
Kénytelen vagyok a gépemmel kapcsolatban úgy fejleszteni, hogy az a pénztárcámhoz képest a lehető még legjobb ár teljesítmény arányt tudjam kicsikarni úgy hogy közben a játékok is élvezhetőek maradjanak, idegesítőbb rángatások és egyéb nemkívánatos élményromboló hatásokkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Robotporszívók
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Nvidia Geforce GTX 980 videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Eladó Sapphire AMD Radeon RX 7900 XTX NITRO+ Vapor-X 24GB videókártya
- ELKELT! ROG STRIX Nvidia Geforce RTX 2080 Ti 11GB videókártya
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest