Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
biggamer
üzenetére
Nekem fentvolt egy 177.4x nemtomhanyas driver meg a legújabb 8.06 nvphysx és mikor kicseréltem a G80-as VGA-t Radeon 4870-re nem volt hajlandó lefutni a Vantage mert nem találta a nvcuda.dll-t. Újraraktam a windowst, de elkövettem azt a hibát hogy megintcsak a legújabb Physx driverrel, és ugyanez volt a hiba, letöröltem, újraraktam a vantaget hogy felrakhassa a hozzá mellékelt régi physx drivert és úgy működött. Biztos hibás még az első GPU-s Physx driver, és kesőbb javítják hogy ne legyen ilyen agresszív hogy vantage alatt csak cuda alól akar futni akkor is ha nincs is geforce a gépben és sose látott még a windows forceware drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest