Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Milyen alaplapot vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
nem olvasom azt a "másik topik"-ot de ha egyértelmű hogy az apex a cpu-val számoltatja a cloth szimulációt akkor is ha van dedkiált physx kártya a gépben akkor az szerintem nem találgatás. vagy én értettem félre valamit a cikkben leirtakból? mafia 2-t még csak a demojával próbáltam. szebbnek szebb a gta-nál de ez még nem minden. a gta 4 "önállitgató" motorja egy olyan dolog amit én sosem vettem észre. nem tudom ez miben és hogyan nyilvánúl meg észrevehetően. ha meg nem szembeötlő (márpedig röpke 2 év alatt nekem nem tűnt fel) akkor nem is lényeges. ott szerintem az euphoria és a bullit üt, hozzva ezzel a játékélményt. a grafika csak másodlagos. mafia 2 full változatát még sajnos nem tudtam kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest